BSc (Hons) στη Φαρμακολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οι φαρμακολόγοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων φαρμάκων που ωφελούν την υγεία των ανθρώπων και των ζώων.

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της πρακτικής εργασίας, συμπεριλαμβανομένου ενός πενθήμερου πρακτικού εργαστηρίου μοριακής βιολογίας που συνδυάζει τη θεωρία και την πρακτική, για να σας εξοπλίσει με τις εργαστηριακές δεξιότητες που χρειάζονται οι εργοδότες. Θα καταλάβετε πώς λειτουργεί το σώμα, τι πάει στραβά στην ασθένεια και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν φάρμακα για τη διαχείριση αυτών των άρρωστων καταστάσεων.

Η επιτυχημένη βιομηχανία φαρμάκων του Ηνωμένου Βασιλείου απασχολεί 70.000 άτομα και δημιουργεί 250.000 νέες θέσεις εργασίας σε συναφείς βιομηχανίες. Στη Σκωτία, η επέκταση των βιομηχανιών που σχετίζονται με την υγεία και ο τομέας της βιοτεχνολογίας σημαίνει ότι η ζήτηση για αποφοίτους στον τομέα αυτό υπερβαίνει σήμερα την προσφορά.

Η καριέρα σου

Οι δυνατότητες σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν έρευνα σε ακαδημαϊκό περιβάλλον, νοσοκομεία και κυβερνητικά εργαστήρια ή στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Άλλες κατηγορίες σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν τη διδασκαλία, τη διαχείριση, τις ιατρικές πωλήσεις, την επιστήμη των πληροφοριών και την υπηρεσία εγκληματολογικών επιστημών. Μια άλλη επιλογή είναι να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Ph.D. επίπεδο, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Χημεία, Κύτταρα και Βιομόρια, Φυσιολογία 1

Έτος 2

Εισαγωγή στη Μικροβιολογία, Μηχανισμοί Κυτταρικής Ρύθμισης, Βασικές Δεξιότητες στις Βιοεπιστήμες 2, Ανοσολογία, Παθοφυσιολογία, Θεμελιώδης Βιολογία Κυττάρου, Πρακτικές Δεξιότητες για Βιομοριακές Επιστήμες.

Έτος 3

Μοριακές Διαγνωστικές, Θεμελιώδη Στοιχεία Δράσης Φαρμάκων, Συστηματική και Κυτταρική Παθολογία, Κυτταρική Σηματοδότηση και Εμπορία, Φαρμακολογία Χημικών Διαμεσολαβητών, Νέες Θεραπείες και Κυτταρικές Τεχνολογίες, Πειραματική Σχεδίαση και Ανάλυση, Επιλογή: Τοποθέτηση.

Έτος 4

Βιολογία της Νόσου, Φαρμακολογία: Ειδικά Θέματα, Νευροφάρμακο, Παθοφυσιολογία και Θεραπευτική, Έργο και Εργαστήρια (διπλή ενότητα).

Προυποθέσεις εισόδου

Έτος 1

SQA Higher

ABBB συμπεριλαμβανομένης της Χημείας και της Nat 5 Μαθηματικά, Αγγλικά και Βιολογία στο Β

Ενα επίπεδο

BCC συμπεριλαμβανομένης της χημείας συν GCSE Αγγλικά και δύο περαιτέρω επιστήμες στο B / 6, ή GCSE BB / 66 Dual Award

ILC Higher

H1 H2 H2 H2 H3 H3 συμπεριλαμβανομένων αγγλικών και 3 επιστημών με τουλάχιστον 2 στο ανώτερο επίπεδο αν η 3η επιστήμη είναι σε κανονικό επίπεδο πρέπει να είναι σε O2 ή παραπάνω

IB Δίπλωμα

24 βαθμοί συμπεριλαμβανομένης της Χημείας και της Βιολογίας

BTEC Extended Diploma

DMM σε σχετικό θέμα συμπεριλαμβανομένης της Χημείας και της Βιολογίας

Έτος 2

Ενα επίπεδο

ABB στη Χημεία, τη Βιολογία και τα Μαθηματικά, συν GCSE Αγγλικά στο Β

HNC

15 πιστωτικό HNC σε ένα σχετικό θέμα της επιστήμης (πρέπει να περιλαμβάνει τη μονάδα Genetics) με Α στην βαθμιδωτή μονάδα

Έτος 3

HND σε σχετικό θέμα με ΑΒ στις βαθμιδωτές μονάδες

αγγλική γλώσσα

Ακαδημαϊκό βαθμό IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω από 5,5.

Επιπλέον πληροφορίες

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των ασθενών και των γονέων ή των φροντιστών. Οι μαθητές αναμένεται να τηρήσουν τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας που περιγράφεται από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο και αναμένεται να διατηρηθεί υψηλό επίπεδο ωριμότητας, εμπιστευτικότητας και επαγγελματισμού καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018. Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 2018

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... περαιτέρω

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη