Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανοιξε το μυαλό σου

Σημειώστε: αυτό το μάθημα δεν προσλαμβάνει προς το παρόν για φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη Southwark.

Η φροντίδα για άτομα με διάφορες ψυχικές παθήσεις είναι μια ανταμείβοντας δουλειά. Ως νοσοκόμος ψυχικής υγείας μπορείτε να βοηθήσετε όσους ζουν με ψυχικές συνθήκες και να διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στην υποστήριξή τους, καθώς και τις οικογένειές τους και τους φροντιστές τους.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.


Γιατί η Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας στο LSBU;

 • Επαγγελματική διαπίστευση - το μάθημα εγκρίνεται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.

 • Είμαστε Νο.1 το σύγχρονο πανεπιστήμιο του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποιημένοι συνολικά με ένα μάθημα στα επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2018) - που σημαίνει χαρούμενοι μαθητές.

 • Μεγάλοι επαγγελματικοί σύνδεσμοι - Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος είναι επιλέξιμοι να εγγραφούν ως νοσοκόμα ψυχικής υγείας στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.

 • Είμαστε συνδεδεμένοι με παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία και Trusts στο Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έτσι είμαστε σχετικοί με τη βιομηχανία.

 • Είμαστε κατατάσσονται Νο.2 Λονδίνο Μοντέρνο Πανεπιστήμιο για την Εκμάθηση Ευκαιρίες, Ακαδημαϊκή Υποστήριξη, Φοιτητική Φωνή και Συνολική ικανοποίηση στην Νοσηλευτική (Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2017).

 • Φανταστικές ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας - θα εργαστείτε σε ποικίλες κλινικές ρυθμίσεις, όπως NHS Trusts, τοποθετήσεις κοινότητας, ανεξάρτητο τομέα και οργανώσεις εθελοντών.

 • Έχουμε μια σουίτα παροχής συμβουλών και επικοινωνίας ως μέρος των εγκαταστάσεών μας για ρεαλιστικά σενάρια που βασίζονται στην εργασία.

 • Νο.1 στο Λονδίνο για προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών στη Νοσηλευτική (Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίου 2019).

Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε νοσηλευτική ψυχική υγεία στην πανεπιστημιούπολη Southwark, ακριβώς στην καρδιά του Λονδίνου ή στην πανεπιστημιούπολη Havering με έδρα το Harold Wood, Essex.

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα νοσοκομειακών και κοινοτικών συνθηκών, αντανακλώντας την ποικιλία των ειδικοτήτων ψυχικής υγείας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει θέματα όπως η οξεία ψυχιατρική, η ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων, η εγκληματολογική ψυχιατρική, οι διατροφικές διαταραχές, οι εθισμοί και η αποκατάσταση.

Έτος 1

 • Έννοιες διεπαγγελματικής και συνεργατικής πρακτικής
 • Εισαγωγή πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία στη νοσηλευτική ψυχική υγεία
 • Βασικές βιοεπιστήμες για την υγεία
 • Κατανόηση του πλαισίου της παράδοσης φροντίδας ψυχικής υγείας
 • Διδασκαλία δεξιοτήτων για τη νοσηλευτική ψυχική υγεία

Έτος 2

 • Διεπαγγελματική μάθηση στην πράξη
 • Αξιολόγηση της πρακτικής που βασίζεται στην τεκμηρίωση στη νοσηλευτική ψυχική υγεία
 • Σύγχρονα ζητήματα στη νοσηλεία ψυχικής υγείας
 • Παροχή ολιστικής φροντίδας σε συνθήκες οξείας κρίσης και εφαρμοσμένης φυσιολογίας
 • Ειδικές επεμβάσεις στην νοσηλευτική ψυχική υγεία

Έτος 3

 • Βελτίωση της ποιότητας, της διαχείρισης αλλαγών και της ηγεσίας
 • Εφαρμογή πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία για τη νοσηλευτική ψυχική υγεία
 • Εργασία με σύνθετες περιπτώσεις στην ψυχική υγεία
 • Οι ανθρώπινες σχέσεις και το περιβάλλον της κλινικής πρακτικής
 • Θεραπεία με χαμηλή ένταση βάσει αποδεικτικών στοιχείων για κοινά προβλήματα ψυχικής υγείας

Απασχολησιμότητα

Εάν θέλετε να επιλέξετε νοσηλευτική ψυχική υγεία ως καριέρα, αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες για να εργαστείτε με ένα ευρύ φάσμα ρόλων νοσηλευτικής ψυχικής υγείας, σε μια σειρά από ρυθμίσεις. Αυτό περιλαμβάνει τον NHS και τον ιδιωτικό τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Εάν ολοκληρώσετε επιτυχώς το μάθημα, θα μπορείτε να εγγραφείτε στο Νοσηλευτικό και Μαιευτικό Συμβούλιο (NMC) ως Registered Nurse - Mental Health. Πρόσφατοι πτυχιούχοι από αυτό το μάθημα έχουν πάει σε μια σειρά ρόλων νοσοκόμα επαγγελματία μέσα στο νοσηλευτικό σύστημα ψυχικής υγείας.

Η καθημερινή εργασία περιλαμβάνει ευρέως την εργασία στην κοινότητα και τα νοσοκομεία, λαμβάνοντας διάφορα καθήκοντα - από την παροχή φαρμάκων στους ασθενείς, την αξιολόγηση και την υποστήριξη των αναγκών τους. Με την εμπειρία, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εξειδίκευσης καθώς η σταδιοδρομία σας εξελίσσεται. Μπορείτε να επιλέξετε να ειδικεύεστε στην κατάχρηση αλκοόλ ή ουσιών, στην εγκληματολογική ψυχολογία, στις ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις ή στη συνεργασία με τους παραβάτες.

Θα μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Μόλις αποκτήσετε ένα σημαντικό επίπεδο επαγγελματικής πείρας, θα είστε σε θέση να εξετάσετε τη μερική απασχόληση MSc Cognitive Behavior Therapy και MSc Mental Health Practice (Ηλικιωμένοι). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα μαθήματα μέσω του ηλεκτρονικού ενημερωτικού μας δελτίου CPPD.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις

Σουίτα συμβουλευτικής και επικοινωνίας

Η σουίτα παροχής συμβουλών και επικοινωνίας είναι το ιδανικό μέρος για τους σπουδαστές της Ψυχικής Υγείας και της Μαθησιακής Αναπηρίας να παίζουν ρεαλιστικά σενάρια που βασίζονται στην εργασία. Περιέχει δύο γειτονικά δωμάτια με παράθυρο μονής κατεύθυνσης και ηχητικό σύνδεσμο, που επιτρέπει στους μαθητές να ασκούν προσωπικές καταστάσεις με «πελάτες» ενώ παρακολουθούνται από διδακτικό προσωπικό στο παρακείμενο δωμάτιο.

Εργαστήρια νοσηλευτικής δεξιοτήτων

Οι ρεαλιστικοί μας χώροι και τα ανθεκτικά μανεκέν επιτρέπουν στους σπουδαστές, τις εταιρείες NHS trust και τις επιχειρήσεις να ασκούν δεξιότητες σε ένα ασφαλές περιβάλλον που υποστηρίζεται από ειδικούς.

SimMan

Η Σχολή Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας χρησιμοποιεί μια ποικιλία μανεκέν για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν τις κλινικές δεξιότητες σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον φροντίδας στα εργαστήρια.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο BBC και 5 GCSEs A * -C συμπεριλαμβανομένων Μαθηματικών και Αγγλικά ή ισοδύναμα (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω)? ή
 • BTEC Εθνικό Δίπλωμα DMM και GCSEs Μαθηματικά και Αγγλικά A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο? ή;
 • Πρόσβαση σε Διδακτορικό Δίπλωμα στη Νοσηλευτική ή παρόμοιο με 15 Διακρίσεις και 30 Αξίες και Μαθηματικά GCSE και Αγγλικά A * C (μεταρρυθμισμένο GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο. ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 112 μονάδων UCAS. και τα Μαθηματικά GCSE και τα Αγγλικά A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμα.

αγγλική γλώσσα

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλικά, πρέπει να έχετε τα ακόλουθα ελάχιστα αποτελέσματα για το Διεθνές Αποτελέσματα Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης:

 • 7.0 συνολικά ή ισοδύναμα
 • 7.0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης
 • 7.0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες ωράριο UK / EU: £ 9250.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλη