Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η νοσηλευτική ενηλίκων είναι μια δυναμική, ανταμείβοντας και πολύ εξειδικευμένη φροντίδα και συμπονετική σταδιοδρομία. Θα αναπτύξετε ποικίλες δεξιότητες που κυμαίνονται από την παροχή εκπαίδευσης υγείας για άτομα από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρου μέχρι την παροχή πολύπλοκων φροντίδων σε άτομα με πολλαπλές οξείες ή μακροπρόθεσμες καταστάσεις.

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη νοσοκόμων που είναι σε θέση να παρέχουν προσωπική, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα, σε συνεργασία με άλλα επαγγέλματα και οργανισμούς σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και περίπλοκο περιβάλλον υγείας.

Θα γνωρίσετε μια ποικιλία κλινικών τοποθετήσεων και θα μάθετε χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και προσεγγίσεων. Θα ακολουθήσετε την κλινική πρακτική για το 50% του μαθήματος, στις τοποθετήσεις σε νοσοκομεία και στο νοσοκομείο, καθώς και στην ανεξάρτητη και εθελοντική εμπειρία στον τομέα.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων, οι σπουδαστές συμμετέχουν σε δραστηριότητες νοσηλευτικής περιλαμβανομένης της φροντίδας για μια σειρά ασθενών που σχετίζονται με την επιλεγμένη Pathway νοσηλείας.

Το μαθησιακό περιβάλλον της GCU παρέχει καινοτόμες, ευέλικτες και αποτελεσματικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων κατανόησης και νοσηλευτικής, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως ένα μείγμα διδασκαλίας σε απευθείας σύνδεση και πρόσωπο με πρόσωπο και μια υπερ-επαγγελματική σουίτα προσομοίωσης τελευταίας τεχνολογίας.

Η καριέρα σου

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν ως εγγεγραμμένοι νοσηλευτές στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC). Οι απόφοιτοι είναι εξοπλισμένοι για να κάνουν αίτηση για ένα ευρύ φάσμα θέσεων στο NHS, σε στενή συνεργασία με τους ασθενείς, τους πελάτες, τους χρήστες υπηρεσιών και τους φροντιστές, ενώ επίσης οδηγούν στη διαχείριση και την έρευνα.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Αξίες και Νοσηλευτική πρακτική με βάση τα δικαιώματα, Βελτίωση της Υγείας, Σύγχρονη Παροχή Υπηρεσιών Υγείας, Εισαγωγή στην πρακτική που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία.

Έτος 2

Προγνωστικές και Εναλλακτικές προσεγγίσεις σε νοσηλευτές ενηλίκων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για την επαγγελματική νοσηλευτική πρακτική (ενηλίκων).

Έτος 3

Ενηλίκων νοσηλευτών για την ενδυνάμωση, την ενεργοποίηση και την ενίσχυση της προσωπικής φροντίδας, την εδραίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων για νοσηλευτική πρακτική (ενηλίκων).

Έτος 4

Επίδοση διατριβής επιπέδου, ηγεσία σε διεπαγγελματικές ομάδες, προώθηση της εφαρμογής της βασισμένης σε αξίες νοσηλευτικής πρακτικής στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα.

Προυποθέσεις εισόδου

BSc (Hons) Έτος 1

SQA Higher

BBBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και μια επιστήμη και Nat 5 Μαθηματικά στο C

Ενα επίπεδο

Το BCC περιλαμβάνει κατά προτίμηση ένα θέμα επιστήμης, και η αγγλική γλώσσα GCSE και Μαθηματικά στο C / 4

ILC Higher

H2 H2H3 H3 συμπεριλαμβανομένου του αγγλικού και κατά προτίμηση ενός θεματικού επιστήμονα, συν τα μαθηματικά τακτικού επιπέδου στο Β1

IB Δίπλωμα

24 σημεία συμπεριλαμβανομένης μιας επιστήμης

Κολλέγιο

SWAP Δύση Πρόσβαση σε τιμές Νοσηλευτικής σε κολέγια εταίρους. Θα ληφθούν υπόψη οι επιστημονικοί HNC. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αριθμητική και γραμματισμό ισοδύναμο με το Εθνικό 5 επίπεδο.

BTEC Extended Diploma

Την εφαρμοσμένη επιστήμη, τη βιολογική / βιοϊατρική επιστήμη ή την υγειονομική περίθαλψη σε DMM. Τα GCSE Μαθηματικά και τα Αγγλικά στο C / 4 απαιτούνται επίσης.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικά 7,0 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν αποδεικτικά στοιχεία αξιολογούμενης μελέτης τα τελευταία 5 χρόνια. Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία από τις Ημέρες των Προσφευγόντων στο πλαίσιο της διαδικασίας αποδοχής.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Επαγγελματική διαπίστευση

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν ως εγγεγραμμένοι νοσηλευτές στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη