Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάθηση Η νοσηλευτική αναπηρία συνεπάγεται την εργασία σε συνεργασία με άτομα και οικογένειες για τη βελτίωση της αυτονομίας, την προώθηση της υγείας και την υποστήριξη της ένταξης. Αυτό περιλαμβάνει την πραγματική συμβολή στην ενίσχυση της συμπεριφοράς και του τρόπου ζωής που συμβάλλουν στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στον τομέα της υγείας.

Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στην κάλυψη των ολιστικών αναγκών των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες. Θα εξερευνήσετε βασικά θέματα μέσα στην πρακτική των σύγχρονων μαθησιακών αναπηριών, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης των αναγκών υγείας, της συμμετοχής της κοινότητας, του σχεδιασμού με επίκεντρο τον άνθρωπο, της ενσωμάτωσης και της ολοκλήρωσης. εκτίμηση.

Θα αναλάβετε μια ποικιλία πρακτικών μαθησιακών εμπειριών μέσα σε μια ποικιλία συστημάτων υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Το εικονικό περιβάλλον μάθησης της GCU και η υπερ-επαγγελματική σουίτα προσομοίωσης υπερσύγχρονης τεχνολογίας προσφέρουν ευέλικτο, καινοτόμο, κατάλληλο και αποτελεσματικό σχεδιασμό εκμάθησης, περιεχόμενο και αξιολόγηση. Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν κλινικές τοποθετήσεις σε μια ποικιλία υγειονομικών συμβουλίων του NHS και σε τρίτους οργανισμούς σε ολόκληρη τη Δυτική και Κεντρική Σκωτία.

Η καριέρα σου

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν ως εγγεγραμμένοι νοσηλευτές στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Υπάρχει ευρύ φάσμα ευκαιριών απασχόλησης τόσο σε υπηρεσίες του NHS όσο και σε υπηρεσίες τρίτου τομέα, π.χ. μονάδες αξιολόγησης και θεραπείας, κοινοτικές ομάδες μαθησιακής αναπηρίας, υπηρεσίες νοσοκομειακής σύνδεσής τους, ιατροδικαστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων και άλλες ειδικές υπηρεσίες.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Αξίες και Νοσηλευτική πρακτική με βάση τα δικαιώματα, Βελτίωση της Υγείας, Σύγχρονη Παροχή Υπηρεσιών Υγείας, Εισαγωγή στην πρακτική που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία.

Έτος 2

Εργασία σε διεπαγγελματικές ομάδες. Προώθηση προσωπικών αποτελεσμάτων για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, βελτιστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων υγείας για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Έτος 3

Εφαρμογή πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία. Προώθηση της ισότητας υγείας για τα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, Ενεργοποίηση Κινδύνου στη Νοσηλευτική Αναπηρία Μάθησης.

Έτος 4

Επίδοση διατριβής επιπέδου, ηγεσία σε διεπαγγελματικές ομάδες, προώθηση της εφαρμογής της βασισμένης σε αξίες νοσηλευτικής πρακτικής στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα.

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

SQA Higher

BBBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και μια επιστήμη και Nat 5 Μαθηματικά στο C

Ενα επίπεδο

Το BCC περιλαμβάνει κατά προτίμηση ένα θέμα επιστήμης, και η αγγλική γλώσσα GCSE και Μαθηματικά στο C / 4

ILC Higher

H2 H2H3 H3 συμπεριλαμβανομένου του αγγλικού και κατά προτίμηση ενός θεματικού επιστήμονα, συν τα μαθηματικά τακτικού επιπέδου στο Β1

IB Δίπλωμα

24 σημεία συμπεριλαμβανομένης μιας επιστήμης

Κολλέγιο

SWAP Δύση Πρόσβαση σε τιμές Νοσηλευτικής σε κολέγια εταίρους. Θα ληφθούν υπόψη οι επιστημονικοί HNC. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αριθμητική και γραμματισμό ισοδύναμο με το Εθνικό 5 επίπεδο.

BTEC Extended Diploma

Την εφαρμοσμένη επιστήμη, τη βιολογική / βιοϊατρική επιστήμη ή την υγειονομική περίθαλψη σε DMM. GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά στο C / 4 απαιτείται επίσης.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS με 7,0 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν αποδεικτικά στοιχεία αξιολογούμενης μελέτης τα τελευταία 5 χρόνια. Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία από τις Ημέρες των Προσφευγόντων στο πλαίσιο της διαδικασίας αποδοχής.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Επαγγελματική διαπίστευση

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν ως εγγεγραμμένοι νοσηλευτές στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη