Bachelor Φαρμακείο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Έχουμε ένα πρόγραμμα άμεσης εισόδου (0-6) PharmD - ένα από τα επτά μόνο στο έθνος. Αυτό σημαίνει ότι είστε δεκτοί στο πρόγραμμα φαρμακείων την πρώτη μέρα. Καμία αναμονή, καμία στεφάνη, καμία άρνηση μετά από την επένδυση πολλών ετών σε μαθήματα κολλεγίων. Παίρνετε να είστε φαρμακοποιός σε προπόνηση από τη στιγμή που θα φτάσετε στην πανεπιστημιούπολη.

Μεγαλύτερα ιδρύματα απλά δεν μπορούν να προσφέρουν την εξατομικευμένη προσοχή και ευκαιρία που θα βρείτε εδώ. Θα απομονώσετε από τους συνομηλίκους σας καθώς θα γίνετε μια πανεπιστημιούπολη και ένας κοινοτικός συνεργάτης υγείας που θα εργάζεται μαζί με την κλινική ομάδα του ONU HealthWise που θα διεξάγει κλήσεις στο Κέντρο Πληροφοριών για τα ναρκωτικά και την υγεία και θα βοηθήσει τους ασθενείς να ζήσουν πιο υγιείς ζωές μέσω προβολών υγείας και ευεξίας. Θα μπορούσατε να εξυπηρετήσετε ασθενείς στην περιοχή μέσω της HealthWise Mobile Clinic ή στο φαρμακείο HealthWise στην πανεπιστημιούπολη. Μπορείτε επίσης να έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε έναν καθηγητή με έρευνα που χρηματοδοτείται από επιχορηγήσεις ή να διευθύνετε μια φοιτητική οργάνωση φαρμακείων - οι ευκαιρίες που σας αρέσουν είναι πραγματικά απίστευτες!

Στο Raabe College of Pharmacy, δεν εκπαιδεύουμε μόνο τους φαρμακοποιούς. εκπαιδεύουμε συμπονετικούς φροντιστές και δεσμευμένους ηγέτες. Μετά την αποφοίτηση, θα έχετε την εμπιστοσύνη να φτιάξετε νέα μονοπάτια και να βοηθήσετε τους ανθρώπους με τρόπους που ποτέ δεν φανταστήκατε.

107035_10.jpg

Κάνετε αντίκτυπο

Το ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα είναι αυστηρό. Αναμείνετε να εργαστείτε σκληρά και να αντιμετωπιστεί. Δεν υπάρχει όμως λόγος να τονίζουμε - επειδή προσφέρουμε ένα υποστηρικτικό και μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Οι καθηγητές σας, οι συνάδελφοι σπουδαστές φαρμακείων και οι απόφοιτοι του ONU θα γίνουν φίλοι και η οικογένειά σας. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε και να ανοίξετε τις πόρτες για σας.

Βρείτε έναν αγώνα

Στο έτος έξι του σχολείου φαρμακείων, θα συμμετάσχετε σε εννέα περιστροφές - εκάστη διαρκεί περίπου ένα μήνα - που σας δίνουν την ευκαιρία να εξασκήσετε το φαρμακείο σε μια ποικιλία ρυθμίσεων. Μπορείτε να ολοκληρώσετε μια περιστροφή που αγαπάτε απόλυτα και να ανακαλύψετε ένα νέο χώρο φαρμακείου. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να συνεχίσετε να μαθαίνετε ως κάτοικος φαρμακείου - μπορείτε να εισάγετε τη διαδικασία "αντιστοίχισης". Το 2018, οι φοιτητές του ONU ταιριάζουν με ποσοστό 75%. Στην πρώτη στρογγυλή κατάρτιση για την παραμονή στο πρώτο πτυχίο μετά την απόκτηση πτυχίου 1 (PGY1), το ONU ήταν δέκατο τρίτο στο έθνος με συνολικό αριθμό αποφοίτων. Οι αντιστοιχισμένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν την κλινική Cleveland, το νοσοκομείο Johns Hopkins, το νοσοκομείο παιδιών Nationwide, την παιδική υγειονομική περίθαλψη της Ατλάντα και το πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison.

107034_7.jpg

Φοιτητικές οργανώσεις

Στο Κολλέγιο Φαρμακευτικής, έχουμε μια ποικιλία ενεργών και βραβευμένων φοιτητικών οργανώσεων. Μέσω της συμμετοχής σε μία ή περισσότερες από αυτές τις ομάδες, θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε, να είστε ηγέτης, να κάνετε φίλους δια βίου, να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με το επάγγελμά σας, να εθελοντήσετε, να ταξιδέψετε σε περιφερειακά και εθνικά συνέδρια και πολλά άλλα. Κάντε κλικ στα πρωτοσέλιδα παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Ακαδημία Φαρμακευτικής Φροντίδας Φροντίδας

Το όραμα της AMCP είναι η διαχείριση φαρμακείου φροντίδας για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης για όλους, με την παροχή εξουσιοδότησης στα μέλη της για την εξυπηρέτηση της κοινωνίας με ορθές αρχές διαχείρισης φαρμάκων και στρατηγικές για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης για όλους. Οι αρχές φαρμακοεπαγρύπνησης με βάση τη διαχείριση βασίζονται στη χρήση επιστημονικών στοιχείων για την επίτευξη υγιεινών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα αξιοποιούν καλύτερα τα χρήματα που δαπανώνται για τα φάρμακα και τη διαχείρισή τους.

Αμερικανική Εταιρεία Φαρμακευτών Συμβούλων

Η αποστολή της φοιτητικής οργάνωσης ASCP είναι να εκπαιδεύει τα μέλη της στη γηριατρική φαρμακοθεραπεία και τις μοναδικές φαρμακευτικές ανάγκες των ηλικιωμένων και των μακροχρόνιων περιθάλψεων. Είμαστε ο πρώτος οργανισμός της ONU που περιλαμβάνει τόσο φαρμακεία όσο και μεγάλες επιχειρήσεις. Οι κοινοτικές και κοινοτικές υπηρεσίες επικεντρώνονται κυρίως στην εκπαίδευση για την αρθρίτιδα. Η συμμετοχή σε κεφάλαια σπουδαστών είναι μόνο 20 δολάρια ετησίως. Σταδιοδρομίες, κατοικίες και περιστροφές διατίθενται στα μέλη της ASCP.

APhA Ακαδημία Φοιτητών Φαρμακευτικής

Η Αμερικανική Φαρμακευτική Ένωση (APhA) είναι ο εθνικός επαγγελματικός οργανισμός για όλους τους φαρμακοποιούς. Ο φοιτητής φαρμακείου εκπροσωπείται στο APhA μέσω της Ακαδημίας Φοιτητών Φαρμακευτικής (ASP), εξ ου και η πιο κοινή ονομασία στο ONU είναι να αναφέρεται σε αυτήν την ιδιότητα ως μέλος της ASP. Επιπλέον, η συμμετοχή στο APhA, ενώ είναι φοιτητής στο ONU , θα περιλαμβάνει επίσης την ιδιότητα του μέλους της Ομοσπονδίας Φαρμακοποιών του Οχάιο. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Κολλέγιο Φαρμακευτικής. Η οργάνωση έχει τακτικές συναντήσεις διάρκειας δύο εβδομάδων και υποστηρίζει ομιλητές και προγράμματα επαγγελματικής υγείας, όπως η διαλογή πίεσης του αίματος και η ευαισθητοποίηση σχετικά με την πρόληψη δηλητηριάσεων. Το APhA δημοσιεύει ένα μηνιαίο περιοδικό με τον τίτλο του αμερικανικού φαρμακείου.

Χριστιανική Φαρμακοποιών Διεθνούς Κοινότητας

Η Χριστιανική Φαρμακοποιός Διεθνούς Φιλοξενίας (CPFI) είναι ένα διεθνές διακοινοτικό υπουργείο ατόμων που εργάζονται σε όλους τους τομείς της φαρμακευτικής υπηρεσίας και πρακτικής. Χαιρετίζουμε όλες τις μεγάλες εταιρείες χριστιανικών φαρμακείων - αν είστε κάποιος που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο της φαρμακευτικής τότε η CPFI είναι για εσάς! Το CPFI φιλοξενεί πολλούς ομιλητές κάθε εξάμηνο, οι οποίοι μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο φαρμακείο προκειμένου να προωθήσουν την ανάπτυξη των μελών ως Χριστιανών, φαρμακοποιών και ανθρώπων.

Φαρμακευτική λέσχη βοτάνων

Ο πρωταρχικός σκοπός του συλλόγου είναι να διδάξει στα μέλη και την κοινότητα την ορθή χρήση των φαρμακευτικών φυτών. Το σύλλογο συνεδριάζει δύο φορές το μήνα. Μια συνάντηση είναι αφιερωμένη στη συζήτηση ενός συγκεκριμένου φαρμακευτικού φυτού και των διάφορων δραστηριοτήτων του, οι οποίες περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το πόσο είναι γνωστό και πόσο εκτεταμένη είναι η έρευνα για να μελετηθεί η δραστηριότητα του φυτού. Η δεύτερη μηνιαία συνάντηση είναι μια συνάντηση έργου στην οποία τα μέλη μαθαίνουν πώς να καλλιεργούν ένα φυτό και πώς να προετοιμάζουν αυτό το φυτό για μια συγκεκριμένη χρήση (όπως κάνοντας μια κάψα για τοποθέτηση σε επιφανειακή πληγή). Το The Medicinal Herb Club βοηθά επίσης στη διατήρηση των τεσσάρων πανεπιστημιουπόλεων φυτικών κήπων.

Ένωση εθνικών φαρμακοποιών

Το NCPA είναι ο εθνικός κοινοτικός φαρμακοποιός που εκπροσωπεί την ανεξάρτητη φαρμακοποιία. Το NCPA προσφέρει στα μέλη του πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση και την πρακτική της ανεξάρτητης φαρμακοβιομηχανίας, τις τελευταίες εξελίξεις στη νομοθεσία και τους κανονισμούς που επηρεάζουν τη φαρμακοβιομηχανία, πρακτικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή πρακτική και την ευκαιρία να επεκτείνουν το δίκτυο φαρμακείων τους. Η συμμετοχή των φοιτητών είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Κολλέγιο Φαρμακευτικής. Ο οργανισμός έχει μηνιαίες συναντήσεις, που περιλαμβάνουν συχνά και προσκεκλημένους ομιλητές. Τα κεφάλαια των φοιτητών NCPA επιστρέφουν στις κοινότητές τους μέσω κοινωφελούς υπηρεσίας. Τα μέλη ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στο NCPA σε εθνικό επίπεδο εκτός από το κεφάλαιο σπουδαστών.

Εξατομικευμένη Συνασπισμός Ιατρικής

Ο σκοπός αυτού του ONU κεφαλαίου φοιτητής PMC είναι να προωθήσει την ανάπτυξη και την ευαισθητοποίηση της εξατομικευμένης ιατρικής και εκπαιδευτικά και επαγγελματικά. Η οργάνωση αποτελείται από έξι τμήματα που βασίζονται στο έγγραφο PMC "Η υπόθεση για εξατομικευμένη ιατρική": τεχνολογία, ρυθμιστική πολιτική, πληρωμή, τεχνολογία πληροφόρησης για την υγεία, γενετική μη διακριτική μεταχείριση και ιατρική εκπαίδευση.

Συμβούλιο Φαρμακευτικής

Το Φοιτητικό Συμβούλιο Φαρμακείων είναι μια ομάδα εκλεγμένων φοιτητών που εκπροσωπούν τις διάφορες τάξεις τους στο Κολλέγιο Φαρμακευτικής και περιλαμβάνει επίσης έναν γερουσιαστή φαρμακείου που υπηρετεί στη φοιτητική Γερουσία του Πανεπιστημίου. Το συμβούλιο λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των φοιτητών και των διοικήσεων, των διδασκόντων και του προσωπικού σε θέματα που αφορούν το Κολλέγιο Φαρμακευτικής. Χρησιμεύει επίσης ως ενοποιητικό συμβούλιο των διαφόρων φαρμακείων. Εκλέγει ή διορίζει όλα τα μέλη των φοιτητών που υπηρετούν σε επιτροπές κολλεγίων, όπως η επιτροπή σπουδών. Το συμβούλιο έχει χρηματοδοτήσει την Ημέρα Φιλοξενίας στο πανεπιστήμιο για τα τελευταία χρόνια, μια έκθεση φαρμάκων κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Φαρμακευτικής, τη σύνθετη εικόνα των πτυχιούχων φοιτητών και την Ετήσια Πικνίκ Φαρμακείων.

Ψυχιατρικών και Νευρολογικών Φαρμακοποιών

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτής της ομάδας είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία και την κατάχρηση ουσιών όχι μόνο στην πανεπιστημιούπολη αλλά και στην Αδά και στις γύρω κοινότητες. Το CPNP συνεδριάζει κάθε μήνα για να ακούει από ομιλητές που είναι έμπειροι φαρμακοποιοί, ψυχολόγοι και εκπαιδευμένοι εκπαιδευτικοί από την Εθνική Συμμαχία για την Ψυχική Ασθένεια (NAMI). Το CPNP συνεργάστηκε επίσης με άλλες φαρμακευτικές οργανώσεις στην πανεπιστημιούπολη για να σχεδιάσει μια ετήσια εβδομάδα ψυχικής υγείας κάθε Απρίλιο.

Φοιτητική Εθνική Φαρμακευτική Ένωση

Το SNPhA είναι μια ένωση εκπαιδευτικών υπηρεσιών φοιτητών φαρμακείων που ανησυχούν για θέματα φαρμακευτικής και υγειονομικής περίθαλψης και η κακή εκπροσώπηση μειονοτήτων στη φαρμακοβιομηχανία και σε άλλα επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγεία. Σκοπός του SNPhA είναι να σχεδιάσει, να οργανώσει, να συντονίσει και να εκτελέσει προγράμματα που αποσκοπούν στη βελτίωση του υγειονομικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού περιβάλλοντος της κοινότητας. Ο Εθνικός Φαρμακευτικός Σύλλογος είναι ο μητρικός οργανισμός για το SNPhA. Το SNPhA έχει τις ακόλουθες πρωτοβουλίες: Πρωτοβουλία για το HIV / AIDS - "Θυμηθείτε την κορδέλα", Πρωτοβουλία για την πρόληψη της χρόνιας νεφρικής νόσου - "KEEPSAKE", Διαγωνισμός για τις κλινικές δεξιότητες, Πρωτοβουλία Νομοθεσίας / Ψηφοφορίας / Μετανάστευσης, Πρωτοβουλία για τον διαβήτη.

Φοιτητική Εταιρεία Φαρμακοποιών Συστημάτων Υγείας

Το SSHP παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να γνωρίσουν την πρακτική των φαρμακείων σε χώρους υγειονομικής περίθαλψης. Για να γίνει αυτό, το SSHP παρέχει πληροφορίες μέσω ομιλητών και προγραμμάτων για την παροχή κατεύθυνσης σταδιοδρομίας για την πρακτική των φαρμακείων σε χώρους υγείας. Τα μέλη ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε τοπικές, κρατικές και εθνικές οργανώσεις τόσο ως φοιτητές όσο και μετά την αποφοίτησή τους.

Κάππα Έψιλον

Η Kappa Epsilon είναι μια επαγγελματική αδελφότητα για τις γυναίκες στη φαρμακευτική. Στο ONU , η Kappa Epsilon προσπαθεί να ενώσει τις γυναίκες στη φαρμακοβιομηχανία και να διεγείρει την επιθυμία για υψηλό σχολικό επίτευγμα. Για να είστε επιλέξιμοι, πρέπει να έχετε δεξιό χρόνο. Η Kappa Epsilon προωθεί το επάγγελμα του φαρμακοποιού με διάφορα επαγγελματικά προγράμματα, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα για την πρόληψη δηλητηριάσεων, κλινικές παρακολούθησης τύφλωσης, εκπαίδευση ΚΚΚ και μια σειρά από προσκεκλημένους ομιλητές.

Kappa Psi

Η Kappa Psi διεξάγει μια αδελφική οργάνωση αμοιβαία επωφελής για τα μέλη στην προώθηση του επαγγέλματος της φαρμακοποιίας - εκπαιδευτικά, αδελφικά και κοινωνικά. προσπαθώντας να ενσταλάξει τη βιομηχανία, τη νηφαλιότητα, την υποτροφία και τα υψηλά ιδανικά και να προωθήσει την υποτροφία και τη φαρμακευτική έρευνα.

Phi Lambda Sigma

Το Phi Lambda Sigma είναι μια κοινωνία τιμής για τους φοιτητές φαρμακείων. Τα μέλη πρέπει να επιλέγονται από τους συναδέλφους τους και πρέπει να επιδεικνύουν ηγετική θέση.

Ρο Τσι

Ο Rho Chi είναι μια εθνική κοινωνία τιμής φαρμακείου. Είναι ανοικτή σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο ανώτερο 20% της τάξης τους, με τουλάχιστον μέσο όρο Β και οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 70% του σχολικού έργου που ισχύει για πτυχίο φαρμακείου.

107039_12.jpg

Τέλος παιχνιδιού: Μια καριέρα που εκπληρώνει

Οι απόφοιτοι μας κάνουν τη διαφορά σε όλο τον κόσμο. Ελέγξτε πού έφτασαν οι αποφοίτητές μας.

126475_logos04.png

107030_1.jpg

Σκεφτείτε την επιτυχία

Megan Keller PharmD '11

"Μου αρέσει και δεν υπάρχει πουθενά αλλιώς θα ήθελα να είμαι", λέει. "Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να είσαι στην αιχμή της φαρμακευτικής και της ιατρικής. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις εμπειρίες μου στο ONU, τόσο μέσα όσο και έξω από την τάξη. Παίρνει ένα ειδικό περιβάλλον που επιτρέπει στους σπουδαστές να μεγαλώνουν, να ωριμάζουν και να πετυχαίνουν. "

Η Megan Keller, PharmD '11, συμβάλλει στον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του φαρμακοποιού στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης και αγαπά κάθε λεπτό. Ο Keller είναι διευθυντής των υπηρεσιών κλινικής φαρμακολογίας στο νοσοκομειακό νοσοκομειακό οικογενειακό ιατρείο στο Grove City του Οχάιου, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα οικογενειακής ιατρικής για τους οστεοπαθητικούς ιατρούς. Ο ρόλος της είναι να ενσωματώσει τη φαρμακευτική εμπειρογνωμοσύνη στη συνολική φροντίδα που παρέχεται στους ασθενείς. Συνεργάζεται με τους ιατρούς σε ραντεβού, τους καθοδηγεί στην επιλογή φαρμάκων, απαντά στις ερωτήσεις για τα φάρμακά τους και διενεργεί μηνιαίες διαλέξεις. Εργάζεται επίσης απευθείας με τους ασθενείς για να διευκολύνει τη θεραπεία. Βοηθάει τους ασθενείς να διαχειρίζονται τις ασθένειες τους, να ανασκοπεί τα φάρμακά τους για αρνητικές αλληλεπιδράσεις και τους εκπαιδεύει για τα φάρμακά τους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... περαιτέρω

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη