Είτε εργάζονται σε νοσοκομείο, κοινότητα, βιομηχανία, σχολεία, αθλητισμό, δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις υγείας, οι φυσιοθεραπευτές βοηθούν τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τις σωματικές δυσκολίες αποκαθιστώντας την κίνηση και να λειτουργούν όσο πιο κοντά γίνεται. Οι φυσικοθεραπευτές είναι βασικά μέλη της ομάδας υγείας που εργάζονται σε ένα προκλητικό και επάξια επάγγελμα.

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε πτυχιούχους με τις αξίες και τις δεξιότητες για να γίνουμε πρωτοπόροι και επαγγελματίες που επιλύουν προβλήματα. Θα αναπτύξετε μια επιστημονική προοπτική και θα ασχοληθείτε με τους ασθενείς σε διάφορα περιβάλλοντα. από τη νευροδιαφυγή έως την μυοσκελετική στην αναπνευστική φροντίδα και τη βιομηχανία.

Για να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται στην φυσιοθεραπεία, θα ασκηθείτε σε άλλους μαθητές της τάξης σας. Η εκμάθησή σας υποστηρίζεται επίσης από την επίσκεψη στο εργαστήριο κλινικής προσομοίωσης, τα ταξίδια στην περιοχή, τις τοποθετήσεις πρακτικής εκπαίδευσης και την ηλεκτρονική μάθηση. Θα αποκτήσετε επίσης εμπειρία σε μια επιλογή επιλογής στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό.

Οι φοιτητές αναλαμβάνουν τουλάχιστον 1000 ώρες παρακολούθησης πρακτικής άσκησης σε όλο το πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει επτά τοποθετήσεις 4 διαδοχικών εβδομάδων, εκτός από την πρώτη τοποθέτηση που διαρκεί 3 εβδομάδες.

Όλες οι τοποθετήσεις πραγματοποιούνται εντός της Σκωτίας και εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της τοποθέτησης. Οι σπουδαστές ταξιδεύουν συνήθως καθημερινά από και προς την τοποθέτηση, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτείται διαμονή.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Ανθρώπινο Κίνημα: Ανατομία

Έτος 2

Νευρομυοσκελετική Διαχείρηση, Καρδιοπνευμονική Πρακτική, Νευροαποκατάσταση, Εργασία σε Διαπανεπιστημιακές Ομάδες, Μεθοδολογία

Έτος 3

Πρακτική Εκπαίδευση Θέσεις, Προαιρετική τοποθέτηση, Διάρκεια ζωής, Δραστηριότητα, Γυμναστήριο

Έτος 4

Σχέδιο Αξιών, Ηγεσία σε Διαπανεπιστημιακές Ομάδες, Πρακτική Εκπαίδευση.

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

SQA Higher

AABBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και δύο επιστημών. Μια τρίτη επιστήμη πρέπει να επιτευχθεί τουλάχιστον σε Β στο Εθνικό 5.

Ενα επίπεδο

AAB συμπεριλαμβανομένης μιας επιστήμης. Αγγλικά και δύο επιπλέον επιστήμες πρέπει να επιτυγχάνονται τουλάχιστον από το B στο GCSE, το BB στο GCSE Dual Award ή το B στο επίπεδο AS. Σημειώστε ότι οι Γενικές Μελέτες δεν γίνονται δεκτές.

ILC Higher

H1 H2 H2 H2 H3 H3 συμπεριλαμβανομένου του αγγλικού στο επίπεδο ILC Honors και 3 Sciences με τουλάχιστον 2 να είναι στο επίπεδο ILC Honors.

IB Δίπλωμα

Βαθμός 32 βαθμών συνολικά με 6 μονάδες στη Βιολογία. Απαιτείται μια δεύτερη επιστήμη.

BTEC Επίπεδο 3 Διευρυμένο Δίπλωμα

Εφαρμοσμένη Επιστήμη ή Pure Science DDD, συν GCSE Αγγλικά στο Γ.

Κολλέγιο

HND Αθλητική Θεραπεία, Αθλητισμός και Επιστήμη Άσκησης ή επιστήμη με βάση HND με ΑΑ στις βαθμιδωτές μονάδες Αυτό πρέπει να υποστηρίζεται με 2 Highers στο C, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και μια επιστήμη.

SWAP Πρόσβαση στην υγεία και τις βιολογικές επιστήμες στο κολέγιο Clyde με BBB. Οι υποψήφιοι πρέπει να καταδείξουν την κατανόηση του μαθήματος και να έχουν σχετική εμπειρία εργασίας / σκίασης.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί από επιτυχία θα πρέπει να παρακολουθήσουν μια επίσκεψη επιλογής ως μέρος της διαδικασίας εισαγωγής. Αυτές οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2018. Η αποδοχή αυτού του προγράμματος υπόκειται σε ικανοποιητικό προσυμπτωματικό έλεγχο της επαγγελματικής υγείας και εκκαθάριση PVG.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να δικαιούστε να εισέλθετε σε αυτό το μάθημα μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητές αναμένεται να καλύψουν τα έξοδα διαμονής και ταξιδιού που συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση. Εάν δικαιούστε υποστήριξη SAAS τότε μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για έξοδα ταξιδιού και διαμονής για τοποθέτηση.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Επαγγελματική διαπίστευση

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC).

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη