Οι διαγνωστικοί ακτινογράφοι παράγουν και ερμηνεύουν εικόνες του ανθρώπινου σώματος. Η διαγνωστική απεικόνιση είναι βασική για την υγειονομική περίθαλψη και είναι καθοριστικής σημασίας για τη διάγνωση και τη θεραπεία τραύματος και ασθενειών.

Το προσόν διαγνωστικής απεικόνισης της GCU αναγνωρίζεται παγκοσμίως και σας επιτρέπει να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και στην Εταιρεία και το Κολλέγιο Ακτινολόγων.

Οι περισσότεροι από τους διαγνωστικούς ακτινολόγους της Σκωτίας αποφοίτησαν από την GCU, εξοπλισμένοι με τις γνώσεις, τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να ασκούν τις σύγχρονες υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής μέριμνας. Θα έχετε πρόσβαση σε μια αποκλειστική σουίτα ακτίνων Χ που προσομοιώνει την πρακτική.

Μια επιλογή επιλογής στο τέλος του έτους 3 παρέχει την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό.

Η καριέρα σου

Το NHS απασχολεί το 90% των διαγνωστικών ακτινολόγων. Υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης στον οξύ τομέα, στον κοινοτικό τομέα, στα εθνικά προγράμματα ελέγχου και στην ιδιωτική πρακτική. Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας επιτρέπουν την ανάπτυξη προηγμένων και συμβουλευτικών ρόλων επαγγελματιών.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Ραδιογραφία Εφαρμοσμένη Φυσική και Τεχνολογία, Θεμελιώδη Στοιχεία της Ανθρώπινης Φυσιολογίας, Εφαρμοσμένη Ανατομία, Θεμέλια Διεπαγγελματικής Πρακτικής, Επαγγελματική Πρακτική και Εκπαίδευση.

Έτος 2

Εργασία σε Διαπανεπιστημιακές Ομάδες, Ερμηνεία Εικόνας Σκελετικού Τραύματος, Ακτινογραφικές Αρχές, Προηγμένη Απεικόνιση, Επαγγελματική Πρακτική και Εκπαίδευση.

Έτος 3

Ομάδες στην Διαπαρακτηριστική Πρακτική, Ογκολογία: Διάγνωση και Θεραπεία Πολλαπλών Μεταβολών, Απεικόνιση της Κοινωνίας, Μεθοδολογία και Έρευνα για την Εκπαιδευτική Πρακτική, την Επαγγελματική Πρακτική και την Εκπαίδευση.

Έτος 4

Ηγεσία στις Διαπανεπιστημιακές Ομάδες, Εξελίξεις στην Επαγγελματική Πρακτική, Σχέδιο Τιμών, Επαγγελματική Πρακτική και Εκπαίδευση.

Προυποθέσεις εισόδου

Έτος 1

SQA Higher

BBBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και των δύο επιστημών, καθώς και Nat 5 Μαθηματικά στο Β

Ενα επίπεδο

BCC που περιλαμβάνει δύο επιστήμες με ένα στο Β, συν GCSE Αγγλικά και Μαθηματικά και είτε Φυσική είτε διπλή επιστήμη βραβείων

ILC Higher

B1 B2 B2 B2 συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, δύο επιστήμες συν Μαθηματικά στο τακτικό επίπεδο Β

IB Δίπλωμα

24 βαθμοί συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας και της Φυσικής

BTEC

DMM σε σχετικό θέμα συμπεριλαμβανομένων δύο επιστημών.

Κολλέγιο

Επιστημονικό HNC με Β στις βαθμιδωτές μονάδες. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να κατέχουν αλφαβητισμό και αριθμητική ισοδύναμη με το εθνικό επίπεδο 5, με τα αγγλικά να προτιμώνται σε υψηλότερο επίπεδο. Οι Επικοινωνίες 4 και η Λογοτεχνία 1 γίνονται δεκτές αντί για Ανώτατα Αγγλικά. Η πρόσβαση SWAP στην ακτινογραφία στο κολέγιο Kelvin θεωρείται επίσης.

Έτος 2

15 πιστωτικές HNC Κοινωνικές Επιστήμες και Ψυχολογία Α και Β και Έρευνα και Μεθοδολογία με Α στη βαθμιδωτή μονάδα.

αγγλική γλώσσα

Ακαδημαϊκό βαθμό IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω από 5,5.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη