Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένας κρίσιμος ρόλος

Το επιχειρησιακό τμήμα είναι ένα κρίσιμο τμήμα κάθε νοσοκομείου ή υγειονομικής περίθαλψης και οι λειτουργοί των λειτουργικών τμημάτων (ODP) διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο βοηθώντας τους ασθενείς να προετοιμαστούν, να υποβληθούν και να αναρρώσουν από τη χειρουργική επέμβαση. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή την ομάδα, αυτό το μάθημα απευθύνεται σε εσάς.

Το μάθημα συνδυάζει ακαδημαϊκή μελέτη και κλινική πρακτική, παρέχοντας σας την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Θα εργαστείτε ως μέλος της ομάδας χειρουργικών θεάτρων, σε ένα από τα κλινικά νοσοκομεία που διαθέτουμε, αντιμετωπίζοντας τον ποικίλο ρόλο του ODP.


Γιατί Λειτουργία Τμήματος Λειτουργίας στο LSBU;

 • Ευτυχείς φοιτητές - είμαστε Νο.1 το σύγχρονο πανεπιστήμιο του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποιημένοι συνολικά με μαθήματα στα επαγγέλματα υγείας (Guardian 2019).
 • Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Κολλέγιο των λειτουργών του Τμήματος Λειτουργίας.
 • Χάρη στους επαγγελματικούς μας δεσμούς , μπορείτε να γίνετε κάτοχος εγγεγραμμένου λειτουργικού τμήματος, ο οποίος έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας.
 • Πάρτε πολύτιμες τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας σε μια ποικιλία κλινικών ρυθμίσεων, όπως τα άγρια Trust του NHS, οι τοποθετήσεις της κοινότητας και ο ανεξάρτητος τομέας.
 • Το εργαστήριο κρίσιμης φροντίδας του Τμήματος Λειτουργικών Υπηρεσιών αποτελεί μέρος των μεγάλων εγκαταστάσεων και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να αντικατοπτρίζει τα περιβάλλοντα οξείας φροντίδας του νοσοκομείου.
 • Νο.1 μεταξύ των ανταγωνιστών του Λονδίνου για διδασκαλία, αξιολόγηση

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Αυτό το μάθημα συνδυάζει την ακαδημαϊκή μελέτη με την κλινική πρακτική, έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες σε πραγματικές καταστάσεις εργασίας. Θα εργαστείτε στην ομάδα χειρουργικών θεάτρων σε ένα από τα κλινικά νοσοκομεία χορήγησής μας για να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία. Αυτό το μάθημα καλύπτει το περι-λειτουργικό περιβάλλον, την ανατομία και τη φυσιολογία, τη διεπαγγελματική πρακτική, τη φροντίδα μετά την αναισθησία, την επείγουσα περίθαλψη, τη φαρμακολογία και την πρακτική που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία.

Έτος 1

 • Βασική ανατομία και φυσιολογία για την περιμετρική χειρουργική
 • Εισαγωγή στις δεξιότητες για την περιστασιακή άσκηση
 • Φροντίδα για άτομα στο περιπολικό περιβάλλον
 • Κατανόηση της βασικής χειρουργικής πρακτικής
 • Κατανόηση της θεμελιώδους αναισθητικής πρακτικής
 • Έννοιες διεπαγγελματικής και συνεργατικής πρακτικής

Έτος 2

 • Ανάπτυξη λειτουργικού τμήματος Δεξιότητες πρακτικής - περίπλοκες ανάγκες φροντίδας
 • Εξειδικευμένη φροντίδα / Ημέρα χειρουργικές δεξιότητες
 • Εφαρμοσμένη ανατομία και φυσιολογία για την περιμετρική χειρουργική
 • Δυνατότητες μετά την αναισθησία
 • Πεδίο εφαρμογής της επαγγελματικής πρακτικής για τους χειριστές των λειτουργικών μονάδων
 • Αξιολόγηση των στοιχείων για πρακτική που έχει ενημερωθεί από την έρευνα

Έτος 3

 • Προετοιμασία για την πρακτική - βελτιωμένες διαλειτουργικές ικανότητες
 • Περιτορατικές δεξιότητες για την παιδιατρική
 • Παθοφυσιολογία και φαρμακολογία για την περιχειρητική πρακτική
 • Σύγχρονα ζητήματα στην περιμετρική χειρουργική
 • Ενισχυμένη αποκατάσταση και φροντίδα έκτακτης ανάγκης σε θέατρα
 • Βελτίωση της ποιότητας, της διαχείρισης αλλαγών και της ηγεσίας

Απασχολησιμότητα

Όταν ολοκληρώσετε το μάθημα, θα έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση εγγραφής ως ODP στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). Αυτό σας επιτρέπει να ασκείτε τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε πολλές άλλες χώρες. Τα τελευταία χρόνια, όλοι οι σπουδαστές που έχουν πιστοποιηθεί ως λειτουργικοί λειτουργοί μέσω του LSBU έχουν αποκτήσει απασχόληση σε τμήματα θεάτρου στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα καθημερινά καθήκοντα κυμαίνονται από την προετοιμασία του χειρουργείου και του εξοπλισμού για την παροχή στην χειρουργική ομάδα στοιχείων που χρειάζονται κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας. Μετά από χειρουργική επέμβαση, τα ΟΡΡ παρέχουν φροντίδα και εμπειρία σε ασθενείς που βρίσκονται σε αποκατάσταση

Τα ΟΡΠ πρέπει να είναι καλά οργανωμένα, να έχουν αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες, να διατηρούν ψυχραιμία και να δρουν ήρεμα. Συνήθως λειτουργούν βάρδιες, πράγμα που μπορεί να σημαίνει εργασία το βράδυ και το Σαββατοκύριακο. Οι διαδρομές προώθησης περιλαμβάνουν την πρόοδο σε επικεφαλής ομάδας ή ανώτερο ODP. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες έρευνας, εκπαίδευσης, κατάρτισης και διαχείρισης.

Τα τελευταία χρόνια, όλοι οι φοιτητές που εξειδικεύτηκαν ως λειτουργικοί λειτουργοί μέσω του LSBU έχουν αποκτήσει απασχόληση σε τμήματα θεάτρου στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εάν αποφοιτήσετε από αυτό το μάθημα, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο καθώς και να αποκτήσετε πρόσθετες εξειδικευμένες δεξιότητες και εμπειρογνωμοσύνη μέσω συνεχών επαγγελματικών πλαισίων ανάπτυξης.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις

Εργαστήριο Κρίσιμης Φροντίδας

Το εργαστήριο κρίσιμης φροντίδας του Practical Department Practice (ODP) έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να αντικατοπτρίζει τα περιβάλλοντα οξείας φροντίδας του νοσοκομείου. Στο ένα άκρο μοιάζει με χειρουργείο και στο άλλο υπάρχει μια μονάδα ανάκαμψης / εντατικής θεραπείας.

Το θέατρο διαθέτει τραπέζι λειτουργίας, φωτιστικά θεάτρου, μηχανή αναισθησίας με αγωγούς οξυγόνου, παρακολούθηση ασθενών, μηχανή αναρρόφησης, καροτσάκια ανάνηψης και πλήρως λειτουργούντα εξοπλισμό SimMan. Υπάρχει επίσης μια περιοχή καθαρισμού, με νεροχύτες, ρόμπες και γάντια, ώστε οι μαθητές να μπορούν να "καθαριστούν" όταν διδάσκονται να χειρίζονται τα όργανα.

Υπάρχουν διάφοροι ανατομικοί εκπαιδευτές και μπορούμε να διδάξουμε στους μαθητές τη διαχείριση των αεραγωγών και τη διασωλήνωση, καθώς και την CPR. Ο πίνακας χειρισμού χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία της τοποθέτησης του ασθενούς και τα σενάρια αναισθησίας του ασθενούς αναδημιουργούνται χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και μανεκέν.

Εγκαταστάσεις χειρουργείου

Το εργαστηριακό εργαστήριο της LSBU και το εργαστήριο κρίσιμων δεξιοτήτων περίθαλψης προσφέρουν στους σπουδαστές της Υγείας και της Κοινωνικής Φροντίδας μια πραγματική εμπειρία προσομοίωσης της πρακτικής των νοσηλευτικών και λειτουργικών υπηρεσιών.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Προσωπικό δάσκαλο

Ως φοιτητής για την Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα, θα σας χορηγηθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν τη δουλειά σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε συναντήσεις με τον εκπαιδευτή σας τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο για έως και 30 λεπτά σε όλη την πορεία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Ένα επίπεδο BBC ή?
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DMM ή?
 • Πρόσβαση σε τίτλους σπουδών στον τομέα της νοσηλευτικής ή παρόμοιο με 15 Διακρίσεις και 30 Αξίες ή?
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 112 σημείων UCAS
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών, Επιστημών και Αγγλικών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω).

Ετος ίδρυσης

Ήταν μακρυά από τη μελέτη για πολύ καιρό; Ή ίσως δεν έχετε ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις εισόδου του επιλεγμένου πτυχίου σας; Το έτος εισόδου μας λειτουργεί ως γέφυρα σπουδών σε επίπεδο σπουδών.

αγγλική γλώσσα

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλικά, πρέπει να έχετε τα ακόλουθα ελάχιστα αποτελέσματα για το Διεθνές Αποτελέσματα Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης:

 • 7.0 συνολικά ή ισοδύναμα
 • 7.0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης
 • 7.0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας.

Συνέντευξη

Εάν η αρχική αίτησή σας σε ένα μάθημα υγείας και κοινωνικής φροντίδας είναι επιτυχής, θα σας προσκαλέσουμε για μια συνέντευξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες ωράριο UK / EU: £ 9250
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλη