Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τα γυμνά κόκαλα

Είστε γοητευμένοι από το τι είναι μέσα στο σώμα; Γίνετε διαγνωστικός ακτινολόγος και απολαύστε μια καριέρα στο τεχνολογικό πρωτοποριακό τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό το μάθημα εξισορροπεί την ακαδημαϊκή μελέτη με την κλινική πρακτική, δίνοντάς σας τις δεξιότητες για να παράγετε εικόνες υψηλής ποιότητας παρέχοντας στους ασθενείς εξαιρετική φροντίδα. Στην κλινική τοποθέτησή σας, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη.

Με την ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, θα πρέπει να έχετε τις δεξιότητες για να παράγετε εικόνες υψηλής ποιότητας παρέχοντας παράλληλα στους ασθενείς εξαιρετική φροντίδα, επιτρέποντάς σας να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) ως Διαγνωστικός Ακτινογράφος: το Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχουμε μια άριστη σχέση συνεργασίας με τους πολυάριθμους κλινικούς μας χώρους κατάρτισης που προσφέρουν μια εξαιρετική συνολική εμπειρία φοιτητών και συμβάλλουν στην ανάπτυξη καλά εξοπλισμένων διαγνωστικών ακτινολόγων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη συναρπαστική πρόκληση της πρώτης θέσης της σταδιοδρομίας DR.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.


Γιατί η διαγνωστική ακτινογραφία στο LSBU;

 • Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας και διαπιστευμένο από την Εταιρεία και το Κολλέγιο Ακτινολόγων.
 • Με την ολοκλήρωση, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας ως διαγνωστικός ραδιογράφος.
 • No.1 Λονδίνο σύγχρονο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποιημένοι συνολικά με μαθήματα στα επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2019).
 • Μπορείτε να αποκτήσετε κλινική εμπειρία σε πολλά από τα διεθνώς αναγνωρισμένα νοσοκομεία του Λονδίνου.
 • Οι μαθητές έχουν πρόσβαση στο Ψηφιακό Διαγνωστικό Ακτινογραφικό Χώρο και στο Εργαστήριο Ψηφιακής Διερμηνείας.
 • Νο.1 μεταξύ των ανταγωνιστών του Λονδίνου για διδασκαλία, αξιολόγηση

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Θα εκπαιδεύεστε για να παράγετε την υψηλότερη ποιότητα εικόνας, παρέχοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο φροντίδας για τους ασθενείς σας. Αυτό το μάθημα καλύπτει τη διαχείριση ασθενών, την ανατομία, τη φυσιολογία και την παθολογία, τη φυσική ακτινοβολίας και τις ακτινογραφικές τεχνικές.

Μέθοδοι αξιολόγησης για συνολικά μαθήματα: 30% μαθημάτων.

Έτος 1

 • Κλινικές εφαρμογές της ακτινογραφικής θεωρίας 1
 • Έννοιες διεπαγγελματικής και συνεργατικής πρακτικής
 • Αρχές κλινικής συλλογιστικής
 • Εφαρμοσμένη συστηματική ανατομία 1
 • Βασικές αρχές της επιστήμης της ακτινοβολίας

Έτος 2

 • Κλινικές εφαρμογές της ακτινογραφικής θεωρίας 2
 • Αξιολόγηση πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία για τη διαγνωστική ακτινογραφία
 • Εφαρμοσμένη συστηματική ανατομία 2
 • Ακτινογραφικές απεικονίσεις και ασθένειες
 • Αρχές περαιτέρω μορφών απεικόνισης

Έτος 3

 • Κλινικές εφαρμογές της ακτινογραφικής θεωρίας 3
 • Βελτίωση της ποιότητας, της διαχείρισης αλλαγών και της ηγεσίας
 • Ειδική απεικόνιση και επεμβάσεις στην ακτινογραφία
 • Ερμηνεία ακτινογραφικών εικόνων
 • Σύγχρονες συζητήσεις στο πλαίσιο της ακτινογραφίας

Για τη διαδρομή δρομολογίων με μερική απασχόληση, τα ακαδημαϊκά και τα κλινικά εξαρτήματα παραδίδονται σε μπλοκ ολόκληρης της εβδομάδας.

Απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι του μαθήματος είναι ικανοί να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή ως διαγνωστικός ραδιογράφος στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC), επιτρέποντάς τους να ασκούν τόσο στο NHS όσο και στον ιδιωτικό τομέα τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό.

Ρόλος και ευθύνες

Οι διαγνωστικοί ακτινολόγοι χρησιμοποιούν εξελιγμένο εξοπλισμό για την παραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας του ανθρώπινου σώματος για τον εντοπισμό και τη διάγνωση τραυματισμών και ασθενειών. Από τις ακτίνες Χ και τους ανιχνευτές αξονικής τομογραφίας έως τη χρήση απεικόνισης ραδιονουκλεϊδίων, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών απεικόνισης που διατίθενται για τη χρήση διαγνωστικών ακτινογραφιών.

Οι διαγνωστικοί ακτινολόγοι πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν υψηλής τεχνολογίας μηχανογραφικό εξοπλισμό και να απαιτούν υψηλά επίπεδα προσοχής στη λεπτομέρεια και καλές διαπροσωπικές δεξιότητες.

Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για εξειδίκευση, όπως τραύμα / ατύχημα και έκτακτη ανάγκη, ή ιατρικό υπερηχογράφημα. Αυτό μπορεί να είναι μια διαδρομή για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, ωστόσο, υπάρχουν ευκαιρίες να προχωρήσουμε σε ρόλους ανώτερων επαγγελματιών ή σε διαχείριση ανεξάρτητα.

Μισθός

Οι περισσότεροι διαγνωστικοί ραδιογράφοι εργάζονται για το NHS, όπου ο αρχικός μισθός είναι περίπου £ 20,000 - £ 27,000. Ανάλογα με την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, μπορείτε να κερδίσετε έως και £ 65,000.

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι αυτού του μαθήματος έχουν αναλάβει ρόλους σε μια σειρά ειδικών τομέων και έχουν ευκαιρίες να προχωρήσουν σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με την υγεία. Μερικοί από τους πτυχιούχους μας προχωρούν για να αποκτήσουν το καθεστώς των συμβούλων ή να διαφοροποιηθούν σε τομείς όπως η έρευνα, η εκπαίδευση ή η διοίκηση.

Εάν αποφοιτήσετε από αυτό το μάθημα και γίνετε κλινικά πεπειραμένος διαγνωστικός ακτινολόγος, μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον πείρα μέσω μεταπτυχιακών, μετα-εγγραφών και συνεχιζόμενων επαγγελματικών πλαισίων ανάπτυξης. Ρίξτε μια ματιά στα μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης στο ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο CPPD.

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις

Ψηφιακό διαγνωστικό δωμάτιο ακτίνων Χ

Η LSBU ξεκίνησε πρόσφατα την πρωτοποριακή σουίτα Fujifilm D-EVO για φοιτητές διαγνωστικής ακτινογραφίας. Πρόκειται για ψηφιακό διαγνωστικό δωμάτιο ακτίνων Χ, το οποίο χρησιμοποιείται ως γενικός χώρος ακτίνων Χ για πρακτικά σεμινάρια σχετικά με την ακτινογραφική τεχνική. Οι σπουδαστές είναι σε θέση να ασκούν το ένα το άλλο και να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό, όπως τη μετακίνηση και την τοποθέτηση των ακτίνων Χ, του τραπέζι και της κάθετης στάσης. Αυτό τους βοηθά να μάθουν τη θέση των ασθενών για γενική ακτινογραφική τοποθέτηση.

Εργαστήριο Ψηφιακής Διερμηνείας

Οι φοιτητές διαγνωστικής ακτινογραφίας χρησιμοποιούν το εργαστήριο ερμηνείας ψηφιακών εικόνων με ένα σύστημα αρχειοθέτησης και επικοινωνίας εικόνων (PACS) παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιείται στο NHS. Στο εργαστήριο αυτό υπάρχουν:

 • 25 υπολογιστές με διπλούς ρόλους
 • ερμηνεία εικόνας - συνδεδεμένη με το PACS

Το εργαστήριο ερμηνείας εικόνων χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση εργαστηρίων όπου τα άκρα τοποθετούνται σε κατάλληλα σημεία για ακτίνες Χ. Οι σπουδαστές αξιολογούν τις εικόνες και διαγιγνώσκουν τα κατάγματα και τα σπασίματα καθώς και την υποχρεωτική εκπαίδευση της μετακίνησης και χειρισμού του ασθενούς. Στα εργαστήρια, οι φοιτητές παρουσιάζονται μια μελέτη περίπτωσης και πρέπει να αποφασίσουν πώς να επιτύχουν τις επιθυμητές εικόνες.

Οι φοιτητές χρησιμοποιούν το εργαστήριο σε εβδομαδιαία βάση καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους και οι περιπτωσιολογικές μελέτες των εικόνων γίνονται προοδευτικά πιο δύσκολες καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο ΒΒΒ ή?
 • BTEC Εθνικό Δίπλωμα DDD στην Επιστήμη ή επαγγελματικά σχετικό θέμα ή?
 • Πρόσβαση σε Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη ή παρόμοιο με 30 Διακρίσεις εκ των οποίων οι 18 πρέπει να είναι στην Επιστήμη ή?
 • Παρέχονται επίσης ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, Αγγλικά και Επιστήμη ή ισοδύναμα (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω).

Πρόσθετες απαιτήσεις εισόδου

 • Ικανοποιητικό αποτέλεσμα στη συνέντευξη
 • Παρέχετε ικανοποιητικές αναφορές
 • Απόκτηση επαγγελματικής υγείας
 • Ενισχυμένη υπηρεσία αποκλεισμού φραγής (DBS)
 • Απόδειξη συνήθους διαμονής
 • Ένα έγκυρο διαβατήριο απαιτείται για σκοπούς εγγραφής
 • Προσωπικές ιδιότητες και αξίες σύμφωνα με εκείνες που αναμένεται από το σύνταγμα του NHS .

Μερική απασχόληση στο Pathway

Για την μερική απασχόληση Pathway , οι υποψήφιοι πρέπει να απασχολούνται με την υποστήριξη ενός κατάλληλου τμήματος απεικόνισης (π.χ. βοηθός τμήματος ακτινογραφίας), να έχουν την υποστήριξη του διαχειριστή του τμήματος και συνήθως να είναι τουλάχιστον 21 ετών.

αγγλική γλώσσα

Εκείνοι που δεν είναι η πρώτη γλώσσα στην αγγλική γλώσσα πρέπει να επιτύχουν ελάχιστο βαθμό 7,0 συνολικά ή ισοδύναμα με τουλάχιστον 7,0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης και τουλάχιστον 7,0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας για το Διεθνές Δείκτη Δοκιμής Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) κατά τη στιγμή της αίτησης.

Ετος ίδρυσης

Ήταν μακρυά από τη μελέτη για πολύ καιρό; Ή ίσως δεν έχετε ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις εισόδου του επιλεγμένου πτυχίου σας; Το έτος εισόδου μας λειτουργεί ως γέφυρα σπουδών σε επίπεδο σπουδών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
36 - 42 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Πλήρες τέλος UK / EU: £ 9250; Διεθνές τέλος: £ 16500. Έτος 1 Προσωρινό τέλος UK / ΕΕ: £ 6935; Διεθνές τέλος: £ 13125
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλη