Bachelor σε φυσιοθεραπεία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Φυσιοθεραπεία: www.hanzegroningen.eu/ip

Η υγειονομική περίθαλψη απευθύνεται σε σας. Μπορείτε αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους και θα θέλατε να σημαίνει κάτι για αυτούς. Είσαι καλός ακροατής, θα το βρείτε εύκολο να θέσει τον εαυτό σας στα παπούτσια των άλλων ανθρώπων και να έχετε υπομονή. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να κάνουν σκόπιμα μια στάση για τον εαυτό σας. Προτιμάτε κρατώντας ανοικτές τις επιλογές σας και τη δημιουργία των δικών σας δυνατοτήτων. Εάν θεωρείτε ότι όλα αυτά ισχύει για εσάς, τότε Φυσιοθεραπεία μπορεί να είναι μέχρι το δρόμο σας.

Με δίπλωμα φυσιοθεραπείας, έχετε ένα ευρύ μέλλον. Στην πατρίδα σας, καθώς και στο εξωτερικό, μπορείτε να ξεκινήσετε σε ένα νοσοκομείο, γηροκομείο, κέντρο αποκατάστασης ή μια ιατρική βρεφονηπιακό σταθμό. Ή φυσικά θα μπορούσε να δημιουργήσει τη δική σας πρακτική. Διεθνώς, η ολλανδική εκπαίδευση θεωρείται ιδιαίτερα.

Επισκόπηση του προγράμματος

Βάσει ικανοτήτων πρόγραμμα σπουδών

Το Φυσιοθεραπεία πρόγραμμα σπουδών είναι μια επαγγελματική συμμαχικών πρόγραμμα για την υγεία. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η γνώση σας πληροί τα κριτήρια που καθορίζονται από τον επαγγελματικό τομέα, τα κριτήρια αυτά μεταφράζονται σε ικανότητες. εκπαίδευσή σας περιστρέφεται γύρω από την ανάπτυξη αυτών των ικανοτήτων. Παραδείγματα αυτών των ικανοτήτων είναι:

  • εργάζεται μεθοδικά και εφαρμογή κλινικών με βάση σκέψης
  • παρέχοντας στα ενδιαφερόμενα μέρη πληροφορίες σχετικά με την πρόληψη
  • τη διεξαγωγή έρευνας
  • υιοθετώντας μια επαγγελματική συμπεριφορά
  • επικοινωνία με τους άλλους στον τομέα σας, και με άλλους επαγγελματίες υγείας.
φυσιοθεραπεία

δομή μελέτη

Το πρόγραμμα φυσικοθεραπείας είναι ένα τετραετές πρόγραμμα (240 ΕΚ). Κάθε έτος χωρίζεται σε δύο εξάμηνα και κάθε εξάμηνο σε δύο μπλοκ. Κατά τη διάρκεια αυτών των μπλοκ, θα έχετε περίπου 17 ώρες επαφή την εβδομάδα? ανεξάρτητης μάθησης και πρακτικής κατάρτισης πληρωθούν οι υπόλοιπες ώρες. Το θεωρητικό μέρος προσφέρεται σε μικρές ομάδες φροντιστήριο (12 μαθητές). Η αξιολόγηση πραγματοποιείται στο τέλος κάθε μπλοκ.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Ως μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Φυσικοθεραπείας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ENPHE), το πρόγραμμα Bachelor Φυσικοθεραπείας εμπλέκεται στην ανάπτυξη του ευρωπαϊκού προτύπου για φυσιοθεραπευτές. Λόγω αυτού του δικτύου μπορείτε να αποκτήσετε μια πραγματικά διεθνή προοπτική: μπορείτε να σκεφτείτε, για παράδειγμα, των προγραμμάτων ανταλλαγών με τα προγράμματα ξένων Bachelor. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την ευκαιρία να κάνουν πρακτική άσκηση στο εξωτερικό.

Επάγγελμα

Ως φυσιοθεραπεύτρια εργάζεστε στην ποιότητα της ζωής. Ένα ελαττωματικό συσκευή κινητικού περιορίζει τους ανθρώπους στις δραστηριότητές τους. Επηρεάζει την ελευθερία τους. Είτε πρόκειται για μια ηλικιωμένη κυρία αναρρώνει από επέμβαση στο ισχίο, ένας εργάτης οικοδομών με την πλάτη παράπονα ή έναν αθλητή με έναν τραυματισμό - όλα αυτά είναι εμπόδια στην δυνατότητές τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο πόνος συχνά παίζει σημαντικό ρόλο. Ως φυσιοθεραπεύτρια, έχετε μια σειρά από τεχνικές και τα μέσα στη διάθεσή σας για να βοηθήσει τους ασθενείς που παραπέμπονται σε σας από γενικό ιατρό ή / και ειδικών τους. Μερικές φορές είστε σε θέση να διορθώσει τις καταγγελίες, μερικές φορές μπορεί να τους εμποδίσει και μερικές φορές μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειρίζονται βέλτιστα στο πλαίσιο των ορίων τους. Μπορείτε αξιολογούν τους ασθενείς, κάνουν τις διαγνώσεις φυσιοθεραπείας, καταρτίζουν σχέδια για τη θεραπεία, παρακολουθούν τους ασθενείς και να τους δώσει τις πληροφορίες, για παράδειγμα σχετικά με τις ασκήσεις και την πρόληψη. Ό, τι κάνουμε επικεντρώνεται στον άνθρωπο πίσω από τη διαταραχή.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... περαιτέρω

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Διαβάστε Λιγότερα
Γκρόνινγκεν , Γκρόνινγκεν , Λιντς , Βίλνιους , Assen + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη