Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια μαθησιακή εμπειρία

Πώς θα θέλατε την ευκαιρία να εργαστείτε σε συνεργασία με ανθρώπους που έχουν ένα φάσμα πνευματικών και σωματικών αναπηριών; Ως νοσηλευτής αναπηρίας μάθησης, θα βοηθούσατε με πτυχές της καθημερινής ζωής σας για ανθρώπους όλων των ηλικιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Αυτό το μάθημα σας διδάσκει να προωθήσετε την κοινωνική ένταξη, την καλή ψυχική και σωματική υγεία και την αυτοδιάθεση. Όλα τα μαθήματα βασίζονται σε μια ισχυρή βάση τεκμηρίωσης της ολοκληρωμένης προσομοίωσης της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας. Οι τοποθετήσεις μας είναι ποικίλες, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μελλοντική σταδιοδρομία που θα ανταμείψει τόσο την προσωπική σας όσο και την επαγγελματική εξέλιξή σας.

Η επιτυχία σε αυτό το μάθημα σας επιτρέπει να εγγραφείτε ως νοσοκόμος με μαθησιακές δυσκολίες στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.


Γιατί η νοσηλευτική αναπηρία στη μάθηση στην LSBU;

 • Επαγγελματική διαπίστευση - το μάθημα εγκρίνεται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.
 • Μεγάλοι επαγγελματικοί σύνδεσμοι - Οι απόφοιτοι του μαθήματος είναι επιλέξιμοι να εγγραφούν ως νοσηλευτές με μαθησιακές δυσκολίες στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.
 • Η κληρονομιά μας - η LSBU αναπτύσσει, υλοποιεί και αξιολογεί μαθήματα στον τομέα της νοσηλευτικής αναπηρίας μάθησης για τα τελευταία 20 χρόνια.
 • Είμαστε Νο.1 το σύγχρονο πανεπιστήμιο του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποιημένοι συνολικά με μαθήματα στα Επαγγέλματα Υγείας (Guardian League Table 2018) - που σημαίνει χαρούμενοι μαθητές.
 • Είμαστε συνδεδεμένοι με παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία και Trusts στο Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έτσι είμαστε σχετικοί με τη βιομηχανία.
 • Φανταστικές ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας - θα εργαστείτε σε ποικίλα κλινικά περιβάλλοντα, όπως NHS Trusts, τοποθετήσεις κοινότητας, ανεξάρτητο τομέα και οργανώσεις εθελοντών.
 • Έχουμε μια σουίτα συμβουλευτικής και επικοινωνίας ως μέρος των εγκαταστάσεών μας για ρεαλιστικά σενάρια εργασίας βασισμένα σε εργασία.Δεν 1 στο Λονδίνο για προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών στη Νοσηλευτική (Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίου 2019).

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Για αυτό το μάθημα, απαντήσαμε στην καθοδήγηση των βέλτιστων πρακτικών και στην αλλαγή της ζήτησης υπηρεσιών και ανέπτυξα ένα καινοτόμο και σύγχρονο μάθημα, το οποίο οδήγησε σε προσόντα νοσοκόμου για εγγεγραμμένους νοσηλευτές αναπήρων (RNLD).

Το μάθημα επικεντρώνεται σε θεωρίες περί νοσηλευτικής και πρακτικής αγωγής αναπηρίας, σχεδιασμού και αξιολόγησης της υγειονομικής περίθαλψης και επιτρέπει στους επαγγελματίες να υποστηρίζουν άτομα με μαθησιακές δυσκολίες οποιασδήποτε ηλικίας. Το μάθημα έχει μια ολιστική εστίαση, λαμβάνοντας υπόψη τη σωματική, πνευματική, συναισθηματική, πνευματική και πολιτιστική ευημερία.

Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε γνώσεις και να αναπτύξετε ικανές ικανότητες επικοινωνίας, διαπροσωπικής και θεραπευτικής παρέμβασης και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι για να καλύψετε τις πρόσθετες απαιτήσεις των ασθενών με πιο σύνθετες ανάγκες, όπως η διπλή διάγνωση και οι πολλαπλές και βαθιές αναπηρίες.

Έτος 1

 • Έννοιες διεπαγγελματικής και συνεργατικής πρακτικής
 • Εισαγωγή πρακτικής που βασίζεται στην τεκμηρίωση στη μάθηση της νοσηλευτικής αναπηρίας
 • Τα βασικά στοιχεία των βιοεπιστημών για την υγεία
 • Πλαίσια και έννοιες στις μαθησιακές δυσκολίες
 • Διδασκαλία δεξιοτήτων για τη νοσηλευτική αναπηρία

Έτος 2

 • Διεπαγγελματική μάθηση στην πράξη
 • Αξιολόγηση της πρακτικής που βασίζεται σε τεκμηριωμένες ενδείξεις για τη μάθηση της νοσηλευτικής αναπηρίας
 • Σύγχρονα ζητήματα στη νοσηλευτική αναπηρία μάθησης
 • Εφαρμοσμένη φυσιολογία καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής
 • Ειδικές παρεμβάσεις στη νοσηλευτική αναπηρία μάθησης

Έτος 3

 • Βελτίωση της ποιότητας, της διαχείρισης αλλαγών και της ηγεσίας
 • Εφαρμογή πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία για τη μάθηση της νοσηλευτικής αναπηρίας
 • Αναδυόμενες τάσεις στις μαθησιακές δυσκολίες
 • Πολυπλοκότητα στον κόσμο των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες
 • Προώθηση της αυτοδιάθεσης και της ένταξης

Απασχολησιμότητα

Η επαγγελματική μας προσέγγιση στη διδασκαλία σημαίνει ότι θα αναπτύξετε άψογες επικοινωνιακές, διαπροσωπικές και θεραπευτικές ικανότητες παρέμβασης. Αυτά θα σας προετοιμάσουν για μια καριέρα σε μια σειρά ευκαιριών νοσηλευτικής αναπηρίας που βασίζονται στην εκμάθηση σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα - μεταξύ των οποίων είναι ο NHS, ο ανεξάρτητος και ο εθελοντικός τομέας. Και αν ολοκληρώσετε επιτυχώς το μάθημα, θα έχετε τις προϋποθέσεις εγγραφής στο NMC ως Registered Nurse - Learning Disabilities (RNLD).

Τα καθημερινά σας καθήκοντα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν κορυφαίες δραστηριότητες που προάγουν την υγεία, την ευημερία και την ανεξαρτησία - προσφέροντας πρακτική βοήθεια και ενθάρρυνση με τα πάντα, από την προσωπική υγιεινή μέχρι την εξεύρεση εργασίας. Με την εμπειρία, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εξειδίκευσης στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, σε τομείς όπως η διαχείριση της υγείας, οι εξειδικευμένες δραστηριότητες, η υποστηριζόμενη διαχείριση διαβίωσης, η έρευνα ή η εκπαίδευση νοσηλευτών.

Και ως απόφοιτος αυτού του μαθήματος, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις

Σουίτα συμβουλευτικής και επικοινωνίας

Η σουίτα παροχής συμβουλών και επικοινωνίας είναι το ιδανικό μέρος για τους σπουδαστές της Ψυχικής Υγείας και της Μαθησιακής Αναπηρίας να παίζουν ρεαλιστικά σενάρια που βασίζονται στην εργασία. Περιέχει δύο γειτονικά δωμάτια με παράθυρο μονής κατεύθυνσης και ηχητικό σύνδεσμο, που επιτρέπει στους μαθητές να ασκούν προσωπικές καταστάσεις με «πελάτες» ενώ παρακολουθούνται από διδακτικό προσωπικό στο παρακείμενο δωμάτιο.

Εργαστήρια νοσηλευτικής δεξιοτήτων

Οι ρεαλιστικοί μας χώροι και τα ανθεκτικά μανεκέν επιτρέπουν στους σπουδαστές, τις εταιρείες NHS trust και τις επιχειρήσεις να ασκούν δεξιότητες σε ένα ασφαλές περιβάλλον που υποστηρίζεται από ειδικούς.

SimMan

Η Σχολή Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας χρησιμοποιεί μια ποικιλία μανεκέν για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν τις κλινικές δεξιότητες σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον φροντίδας στα εργαστήρια.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο BBC και 5 GCSEs A * -C συμπεριλαμβανομένων Μαθηματικών και Αγγλικά ή ισοδύναμα (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω)? ή
 • BTEC Εθνικό Δίπλωμα DMM και GCSEs Μαθηματικά και Αγγλικά A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο? ή;
 • Πρόσβαση σε Διδακτορικό Δίπλωμα στη Νοσηλευτική ή παρόμοιο με 15 Διακρίσεις και 30 Αξίες και Μαθηματικά GCSE και Αγγλικά A * C (μεταρρυθμισμένο GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο. ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 112 μονάδων UCAS. και τα Μαθηματικά GCSE και τα Αγγλικά A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμα.

Χαρακτηριστικά και τιμές

Η νοσηλευτική είναι μια πολύ ανταγωνιστική σταδιοδρομία και είναι σημαντικό να κάνετε μια εφαρμογή υψηλής ποιότητας σε εμάς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τα χαρακτηριστικά, τις δεξιότητες και τις αξίες που αναζητούμε ιδανικά σε έναν φοιτητή LSBU που νοσηλεύει:

 • Γνωρίστε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις εισόδου για μαθήματα νοσηλευτικής LSBU
 • Έχει καλή κατανόηση των βασικών δεξιοτήτων γραφής και αριθμητικής
 • Άψογη επικοινωνία, φροντίδα και βοήθεια
 • Ικανός να εργάζεται ως μέλος μιας ομάδας καθώς και ανεξάρτητα
 • Αξιόπιστος, ασθενής και κατανοητός
 • Κίνητρο
 • Αφιερωμένο σε μια σταδιοδρομία στην νοσηλευτική και κατανοεί πλήρως τις ευθύνες του ρόλου
 • Προσωπικές ιδιότητες και αξίες σύμφωνα με εκείνες που αναμένεται από το σύνταγμα του NHS .

αγγλική γλώσσα

Εκείνοι που δεν είναι η πρώτη γλώσσα των αγγλικών πρέπει να επιτύχουν ελάχιστο σκορ 7,0 συνολικά ή ισοδύναμα, με τουλάχιστον 7,0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης και τουλάχιστον 7,0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας για τη βαθμολογία δοκιμών της διεθνούς αγγλικής γλώσσας (IELTS ) τη στιγμή της εφαρμογής.

Ετος ίδρυσης

Ήταν μακρυά από τη μελέτη για πολύ καιρό; Ή ίσως δεν έχετε ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις εισόδου του επιλεγμένου πτυχίου σας; Το έτος εισόδου μας λειτουργεί ως γέφυρα σπουδών σε επίπεδο σπουδών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες ωράριο UK / EU: £ 9250
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλη