BSc (Hons) στην πρακτική του Τμήματος Λειτουργίας

London South Bank University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc (Hons) στην πρακτική του Τμήματος Λειτουργίας

London South Bank University

Μελέτη λειτουργίας

Το επιχειρησιακό τμήμα είναι ένα κρίσιμο τμήμα κάθε νοσοκομείου ή υγειονομικής περίθαλψης και οι λειτουργοί των λειτουργικών τμημάτων (ODP) διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο βοηθώντας τους ασθενείς να προετοιμαστούν, να υποβληθούν και να αναρρώσουν από τη χειρουργική επέμβαση. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή την ομάδα, αυτό το μάθημα απευθύνεται σε εσάς.


Γιατί η Λειτουργία του Τμήματος Λειτουργίας στο LSBU;

 • Ως Νο 1 Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για προοπτικές σταδιοδρομίας στα επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2016), έχετε σπουδαίες προοπτικές σταδιοδρομίας εάν μελετήσετε εδώ.

 • Ευτυχείς φοιτητές - είμαστε Νο.1 Λονδίνο σύγχρονο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποιημένοι συνολικά με ένα μάθημα στα επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2018).

 • Το υποστηρικτικό ακαδημαϊκό προσωπικό μας σημείωσε το No.1 University στο Λονδίνο για την ακαδημαϊκή υποστήριξη (National Students Survey 2016).

 • Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Κολλέγιο των λειτουργών του Τμήματος Λειτουργίας.

 • Χάρη στους επαγγελματικούς μας συνδέσμους, μπορείτε να γίνετε κάτοχος εγγεγραμμένου λειτουργικού τμήματος, ο οποίος έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας.

 • Πάρτε πολύτιμες τοποθετήσεις εργασίας σε μια ποικιλία κλινικών ρυθμίσεων, όπως οι άγριες Trust του NHS, οι τοποθετήσεις της κοινότητας και ο ανεξάρτητος τομέας.

 • Το εργαστήριο κρίσιμης φροντίδας του Τμήματος Λειτουργικών Υπηρεσιών αποτελεί μέρος των μεγάλων εγκαταστάσεων και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να αντικατοπτρίζει τα περιβάλλοντα οξείας φροντίδας του νοσοκομείου.


Πιστοποιήσεις


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Αυτό το μάθημα συνδυάζει την ακαδημαϊκή μελέτη με την κλινική πρακτική, έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες σε πραγματικές καταστάσεις εργασίας. Θα εργαστείτε στην ομάδα χειρουργικών θεάτρων σε ένα από τα κλινικά νοσοκομεία χορήγησής μας για να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία. Αυτό το μάθημα καλύπτει το περι-λειτουργικό περιβάλλον, την ανατομία και τη φυσιολογία, τη διεπαγγελματική πρακτική, τη φροντίδα μετά την αναισθησία, την επείγουσα περίθαλψη, τη φαρμακολογία και την πρακτική που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία.

Έτος 1

 • Βασική ανατομία και φυσιολογία για την περιμετρική χειρουργική
 • Εισαγωγή στις δεξιότητες για την περιστασιακή άσκηση
 • Φροντίδα για άτομα στο περιπολικό περιβάλλον
 • Κατανόηση της βασικής χειρουργικής πρακτικής
 • Κατανόηση της θεμελιώδους αναισθητικής πρακτικής
 • Έννοιες διεπαγγελματικής και συνεργατικής πρακτικής

Έτος 2

 • Ανάπτυξη λειτουργικού τμήματος Δεξιότητες πρακτικής - περίπλοκες ανάγκες φροντίδας
 • Εξειδικευμένη φροντίδα / Ημέρα χειρουργικές δεξιότητες
 • Εφαρμοσμένη ανατομία και φυσιολογία για την περιμετρική χειρουργική
 • Δυνατότητες μετά την αναισθησία
 • Πεδίο εφαρμογής της επαγγελματικής πρακτικής για τους χειριστές των λειτουργικών μονάδων
 • Αξιολόγηση των στοιχείων για πρακτική που έχει ενημερωθεί από την έρευνα

Έτος 3

 • Προετοιμασία για την πρακτική - βελτιωμένες διαλειτουργικές ικανότητες
 • Περιτορατικές δεξιότητες για την παιδιατρική
 • Παθοφυσιολογία και φαρμακολογία για την περιχειρητική πρακτική
 • Σύγχρονα ζητήματα στην περιμετρική χειρουργική
 • Ενισχυμένη αποκατάσταση και φροντίδα έκτακτης ανάγκης σε θέατρα
 • Βελτίωση της ποιότητας, της διαχείρισης αλλαγών και της ηγεσίας


Απασχολησιμότητα

Όταν ολοκληρώσετε το μάθημα, θα έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση εγγραφής ως ODP στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). Αυτό σας επιτρέπει να ασκείτε τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε πολλές άλλες χώρες. Τα τελευταία χρόνια, όλοι οι σπουδαστές που έχουν πιστοποιηθεί ως λειτουργικοί λειτουργοί μέσω του LSBU έχουν αποκτήσει απασχόληση σε τμήματα θεάτρου στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα καθημερινά καθήκοντα κυμαίνονται από την προετοιμασία του χειρουργείου και του εξοπλισμού για την παροχή στην χειρουργική ομάδα στοιχείων που χρειάζονται κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας. Μετά από χειρουργική επέμβαση, τα ΟΡΡ παρέχουν φροντίδα και εμπειρία σε ασθενείς που βρίσκονται σε αποκατάσταση

Τα ΟΡΠ πρέπει να είναι καλά οργανωμένα, να έχουν αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες, να διατηρούν ψυχραιμία και να δρουν ήρεμα. Συνήθως λειτουργούν βάρδιες, πράγμα που μπορεί να σημαίνει εργασία το βράδυ και το Σαββατοκύριακο. Οι διαδρομές προώθησης περιλαμβάνουν την πρόοδο σε επικεφαλής ομάδας ή ανώτερο ODP. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες έρευνας, εκπαίδευσης, κατάρτισης και διαχείρισης.

Τα τελευταία χρόνια, όλοι οι φοιτητές που εξειδικεύτηκαν ως λειτουργικοί λειτουργοί μέσω του LSBU έχουν αποκτήσει απασχόληση σε τμήματα θεάτρου στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εάν αποφοιτήσετε από αυτό το μάθημα, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο καθώς και να αποκτήσετε πρόσθετες εξειδικευμένες δεξιότητες και εμπειρογνωμοσύνη μέσω συνεχών επαγγελματικών πλαισίων ανάπτυξης.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις

Εργαστήριο Κρίσιμης Φροντίδας

Το εργαστήριο κρίσιμης φροντίδας του Practical Department Practice (ODP) έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να αντικατοπτρίζει τα περιβάλλοντα οξείας φροντίδας του νοσοκομείου. Στο ένα άκρο μοιάζει με χειρουργείο και στο άλλο υπάρχει μια μονάδα ανάκαμψης / εντατικής θεραπείας.

Το θέατρο διαθέτει τραπέζι λειτουργίας, φωτιστικά θεάτρου, μηχανή αναισθησίας με αγωγούς οξυγόνου, παρακολούθηση ασθενών, μηχανή αναρρόφησης, καροτσάκια ανάνηψης και πλήρως λειτουργούντα εξοπλισμό SimMan. Υπάρχει επίσης μια περιοχή καθαρισμού, με νεροχύτες, ρόμπες και γάντια, ώστε οι μαθητές να μπορούν να "καθαριστούν" όταν διδάσκονται να χειρίζονται τα όργανα.

Υπάρχουν διάφοροι ανατομικοί εκπαιδευτές και μπορούμε να διδάξουμε στους μαθητές τη διαχείριση των αεραγωγών και τη διασωλήνωση, καθώς και την CPR. Ο πίνακας χειρισμού χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία της τοποθέτησης του ασθενούς και τα σενάρια αναισθησίας του ασθενούς αναδημιουργούνται χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και μανεκέν.


Εγκαταστάσεις χειρουργείου

Το εργαστηριακό εργαστήριο της LSBU και το εργαστήριο κρίσιμων δεξιοτήτων περίθαλψης προσφέρουν στους σπουδαστές της Υγείας και της Κοινωνικής Φροντίδας μια πραγματική εμπειρία προσομοίωσης της πρακτικής των νοσηλευτικών και λειτουργικών υπηρεσιών.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Προσωπικό δάσκαλο

Ως φοιτητής για την Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα, θα σας χορηγηθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν τη δουλειά σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε συναντήσεις με τον εκπαιδευτή σας τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο για έως και 30 λεπτά σε όλη την πορεία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο BBC ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DMM ή
 • Πρόσβαση σε τίτλους σπουδών στον τομέα της νοσηλευτικής ή παρόμοιο με 15 Διακρίσεις και 30 Αξίες ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 112 μονάδων UCAS.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών, Επιστημών και Αγγλικών ή ισοδύναμων (αναμορφωμένο GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω).

Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο. Προσόντα αγγλικής γλώσσας για διεθνείς φοιτητές: Αποτέλεσμα IELTS 6.0 ή Cambridge Proficiency ή Advanced Grade C.


Χαρακτηριστικά και τιμές

Προσωπικές ιδιότητες και αξίες σύμφωνα με εκείνες που αναμένονται από το σύνταγμα του NHS.

Πρόσθετα επιθυμητά κριτήρια - οι υποψήφιοι μπορούν να αποδείξουν συμμετοχή σε ακαδημαϊκή δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων πέντε ετών.


Αξιολογήσεις και συνέντευξη

Οι υποψήφιοι που θα είναι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μια συνέντευξη και, εάν προσφερθεί ένας χώρος, πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τόσο την Υπηρεσία Αποκλεισμού Αποκλεισμού (DBS), τον έλεγχο της επαγγελματικής υγείας και ικανοποιητικές αναφορές. Ένα έγκυρο διαβατήριο θα απαιτείται για σκοπούς εγγραφής.


αγγλική γλώσσα

Εκείνοι που δεν είναι η πρώτη γλώσσα στην αγγλική γλώσσα πρέπει να επιτύχουν ελάχιστο βαθμό 7,0 συνολικά ή ισοδύναμα με τουλάχιστον 7,0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης και τουλάχιστον 7,0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας για το Διεθνές Δείκτη Δοκιμής Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) κατά τη στιγμή της αίτησης.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 10, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες ωράριο UK / EU: £ 9250
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών