Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα Οπτομετρίας της GCU έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για να εξοπλίσει τους πτυχιούχους με προηγμένες κλινικές δεξιότητες που θα χρησιμοποιήσουν για να εργαστούν ως ανεξάρτητοι επαγγελματίες προσοφθαλμίων.

Optometrists είναι επαγγελματίες οφθαλμίατρος που εντοπίζουν προβλήματα όρασης και συνταγογραφούν και τοποθετούν γυαλιά καθώς και φακούς επαφής και άλλα οπτικά βοηθήματα. Οι οφθαλμογράφοι επίσης ανιχνεύουν και διαχειρίζονται μια ποικιλία συνθηκών οφθαλμού όπως είναι το γλαύκωμα και ο ηλικιακός εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας.

Optometrists στη Σκωτία έχουν ένα εκτεταμένο ρόλο στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε σύγκριση με άλλες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι προηγμένες γνώσεις και οι κλινικές δεξιότητες που χρειάζονται οι οπτομέτρες για να εκπληρώσουν αυτό το ρόλο βρίσκονται στο επίκεντρο του τετραετούς προγράμματος Optometry.

Προσφέρουμε μια υψηλής ποιότητας κλινική και διδακτική εκπαίδευση που εκτιμάται από τους φοιτητές. Ως αναπόσπαστο κομμάτι των σπουδών τους, οι φοιτητές επωφελούνται από ένα ευρύ φάσμα κλινικών εμπειριών στο στοχευμένο μας κέντρο Vision Center.

Η GCU υπήρξε ο κόμβος για την μη ιατρική εκπαίδευση ματιών στην Σκωτία από το 1971 και παραμένει ο μόνος φορέας στη Σκωτία για να προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών στην Οπτομετρία.

Η καριέρα σου

Οι προοπτικές απασχόλησης είναι εξαιρετικές και οι απόφοιτοι μας έχουν υψηλή βαθμολογία από τους εργοδότες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ευκαιρίες περιλαμβάνουν την ιδιωτική εξειδικευμένη πρακτική, τις οφθαλμικές υπηρεσίες του νοσοκομείου, τη διδασκαλία και την έρευνα.

Οι απόφοιτοι γίνονται εξειδικευμένοι οπτομετρητές μετά από μία επομένη κλινική πρακτική και την επιτυχή ολοκλήρωση του Σχεδίου Εγγραφής που εκτελείται από το Κολλέγιο Οπτομετρικών.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Θεμελιώσεις της Οπτικής, Οφθαλμική Ανατομία

Έτος 2

Διαγνωστικές τεχνικές, διάθλαση

Έτος 3

Κλινική οφθαλμολογία, φακοί επαφής, κλινικές μελέτες, οπτική νευροεπιστήμη, μέθοδοι κλινικής έρευνας

Έτος 4

Γενική Οπτομετρική Πρακτική, Συγχρόνως Στραβισμός

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

SQA Higher

AABBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, Μαθηματικά και δύο επιστήμες, καθώς και Nat 5 Φυσική στο Α αν δεν ληφθούν στο Ανώτερο

Ενα επίπεδο

AAB που περιλαμβάνει δύο επιστήμες ή μία επιστήμη και Μαθηματικά συν GCSE Μαθηματικά και Φυσική στο Α / 7 και Αγγλικά στο B / 6

ILC Higher

H1H1H2H3H3 για να συμπεριλάβει τη Φυσική, τα Μαθηματικά και τα Αγγλικά

IB Δίπλωμα

30 βαθμοί συμπεριλαμβανομένων δύο επιστημών Υψηλού Επιπέδου σε 4 συν Μαθηματικά

BTEC Extended Diploma

στην Επιστήμη / Εφαρμοσμένη Επιστήμη D * DD ή DDD συν GCSE Αγγλικά σε B / 6, Μαθηματικά και Φυσική στο A / 7 ή Διπλή Επιστήμη στο AA / 77

Κολλέγιο

SWAP Πρόσβαση στην Επιστήμη και την Τεχνολογία / Οφθαλμία με AAA στην πρώτη προσπάθεια και συμπεριλαμβανομένου 80% στην ενότητα Φυσική. Επιστημονικά HNCs συμπεριλαμβανομένης της Φυσικής και των Μαθημάτων με Α στις βαθμιδωτές μονάδες. Μπορούν να ληφθούν υπόψη και άλλα επιστημονικά προσόντα (συμπεριλαμβανομένης της Φυσικής).

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Η προσωπική σας δήλωση

Στην προσωπική σας δήλωση, θα πρέπει να συμπεριλάβετε την πρόθεσή σας να σπουδάσετε οπτομετρία. Κάποια εργασιακή εμπειρία είναι πάντα χρήσιμη.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Επαγγελματική διαπίστευση

Οι απόφοιτοι γίνονται εξειδικευμένοι οπτομετρητές μετά από μία επομένη κλινική πρακτική και την επιτυχή ολοκλήρωση του Σχεδίου Εγγραφής που εκτελείται από το Κολλέγιο Οπτομετρικών.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη