217 BSc Προγράμματα σε Ηνωμένο Βασίλειο for 2024

BSc Προγράμματα σε Ηνωμένο Βασίλειο for 2024Filter
    • Hull, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αποκτήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να οδηγήσετε την καινοτομία που σώσει τις ζωές.

    • Gibraltar, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο
    • Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο
    • + 2 more

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αν θέλετε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε έναν τομέα που σχετίζεται με την ψυχολογία, το BSc (Hons) Psychology είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Αυτό το μάθημα προσφέρει ισχυρή εστίαση στην εφαρμοσμένη μάθηση για να σας παρέχει δεξιότητες στον πραγματικό κόσμο για να βελτιώσετε την απασχολησιμότητα σας. Θα αναπτύξετε τεκμηριωμένες γνώσεις για τρέχουσες ψυχολογικές θεωρίες και ζητήματα και θα ανακαλύψετε πώς μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή καθώς και σε επαγγελματικό περιβάλλον.

    • Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το τριετές πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών ενσωματώνει τη θεωρία και την πράξη, προετοιμάζοντας τους μαθητές μας να είναι επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης. Οι σπουδαστές σε αυτό το πρόγραμμα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2023. Το προσωπικό μας σύστημα καθηγητών για την υποστήριξη των φοιτητών εκτιμάται πολύ καλά και μας απονεμήθηκε το βραβείο Καλύτερης Φοιτητικής Εμπειρίας στα Βραβεία Student Nursing Times 2021. Αυτό το πρόγραμμα BSc Professional Nursing θα σας επιτρέψει να εγγραφείτε στο Nursing and Midwifery Council (NMC) ως νοσοκόμα ενηλίκων. Η νοσηλευτική είναι ένα επάγγελμα με ανταποδοτικό, δυναμικό και υψηλά προσόντα. Οι μαθητές θα περνούν το 50 τοις εκατό του χρόνου τους στο Πανεπιστήμιο μαθαίνοντας την πιο πρόσφατη θεωρία νοσηλευτικής και κλινικές δεξιότητες και το 50 τοις εκατό του χρόνου τους με έναν από τους διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς συνεργάτες μας σε μια μεγάλη ποικιλία κλινικών και κοινοτικών πλαισίων σε όλη τη Βόρεια Ιρλανδία. Αυτό το μάθημα εξοπλίζει τους φοιτητές με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά για να παρέχουν ανθρωποκεντρική, ομαδική, ασφαλή, αποτελεσματική φροντίδα στη σημερινή γρήγορη, δυναμική υπηρεσία υγείας. Θα μάθετε στην σουίτα κλινικών δεξιοτήτων και προσομοίωσης προηγμένης τεχνολογίας και θα ολοκληρώσετε πρακτική άσκηση σε μια σειρά από ρυθμίσεις. Το μάθημα διδάσκεται από ειδικούς σε θέματα οξείας και χρόνιας φροντίδας, παρηγορητικής φροντίδας, κοινοτικής νοσηλευτικής και ψυχικής υγείας που θα σας υποστηρίξουν να γίνετε φροντισμένος, συμπονετικός επαγγελματίας, συνεργαζόμενος με ανθρώπους, οικογένειες και κοινότητες. Η εστίασή μας στη διεπιστημονική μάθηση κατά τη διάρκεια του τριετούς μαθήματος θα εμπλουτίσει την εμπειρία σας και θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την πραγματικότητα της επαγγελματικής πρακτικής. Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδοτείται πλήρως από το Υπουργείο Υγείας για φοιτητές κατ' οίκον, συμπεριλαμβανομένων των πλήρους αμοιβών και μιας υποτροφίας. Οι φοιτητές σε αυτό το πρόγραμμα δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση από την Εταιρεία Φοιτητών Δανείων. Δεν είναι διαθέσιμο ως πρόγραμμα μερικής απασχόλησης. Εάν έχετε ξεκινήσει ή ολοκληρώσει προηγουμένως μια θέση/υποτροφία επί πληρωμή στο Υπουργείο Υγείας για προεγγραφή μαθημάτων νοσηλευτικής, μαιευτικής ή AHP στη Βόρεια Ιρλανδία, δεν θα είστε επιλέξιμοι για μια χρηματοδοτούμενη θέση σε αυτό το πρόγραμμα.

    • Online United Kingdom

    Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αναζητάτε αυτό το πρώτο βήμα προς μια καριέρα στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης; Αυτό το 100% online και μερικής απασχόλησης BSc (Hons) Healthcare Management παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε μια σειρά ενοτήτων με επίκεντρο την καριέρα στους τομείς της υγείας και των επιχειρήσεων. Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα θα σας παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για να κάνετε τη μετάβαση σε μια καριέρα στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης. Έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις διαχειριστικές σας ικανότητες.

    • The City, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    • Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    • Dundee, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μάθημα επικεντρώνεται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και την κοινοτική νοσηλευτική, δίνοντάς σας τις δεξιότητες για να παρέχετε εξαιρετική φροντίδα σε μια σειρά από περιβάλλοντα για την υποστήριξη των αναγκών των ανθρώπων στην κοινότητα. Εδώ στο Roehampton θα συμμετάσχετε σε ένα μοναδικό και συναρπαστικό μάθημα και θα μάθετε να κάνετε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων και να παρέχετε εξαιρετική φροντίδα καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας ως νοσοκόμα ενηλίκων. Προσφέρουμε αυτό το μάθημα στην κύρια πανεπιστημιούπολη μας στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, καθώς και στο Croydon University Centre.

    • Gloucester, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Υπήρξε μια έκρηξη στον κτηνιατρικό και των συναφών κλάδων των ζώων κατά τα τελευταία χρόνια. Το ποσό των χρημάτων που δαπανώνται για τα ζώα και τον αριθμό των σταδιοδρομιών

    • Newcastle upon Tyne, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το πτυχίο Επιστήμης Αθλητισμού και Άσκησης θα σας προετοιμάσει για μια ανταποδοτική καριέρα στην πρώτη γραμμή αυτού του τομέα της ζήτησης. Αυτό το τριετές πτυχίο Επιστήμης Αθλητισμού και Άσκησης θα αναπτύξει τη σε βάθος κατανόηση του θέματος. Θα χτίσετε μια σταθερή βάση γνώσης στους βασικούς κλάδους της περιοχής της φυσιολογίας, της διατροφής, της ψυχολογίας και της εμβιομηχανικής και θα αποφοιτήσετε έτοιμοι να αναλάβετε έναν απαιτητικό ρόλο σε έναν κλάδο με υψηλή ζήτηση για πτυχιούχους.

    • Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Μάθετε πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα τόσο στην υγεία όσο και στην ασθένεια και ανακαλύψτε πώς οι εξελίξεις στις βιοϊατρικές επιστήμες έχουν βοηθήσει στη διάγνωση, τη θεραπεία και την παρακολούθηση της ασθένειας. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλές από αυτές τις τεχνικές για τον εαυτό σας στα σύγχρονα εργαστήρια που κατασκευάστηκαν με σκοπό.

    • Lincoln, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η Διαγνωστική Ακτινογραφία είναι η πρακτική της χρήσης διαφόρων μορφών ακτινοβολίας για την παραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας που βοηθούν στη διάγνωση και τη θεραπεία τραυματισμού ή ασθένειας. Αυτό το μάθημα στοχεύει να διασφαλίσει ότι μετά την ολοκλήρωση οι απόφοιτοι είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή ως Διαγνωστικός Ακτινογράφος στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC), είναι σε θέση να αποκτήσουν απασχόληση σε επαγγελματικό ρόλο και μπορούν να εγγραφούν ως πλήρες μέλος της Εταιρείας Ακτινογράφων.

    • Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το νέο πρόγραμμα παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας πέρα από τα όρια της φαρμακευτικής και καλλυντικής επιστήμης, μαζί με τις αναλυτικές δεξιότητες και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων που θα χρειαστείτε για να γίνετε κοσμετολόγος, ακαδημαϊκός ή ερευνητής του μέλλοντος. Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα αποκτήσετε μια ισχυρή κατανόηση της επιστήμης της σύνθεσης, της ανάπτυξης προϊόντων και διαδικασιών, της κατασκευής και της διασφάλισης ποιότητας. Εκτός από τις πρακτικές ικανότητες της φαρμακευτικής και της κοσμητικής επιστήμης, το πρόγραμμα σας προσφέρει ευκαιρίες να αναπτύξετε μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες στο χώρο εργασίας, όπως διαχείριση χρόνου, προσαρμοστικότητα, αυτοκατευθυνόμενη εργασία, αναστοχασμός, εκτίμηση της διαφορετικότητας, εφαρμογή διαφορετικών προσεγγίσεων και δεξιότητες παρουσίασης.

    • Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το μάθημα σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες διαχείρισης στη διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση μυοσκελετικών κακώσεων που προκύπτουν από τον αθλητισμό και τη σωματική δραστηριότητα. Θα ολοκληρώσετε τουλάχιστον 400 ώρες κλινικής τοποθέτησης, υπό την επίβλεψη εγγεγραμμένου επαγγελματία υγείας ή ιατρικής περίθαλψης, για να σας βοηθήσει να αποφοιτήσετε με αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να μπείτε στον κόσμο της εργασίας.