BSc (Hons) στη Φυσικοθεραπεία

London South Bank University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc (Hons) στη Φυσικοθεραπεία

London South Bank University

Γλώσσα του σώματος

Η φυσιοθεραπεία είναι ένας ανταγωνιστικός επαγγελματικός τομέας. Αλλά αυτό το μάθημα θα μπορούσε να σας οδηγήσει - αναπτύσσοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας για να μπορέσετε να γίνετε ένας ανακλαστικός και επιδέξιος φυσιοθεραπευτής σε ένα περιβάλλον που κινείται γρήγορα στην υγειονομική περίθαλψη. Παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να προχωρήσει η σταδιοδρομία σας, σύμφωνα με το όραμα της Φιλοθεραπευτικής Εταιρείας για το επάγγελμα.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να σπουδάσετε αυτό το μάθημα για 4 χρόνια ως ολοκληρωμένο μάστερ.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα αναλάβετε 30 εβδομάδες κλινικών τοποθετήσεων σε μια σειρά από ρυθμίσεις υγείας, οι οποίες παρέχουν τις απαραίτητες ευκαιρίες για να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη.


Γιατί φυσιοθεραπεία στο LSBU;

 • Μεγάλες προοπτικές σταδιοδρομίας - είμαστε το 1ο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για επαγγελματικές προοπτικές στα επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2016).

 • Τα εξαιρετικά μέλη του προσωπικού μας είναι ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς.

 • Το μάθημα αυτό εγκρίνεται από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και είναι διαπιστευμένο από την Chartered Society of Physiotherapy (CSP).

 • Δυναμικές ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας - συνεργαζόμαστε στενά με πολλά διεθνώς αναγνωρισμένα νοσοκομεία διδασκαλίας του Λονδίνου, Κοινοτικές Καταπιστεύσεις και υπηρεσίες, που μπορείτε να αποκτήσετε κλινική εμπειρία.

 • Οι ειδικές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εργαστήρια κλινικών δεξιοτήτων και εξαιρετικά εικονικά περιβάλλοντα μάθησης στην πανεπιστημιούπολη - καθώς και πρόσβαση στις εγκαταστάσεις γυμναστικής εντός της Ακαδημίας Αθλητισμού.


Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Οι ενότητες μαθημάτων αξιολογούνται με τη χρήση γραπτών εξετάσεων, έργων, μαθημάτων και πρακτικών εξετάσεων. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα αναλάβετε 30 εβδομάδες κλινικών τοποθετήσεων σε μια σειρά από ρυθμίσεις υγείας, δίνοντάς σας τις απαραίτητες ευκαιρίες για να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη.

Έτος 1

 • Έννοιες διεπιστημονικής και συνεργατικής πρακτικής (20 μονάδες)
 • Λειτουργική ανατομία και κινησιολογία (20 μονάδες)
 • Ανθρώπινη δομή και λειτουργία (40 μονάδες)
 • Βασικές δεξιότητες φυσιοθεραπείας (20 μονάδες)
 • Φυσική Δραστηριότητα και Βελτίωση Υγείας (20 μονάδες)

Έτος 2

 • Αξιολόγηση αποδεικτικών στοιχείων για Ερευνητική Ενημερωμένη Πρακτική (20 μονάδες)
 • Φυσιοθεραπεία με κέντρο τον ασθενή μέσω του κύκλου ζωής (40 μονάδες)
 • Ολοκληρωμένη φροντίδα (20 μονάδες)
 • Κλινική Εφαρμογή Φυσικοθεραπείας 1 (40 μονάδες)

Έτος 3

 • Βελτίωση της ποιότητας, της διαχείρισης της αλλαγής και της ηγεσίας (20 μονάδες)
 • Βελτιστοποίηση των κλινικών και θεραπευτικών αποτελεσμάτων (20 μονάδες)
 • Σύγχρονα Θέματα Φυσικοθεραπείας (20 μονάδες)
 • Προώθηση της φυσικοθεραπευτικής πρακτικής (20 μονάδες)
 • Κλινική εφαρμογή φυσιοθεραπείας 2 (20 μονάδες)


Απασχολησιμότητα

Ως φυσιοθεραπευτής, θα μπορούσατε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να βελτιώσουν την υγεία, την ευεξία και την ποιότητα ζωής τους - χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών προσεγγίσεων που επικεντρώνονται στην αποκατάσταση της κίνησης και της λειτουργίας, συχνά μετά από ασθένεια ή τραυματισμό. Οι φυσιοθεραπευτές συχνά εργάζονται σε μια πολυεπιστημονική ομάδα και μπορούν να το κάνουν σε μια ποικιλία κλινικών περιβαλλόντων, όπως κλινικές εξωτερικών ασθενών, νοσοκομειακοί χώροι, στο σπίτι του ασθενούς ή σε ένα σπορ ή ρύθμιση. Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος συνεχίζουν να εργάζονται σε μια ποικιλία από NHS και ιδιωτικές πρακτικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών στην περίθαλψη εγκεφαλικών επεισοδίων, υπηρεσίες διαχείρισης βάρους, ελίτ αθλητισμού και ιδιωτικές ρυθμίσεις πρακτικής.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Εγκαταστάσεις

Θα επωφεληθείτε από μια σειρά εξαιρετικών εγκαταστάσεων, παρέχοντας τα ιδανικά περιβάλλοντα για να εξασκήσετε και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας. Ορισμένες από τις εγκαταστάσεις στις οποίες θα έχετε πρόσβαση περιλαμβάνουν:


Κλινικά εργαστήρια δεξιοτήτων

Έχουμε μια ποικιλία εργαστηρίων δεξιοτήτων που αναπαράγουν περιβάλλοντα εργασίας πραγματικής ζωής και παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον για τη μάθηση προσομοίωσης χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αίθουσες ενηλίκων, σουίτα φυσιοθεραπείας και κλινική εργαστηρίων.


Κέντρο ανθρώπινων επιδόσεων

Εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία, το Κέντρο Ανθρώπινης Απόδοσης επιτρέπει την έρευνα λέξης κατηγορίας στους τομείς του αθλητισμού, της υγείας, της σωματικής άσκησης και της επιστήμης άσκησης.


Ακαδημία Αθλητισμού

Θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από εγκαταστάσεις και εξοπλισμό μέσα στην Ακαδημία Αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρως εξοπλισμένης σουίτας γυμναστηρίου με την τεχνολογία SMART Center, μια ζώνη λειτουργικής κατάρτισης, το Free Weights Room και το Sports Hall.

Μπορείτε να εξερευνήσετε περαιτέρω αυτές τις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της προβολής εικονικών περιηγήσεων σε ορισμένες περιοχές, επιλέγοντας τους παραπάνω συνδέσμους.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Αυτό το μάθημα παίρνει μια ανάμικτη προσέγγιση για τη μάθηση. Παρέχει μια σειρά μορφών μάθησης και διδασκαλίας στυλ παράδοσης - και επιτρέπει μια ατομική προσέγγιση, παρέχοντας σας κάποια ευελιξία στο προτιμώμενο στυλ εκμάθησης σας.

Οι διαδραστικές διαλέξεις θα παρουσιάσουν το βασικό θέμα. Πρακτικές συνεδρίες, διδασκαλία μικρών ομάδων και διαδηλώσεις θα χρησιμοποιηθούν για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Μια σειρά από άλλες προσεγγίσεις θα ενσωματωθούν στη μάθηση των μαθητών, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει ηλεκτρονικά φύλλα εργασίας, καθοδηγούμενη ανεξάρτητη μελέτη, ηλεκτρονική μάθηση, μάθηση από ομότιμους και ομαδικές συζητήσεις.

Όταν πρόκειται για αξιολόγηση, χρησιμοποιούμε ποικίλες προσεγγίσεις για την προώθηση διαφορετικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων, αντανακλώντας ταυτόχρονα τη φύση της ενότητας μάθησης. Ο κύριος λόγος για την επιλογή της μεθόδου αξιολόγησης είναι να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων. Οι τύποι των καθηκόντων καταδεικνύουν την εξέλιξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων ως πρόοδο των σπουδαστών στην πορεία. Οι τυπικές αξιολογήσεις περιλαμβάνουν γραπτές εξετάσεις, γραπτές εργασίες, προφορική παρουσίαση, πρακτική εξέταση και κλινικές εκτιμήσεις.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Ένα Επίπεδο ΑΒΒ, που περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 μαθήματα επιστήμης ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DDD στην επιστήμη, ή
 • Πρόσβαση σε Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη με 30 Διακρίσεις και 15 Βαθμοί ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 144 σημείων UCAS.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών, Επιστημών και Αγγλικών, ή ισοδύναμα (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω).


Πρόσθετες απαιτήσεις

Για το μάθημα αυτό ισχύουν οι ακόλουθες πρόσθετες απαιτήσεις:

 • Αποδεικτικά στοιχεία αφοσίωσης στο επάγγελμα.
 • Ολοκλήρωση τουλάχιστον μιας εβδομάδας εργασιακής εμπειρίας σε φυσιοθεραπευτικό περιβάλλον, κατά προτίμηση είτε στο NHS είτε σε άλλα νοσοκομειακά περιβάλλοντα.
 • Υποβολή ελέγχων για την επαγγελματική υγεία και την παροχή υπηρεσιών αποκάλυψης και φραγής (DBS).
 • Ικανότητα να πληρούν τις απαιτήσεις ταξιδιού για να παρακολουθήσουν τοποθετήσεις.
 • Οι σπουδαστές από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να παρέχουν αστυνομική επιταγή από τη χώρα καταγωγής τους.
 • Αγγλική Γλώσσα: Όσοι οι Άγγλοι δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα, πρέπει να επιτύχουν ένα ελάχιστο σκορ 7,0 συνολικά (συμπεριλαμβανομένου 7,0 στο γραπτό στοιχείο και ένα ελάχιστο σκορ 6,5 στην ομιλία, ανάγνωση και ακρόαση) για το Διεθνές Δείκτη Δοκιμής Αγγλικής Γλώσσας (IELTS).

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 10, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 16500
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών