Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προσαρμογή για την πρακτική

Σκοπός αυτού του μαθήματος είναι να παράγει επαγγελματίες που είναι κατάλληλοι για πρακτική, κατάλληλοι για το σκοπό και κατάλληλοι για το βραβείο. Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να συμβάλουν τόσο στην ατζέντα υγείας όσο και στη δημόσια υγεία.

Εγκρίνονται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) και συνδέονται με παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία διδασκαλίας και Trusts.

Η συντομευμένη σειρά μαθημάτων μας απευθύνεται σε αναγνωρισμένες νοσοκόμες ενηλίκων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες για να εγγραφούν στο επαγγελματικό μητρώο και να εργαστούν ως μαίες.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.


Γιατί Μαιευτική στο LSBU;

 • Διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.
 • Έχουμε επαγγελματικούς δεσμούς με παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία διδασκαλίας και Trusts στο Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική.
 • Βαθμολογήθηκε Νο.2 Λονδίνο Μοντέρνο Πανεπιστήμιο για Εκπαιδευτικές Ευκαιρίες, Ακαδημαϊκή Υποστήριξη, Φοιτητική Φωνή και Συνολική ικανοποίηση στην Νοσηλευτική (Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2017).
 • No.1 Λονδίνο σύγχρονο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποιημένοι συνολικά με μαθήματα στα επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2018).
 • Το 95% των σπουδαστών εργάζονται ή σπουδάζουν έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους, το UNISTATS 2017.
 • Στην τελική φάση του μαθήματος σας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετηθείτε σε μια εβδομάδα για να αναπτύξετε τις πρακτικές σας δεξιότητες, έχοντας την πρωτοπορία στη φροντίδα των γυναικών χαμηλού κινδύνου.
 • Έχουμε έναν εργασιακό χώρο σε πραγματικό χρόνο που έχει δημιουργηθεί για να προσομοιώνει το φάσμα των περιβαλλόντων παράδοσης που προσφέρονται στις εργαζόμενες γυναίκες.
 • Νο.1 στο Λονδίνο για προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών στη Νοσηλευτική (Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίου 2019).

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Το κύριο επίκεντρο του μαθήματος είναι η προώθηση της ομαλότητας, δηλαδή η πλαισίωση του τοκετού ως μια φυσιολογική φυσιολογική διαδικασία την οποία θα υποστεί η πλειοψηφία των γυναικών κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Το μάθημα αναγνωρίζει επίσης ότι ορισμένες γυναίκες έχουν πιο πολύπλοκες ανάγκες όπου θα χρειαστεί τεχνολογική βοήθεια.

Αναμένεται ότι θα επιτευχθούν τα θεωρητικά και πρακτικά πρότυπα που ορίζονται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) για να σας επιτρέψουν να εκτελέσετε τις «Δραστηριότητες μίας Μαίας» (NMC 2004) στο πλαίσιο της προώθησης της ομαλότητας, χρησιμοποιώντας προληπτικά μέτρα, την πρόσβαση σε κατάλληλη βοήθεια και τη λήψη έκτακτων μέτρων ελλείψει ιατρικής βοήθειας.

Έτος 1

 • Η τέχνη και η επιστήμη της μαιευτικής
 • Ένα ψυχοκοινωνικό μοντέλο για την τεκνοποίηση και τον τοκετό
 • Σύνθετες ανάγκες στον τοκετό

Έτος 2

 • Το συμβιβασμένο νεογνό
 • Εκτίμηση βάσει πρακτικής (συνέχεια)
 • Ηγεσία, διαχείριση και ενδυνάμωση

Απασχολησιμότητα

Πολλοί απόφοιτοι παίρνουν τις πρώτες θέσεις τους ως ειδικευμένοι ιατροί στα NHS Trusts και στα νοσοκομεία όπου απέκτησαν εμπειρία κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. Ο βαθμός ενισχύει την απασχολησιμότητα με έμφαση στην επαγγελματική προσέγγιση της διδασκαλίας, οδηγώντας σε επαγγελματικό προσόν και εγγραφή στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Οι περισσότεροι ρόλοι βρίσκονται στο NHS, αν και υπάρχουν ευκαιρίες σε ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές και στο εξωτερικό. Η καθημερινή εργασία μπορεί να ποικίλει, καθώς οι μαιευτικές έχουν μια σειρά ευθυνών. Παροχή συμβουλών σε γυναίκες και στις οικογένειές τους. η διάγνωση, η παρακολούθηση και η εξέταση των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ο συντονισμός με άλλους επαγγελματίες και φορείς είναι όλες οι συνήθεις δραστηριότητες. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες να εισέλθουν στην εκπαίδευση, όπως π.χ. πρακτική μαία ανάπτυξης, μαθήτρια μαιευτή ή λέκτορας-ασκούμενος, έρευνα και διαχείριση.

Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι έχουν γίνει ειδικευμένες μαίες στην εφηβική εγκυμοσύνη, τον ιό HIV και την παροχή συμβουλών για την παύση του καπνίσματος, ενώ άλλοι έχουν εργαστεί στα κέντρα παιδιών ή γίνονται μαίες των συμβούλων.

Διαπροσωπικές δεξιότητες και μισθός

Η ικανότητα να διατηρείτε ένα ήρεμο κεφάλι υπό πίεση είναι απαραίτητη, όπως και οι άριστες ικανότητες των ανθρώπων και η καλή φυσική και διανοητική αντοχή. Λόγω της φύσης της εργασίας, πολλές μαιευτικές λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών. Οι μισθοί στο NHS ξεκινούν γύρω στα £ 21,000 - με έμπειρες μαίες που κερδίζουν £ 34,500 και σύμβουλοι μαιών που κερδίζουν £ 67,000 (Εθνική Υπηρεσία Καριέρας).

Επαγγελματική ανάπτυξη

Ως πτυχιούχος αυτού του μαθήματος, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Το LSBU διαχειρίζεται μερικής απασχόλησης MSc Mάσση και Αριστείας στην πράξη, το οποίο είναι κατάλληλο για πτυχιούχους με ελάχιστη εμπειρία ενός έτους επαγγελματικής πρακτικής. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μάθημα μέσω του ηλεκτρονικού μας ενημερωτικού δελτίου CPPD.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις

Πλαίσιο εργασίας σε πραγματικό χρόνο

Οι φοιτητές μαιών μας έχουν έναν εργασιακό χώρο σε πραγματικό χρόνο που έχει δημιουργηθεί για να προσομοιώνει το φάσμα των περιβαλλόντων παράδοσης που προσφέρονται στις εργαζόμενες γυναίκες. Οι μαθητές μπορούν να προετοιμάσουν την αντιμετώπιση των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον.

SimMan, SimBaby και SimMom

Οι θηλές νοσηλευτικής και μαιευτικής έχουν μανεκέν προσομοιωτή: SimMan, SimBaby και SimMom. Αυτά τα μανεκέν μεγέθους ζωής ελέγχονται από υπολογιστή και μπορούν να προγραμματιστούν με διάφορες κλινικές συνθήκες. Αυτά λειτουργούν από έναν υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο και έτσι ανταποκρίνονται στις ενέργειες ενός μαθητή. Επιτρέπουν επίσης στους μαθητές να δουν το αποτέλεσμα συγκεκριμένων επεμβάσεων σε ορισμένα σενάρια, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν τον ασθενή καλύτερα ή να επιδεινωθούν αρκετά γρήγορα.

Τα μανεκέν χρησιμοποιούνται για να διδάξουν στους μαθητές πώς να αναγνωρίζουν τα κλινικά σημεία και να συνδέουν επίσης αυτά τα κλινικά συμπτώματα με τις ενέργειες που λαμβάνουν για να φροντίσουν τον ασθενή. Το SimMan μπορεί να είναι αρσενικό ή να μετατραπεί σε θηλυκό με πλήρη ακρίβεια και να αναπνέει, να αναβοσβήνει, να ιδρώνει, να μιλάει και να στενοχωρεί στον πόνο καθώς και να έχει παλμό. Διαβάστε περισσότερα για το SimMan.

Προυποθέσεις εισόδου

Θα είστε εγγεγραμμένος νοσοκόμος ενηλίκων (επίπεδο 1) με την τρέχουσα εγγραφή στο NMC. ελάχιστο δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. και τουλάχιστον 6 μήνες μετά την κλινική εμπειρία.

Ετος ίδρυσης

Ήταν μακρυά από τη μελέτη για πολύ καιρό; Ή ίσως δεν έχετε ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις εισόδου του επιλεγμένου πτυχίου σας; Το έτος εισόδου μας λειτουργεί ως γέφυρα σπουδών σε επίπεδο σπουδών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
90 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλη