Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διαπιστευμένο από: HCPC IBMS RSB

Οι βιοϊατρικοί επιστήμονες πραγματοποιούν εργαστηριακές δοκιμές σε δείγματα που αποστέλλονται για ανάλυση από γενικούς και άλλους επαγγελματίες του τομέα της υγείας.

Η βιοϊατρική επιστήμη είναι ζωτικής σημασίας για την κλινική διάγνωση της νόσου και την ακριβή θεραπεία των ασθενών και τη λειτουργία του NHS και άλλων βιομηχανιών που σχετίζονται με την υγεία.

Προσφέρουμε το μοναδικό πρόγραμμα Βιοϊατρικής Επιστήμης με τοποθέτηση στη Γλασκώβη, το οποίο έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης (IBMS).

Θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει ένας βιοϊατρικός επιστήμονας, συμπεριλαμβανομένης της κυτταρικής παθολογίας, της κλινικής βιοχημείας, της αιματολογίας και της κλινικής μικροβιολογίας. Βασική δύναμη του προγράμματος είναι η τοποθέτηση σε εργαστήριο σε νοσοκομείο της Σκωτίας.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Χημεία, Κύτταρα και Βιομόρια, Φυσιολογία 1

Έτος 2

Εισαγωγή στη Μικροβιολογία, Μηχανισμοί Κυτταρικής Ρύθμισης, Βασικές Δεξιότητες στις Βιοεπιστήμες 2, Κλινική Βιοχημεία, Ανοσολογία, Αιματολογία, Κλινικές Δεξιότητες Βιοϊατρικής Επιστήμης.

Έτος 3

Εφαρμοσμένη Βιοϊατρική Επιστήμη: Μοριακή Διαγνωστική, Κλινική Μικροβιολογία, Συστηματική και Κυτταρική Παθολογία, Πρακτική Τοποθέτηση. Βιοϊατρική Επιστήμη: Μοριακές Διαγνωστικές, Κλινική Μικροβιολογία, Συστηματική και Κυτταρική Παθολογία, Κυτταρική Σηματοδότηση και Εμπορία, Μικροβιακά Γονιδώματα ή Φαρμακολογία Χημικών Διαμεσολαβητών, Νέες Θεραπείες και Κυτταρικές Τεχνολογίες, Πειραματική Σχεδίαση και Ανάλυση, Επιλογή: Εργασιακές Εργασίες Βιοεπιστημών.

Έτος 4

Βιολογία της νόσου, βακτηριακή παθογένεια ή (ανα) αναδυόμενες λοιμώξεις, προχωρημένη επιστήμη αίματος, παθοφυσιολογία και θεραπευτική, έργο και εργαστήριο (διπλή ενότητα).

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

SQA Higher

ABBB συμπεριλαμβανομένης της Χημείας και της Nat 5 Μαθηματικά, Αγγλικά και Βιολογία στο Β

Ενα επίπεδο

BCC συμπεριλαμβανομένης της Χημείας συν GCSE Double Science, Αγγλικά και Μαθηματικά στο B / 6

ILC Higher

H2 H2H3 H3 συμπεριλαμβανομένης της Χημείας στο Ανώτερο Συν τακτικό Επίπεδο Αγγλικά, Μαθηματικά και Βιολογία στις 02

IB Δίπλωμα

24 βαθμοί πρέπει να περιλαμβάνουν χημεία και βιολογία

Επίπεδο 3 Διευρυμένο Δίπλωμα

σε σχετικό θέμα συμπεριλαμβανομένης της Χημείας και της Βιολογίας, στο DMM

HNC

HNC σε σχετικό θέμα με Β στις βαθμιδωτές μονάδες και ικανοποιητική κάλυψη της χημείας.

Πρόσβαση SWAP

Πρόγραμμα SWAP Access to Science.

Έτος 2

Ενα επίπεδο

ABB στη Χημεία, τη Βιολογία και τα Μαθηματικά, συν GCSE Αγγλικά στο Β. 15 πιστωτικό HNC σε σχετικό θέμα (πρέπει να περιλαμβάνει τη Μονάδα Γενετικής) με Α στη βαθμιδωτή μονάδα

Έτος 3

HND

HND σε σχετικό θέμα με ΑΒ στις βαθμιδωτές μονάδες

Επίπεδο 3 Διευρυμένο Δίπλωμα

σε σχετικό θέμα συμπεριλαμβανομένης της Χημείας και της Βιολογίας, στο DMM

HNC

HNC σε σχετικό θέμα με Β στις βαθμιδωτές μονάδες και ικανοποιητική κάλυψη της χημείας.

Πρόσβαση SWAP

Πρόγραμμα SWAP Access to Science.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη