Bach Αγίου Γεωργίου. της ιατρικής και Bach. της χειρουργικής επέμβασης (MBBS) πτυχίο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εισαγωγή με το πρόγραμμα

Αγίου Γεωργίου έχει κερδίσει επάξια τη φήμη ως ένα δημοφιλές και ανταγωνιστικό επιλογή για τους φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για την ιατρική. Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών είσοδος δημιουργήθηκε το 2000 για να προσελκύσουν τα ώριμα αιτούντες που είχαν ήδη ένα πτυχίο και που είχαν βιώσει τη ζωή στον κόσμο έξω από την εκπαίδευση. Η πορεία προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον και έγινε γρήγορα αναγνωρίζεται σε όλη τη Βρετανία ως πρωτοποριακό, καινοτόμο και αιχμή του δόρατος.

Τώρα το μάθημα έχει τροποποιηθεί και να βελτιωθεί - το αποτέλεσμα της ανατροφοδότησης από τους φοιτητές και το προσωπικό κατά τη διάρκεια των ετών. Η φιλοσοφία του μαθήματος είναι χτισμένο γύρω από μια μαθητοκεντρική προσέγγιση απέναντι στη μάθηση, σε συνδυασμό με την εκμάθηση μέσω της εμπειρίας. Είναι πρόβλημα που βασίζεται και επίκεντρο τον ασθενή, από την έναρξη των μαθημάτων. Οι κλινικές και επικοινωνιακές δεξιότητες δεδομένης της σημασίας που τους αξίζει, προσομοίωσης είναι ένα βασικό διδακτικό βοήθημα - αν προσομοιωμένο ασθενείς, ανδρείκελα, ή πολύπλοκες state-of-the art προσομοιώσεις σε υπολογιστές που βασίζονται. E-learning είναι άλλο ένα σημαντικό εργαλείο μάθησης, οι μαθητές έχουν πρόσβαση στο site intranet και πηγές της βιβλιοθήκης του Αγίου Γεωργίου. Η επιστημονική βάση της ιατρικής μεγάλη έμφαση σε όλη τη διάρκεια, αλλά ιδιαίτερα στα δύο πρώτα χρόνια. Το σχολείο στην Κύπρος είναι εξοπλισμένο με ένα ολοκαίνουργιο δωμάτιο ανατομή για να μάθουν ανατομία χρησιμοποιώντας prosected δείγματα, απεικόνιση, ανατομικά μοντέλα και με τη βοήθεια υπολογιστή μάθησης.

Τα δύο πρώτα χρόνια της πορείας λαμβάνουν χώρα στην Κύπρος, τα τελευταία δύο χρόνια σε state-of-the-art νοσοκομεία, όπως το Σύμφωνο Νοσοκομείο Σουηδική στο Σικάγο και στο Ιατρικό Κέντρο Sheba στο Τελ Αβίβ. Οι μαθητές θα αποφοιτήσουν με πτυχίο από το Νοσοκομείο της Ιατρικής Σχολής του Αγίου Γεωργίου, ένα συστατικό κολέγιο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Αυτή είναι μια πραγματικά συναρπαστική ευκαιρία για τους ξένους φοιτητές να αναλάβουν ένα πανομοιότυπο πρόγραμμα, να καθίσει τις ίδιες εκτιμήσεις, και να αποκτήσουν τον ίδιο βαθμό, αλλά μαθαίνουν με διαφορετικούς, και ιδιαίτερα σεβαστός, κλινικά περιβάλλοντα. Οι δεσμοί μεταξύ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Αγίου Γεωργίου είναι ισχυρή και γόνιμη. ΔΕΠ και του προσωπικού του Αγίου Γεωργίου κάνουν τακτικές επισκέψεις στη Λευκωσία για να παρατηρήσουν τη διδασκαλία, να συμμετέχουν στις αξιολογήσεις, συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του προγραμματισμού και η ποιότητα της παροχής μαθημάτων. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό έργο για δύο πανεπιστημίων μας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο γήπεδο.

Peter McCrorie Dean για την Ιατρική Εκπαίδευση

Δομή του ακαδημαϊκού έτους

Το πρόγραμμα σπουδών διδάσκεται μέσα σε ένα παραδοσιακό ακαδημαϊκή δομή έτος, αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο. Τα έτη 2 και 3 οργανώνονται γύρω από τις 6 εβδομάδων μπλοκ που απαρτίζουν αυτά τα χρόνια. Έτος 4, για τους ενδιαφερόμενους με την απαιτούμενη συνολική διάρκεια του προγράμματος και τη φύση της ως μια περίοδο εντατικής κλινικής εμπειρίας λόγους, είναι ένα συνεχές χρονικό διάστημα 45 εβδομάδων.

Μάθημα Δομή

Τέσσερα βασικά θέματα στηρίζουν την πορεία και λειτουργία καθ 'όλη την τετραετία:

Βασικές και Κλινικές Επιστήμες

Το θέμα αυτό σας παρέχει τη θεμελιώδη γνώση της δομής, της λειτουργίας και την ανάπτυξη του φυσιολογικού ανθρώπινου σώματος που θα υποστηρίζουν την ιατρική πρακτική σας. Η εξέταση θα πρέπει να δοθεί σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης από το μοριακό και κυτταρικό, τα συστήματα οργάνων και ολόκληρου του ατόμου. Περιλαμβάνεται σε αυτό το θέμα είναι η ανατομία, η βιοχημεία, η παθολογία, φαρμακολογία και φυσιολογία καθώς και τις επιστημονικές πτυχές όλων των κλινικών ειδικοτήτων, όπως καρδιολογία, γυναικολογία και μαιευτική, νευρολογία, ουρολογία, ορθοπεδική και ρευματολογία κ.λπ.

Ασθενούς και ιατρού

Μέσα από αυτό το θέμα, οι μαθητές είναι εξοπλισμένα με τις δεξιότητες που χρησιμοποιούνται από τον γιατρό κατά τη διάρκεια της άμεσης επαφής του ασθενούς. Μάθησης θα αναπτύξει την κλινική, επικοινωνία και διαπροσωπικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ιατρική πρακτική.

Κοινότητας και της Υγείας Πληθυσμού

Insights από τις βιολογικές, κοινωνικές και ψυχολογικές επιστήμες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε αυτό το θέμα για να αναπτύξει έναν τρόπο σκέψης και εργασίας θεωρεί ότι οι κοινωνικοί παράγοντες που ευθύνονται για διάφορα θέματα υγείας. Δημόσιας Υγείας Ιατρικής, Γενικής Ιατρικής και Επιδημιολογίας είναι επίσης εμφανής σε αυτό το θέμα.

Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη

Το πλαίσιο της πρακτικής η οποία έχει επιπτώσεις σε ατομικό και γιατρός στο επάγγελμα στο σύνολό του. Για να λειτουργεί αποτελεσματικά εντός της ιατρικής κοινότητας, είναι απαραίτητο να σχετίζεται με τον υπόλοιπο κόσμο, να αναγνωρίσουν τις δυνάμεις για την αλλαγή και να είναι σε θέση να κατανοήσουν το εξωτερικό απόψεις του επαγγέλματος. Το θέμα αυτό καλύπτει την ιατρική δεοντολογία και το νόμο σχετικά με την ιατρική, την κριτική σκέψη και κριτική αποτίμηση, τις διεπαγγελματικές εκπαίδευση και επαγγελματική συμπεριφορά.

Βασική και Κλινική Επιστημών είναι το μεγαλύτερο θέμα από την άποψη του περιεχομένου της, καθώς ενσωματώνει το μεγαλύτερο μέρος της πραγματικής γνώσης των μαθητών απαιτούν να πληρούν τις προϋποθέσεις και να εγγραφείτε με τους κατάλληλους ρυθμιστικούς φορείς στη χώρα σας. Ωστόσο, όλα τα τέσσερα θέματα είναι ίσης σημασίας για τον εξοπλισμό του μαθητή για μια επαγγελματική ζωή ως ιατρού.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Προϋποθέσεις Εισόδου

 • Ένα πτυχίο με τουλάχιστον ένα 2ο κατηγορίας τιμά ή ισοδύναμο (3,0 ΣΔΣ στις ΗΠΑ, στον Καναδά 2.7) ή ανώτερου βαθμού (π.χ., MSc, MPhil ή διδακτορικό) σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών.
 • Θα πρέπει να έχουν εργαστεί ή είχαν εθελοντική εμπειρία σε ένα ιατρικό ή την υγεία που σχετίζονται με τον τομέα και να είναι σε θέση να αποδείξουν μια ευρεία ευαισθητοποίηση του πεδίου της ιατρικής.
 • Θα πρέπει να έχουν φθάσει σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στο Graduate School της Αυστραλίας Ιατρική εισαγωγικές εξετάσεις (GAMSAT) ή το εισαγωγικές εξετάσεις Κολέγιο Ιατρικής (MCAT). Παρακαλούμε δείτε το GAMSAT ή ιστοσελίδες MCAT για περαιτέρω λεπτομέρειες (www.gamsatuk.org ή www.aamc.org/students/applying/mcat/).
 • Αν τα Αγγλικά δεν ήταν η κύρια γλώσσα κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα πρέπει επίσης να λάβουν τα IELTS (International Testing System Αγγλικής Γλώσσας) ή ισοδύναμη (π.χ. TOEFL). Ένα αποτέλεσμα IELTS 7,0 συνολικά (με βαθμολογία 7,0 στο γραπτό στοιχείο και όχι λιγότερο από 6,5 σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο) ή ισοδύναμο απαιτείται.

Συνέντευξη

Εάν κληθείτε σε συνέντευξη για το ιατρικό πρόγραμμα του St George στη Λευκωσία, θα είναι σε μορφή πολλαπλών μίνι συνέντευξη (MMI) και θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο στόχος της διασύνδεσης είναι να μάθουμε αν υπάρχουν περισσότερα για εσάς από ό, τι τους βαθμούς σου. Θέλουμε να διαπιστωθεί αν έχετε τις κατάλληλες δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά για να ολοκληρωθεί η πορεία με επιτυχία και να ασκήσει την ιατρική επαγγελματικά Η συνέντευξη θα αποτελείται από οκτώ ερωτήσεις, κάθε διάρκειας πέντε λεπτά (συνολικά 40 λεπτά). Ένα άτομο (ο ερευνητής), θα πραγματοποιήσει την κλήση Skype μαζί σας, διαβάζοντας κάθε ερώτηση και την καταγραφή απαντήσεις σας. Μόλις η συνέντευξη έχει τελειώσει, ο καθένας καταγράφεται απαντήσεις σας θα σταλεί σε οκτώ διαφορετικές αξιολογητές, οι οποίοι θα τους αξιολογήσει. Συνολική βαθμολογία σας θα πρέπει να υπολογίζονται και να σταλεί στην επιτροπή Admissions απόφασης.

Γιατί MMIs

Η προσέγγιση MMI είναι μια ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος αξιολόγησης που είναι λιγότερο υποκειμενική από μια συνέντευξη του πίνακα, εξασφαλίζοντας οι υποψήφιοι τυγχάνουν δίκαιης μεταχείρισης. Επιπλέον, MMIs μας επιτρέπουν να επικοινωνήσουν με τις συνεντεύξεις πιο αποτελεσματικά από την αξιολόγηση περισσότεροι υποψήφιοι σε συντομότερο χρονικό διάστημα, το οποίο σημαίνει ότι θα μάθετε το αποτέλεσμα της συνέντευξης σας νωρίτερα. Στόχος μας είναι να σας στείλουμε μια προσφορά απόφαση εντός δύο εβδομάδων από τη συνέντευξή σας.

Προβολές

Θα πρέπει να υποβάλλονται σε ικανοποιητικό έλεγχο της υγείας και της αστυνομίας, που περιλαμβάνουν μια οθόνη για την ανοσοποίηση και κατά της ηπατίτιδας Β

Ευκαιρίες Καριέρας

Θέσεις ΔΕΠ

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Ιατρική Σχολή προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών:

 • Του Αγίου Γεωργίου, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου πτυχίο της Ιατρικής και Bachelor of Surgery (MBBS)
 • Ένας γιατρός της Ιατρικής (MD), 6 χρόνια πτυχίο προπτυχιακό έναρξη απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας Ιατρική Σχολή
 • Μια MSc στην Οικογενειακή Ιατρική βαθμού για γιατροί απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Ιατρικής Σχολής Λευκωσίας.

Λόγω της συνεχούς επέκτασης της Ιατρικής Σχολής, ψάχνουμε για υψηλά κίνητρα μέλη ΔΕΠ με σχετική ακαδημαϊκά προσόντα, ερευνητική και διδακτική εμπειρία στα γνωστικά αντικείμενα που φαίνεται παρακάτω:

 • Ανατομία
 • Ιστολογία
 • Φυσιολογία
 • βιοχημεία

Οι επιτυχόντες θα στηρίξει ενεργά τα υφιστάμενα προγράμματα καθώς και τις αναπτυξιακές ανάγκες της Ιατρικής Σχολής και θα πρέπει να ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν τη δική τους ανεξάρτητη ερευνητικά προγράμματα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international ... περαιτέρω

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international philosophy. Διαβάστε Λιγότερα