Bachelor στην Επιστήμη Υγείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πρόσφατα οργανωμένο Τμήμα Χαρακτηριστικά Κύρια στην Επιστήμη της Υγείας

Ανταποκρινόμενη στις εθνικές και περιφερειακές τάσεις απασχόλησης στους τομείς της υγείας και της ιατρικής, το Aquinas College θα αρχίσει να προσφέρει ένα σημαντικό στην Επιστήμη της Υγείας για να υποστηρίξει την αποστολή του κολλεγίου να παρέχει μια φιλελεύθερη εκπαίδευση τέχνης με προσανατολισμό σταδιοδρομίας.

Ο νέος σημαντικός τομέας της επιστήμης της υγείας είναι μέρος της μετονομασμένης υπηρεσίας Βιολογίας και Επιστημών Υγείας (πρώην Τμήμα Βιολογίας). Οι φοιτητές λαμβάνουν τον πυρήνα των φιλελεύθερων τεχνών μαζί με μαθήματα Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Βιοχημείας και Μαθηματικών, προσαρμοσμένα έτσι ώστε να εξοπλίζονται για μεταπτυχιακές σπουδές σε συναφείς τομείς υγείας, όπως Βοηθός Ιατρούς, Φυσικής Θεραπείας, ποδιατρικής και δημόσιας υγείας. Ως μέρος της δέσμευσής μας στις επιστήμες, το Aquinas College έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία που περιλαμβάνει ανακαίνιση και επέκταση των επιστημόνων μας ύψους 32 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η επέκταση της επιστήμης θα ανοίξει το δρόμο για νέα προγράμματα, καινοτόμες έρευνες και δέσμευση των σπουδαστών για την προετοιμασία επιστημόνων, μηχανικών και μαθηματικών, οι οποίοι θα συμβάλλουν στο περιφερειακό εργατικό δυναμικό STEM, στις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και στην έρευνα.

  1. Η βιολογία του Aquinas και οι απόφοιτοι της επιστήμης της υγείας απολαμβάνουν ποσοστά αποδοχής σχεδόν 100% σε βοηθό γιατρού, φυσικοθεραπεία και οδοντιατρικά προγράμματα
  2. Οι απόφοιτοι της βιολογίας Aquinas και της επιστήμης της υγείας έχουν ποσοστό αποδοχής ιατρικού σχολείου περίπου 20% υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο.
  3. Από το 2000, σχεδόν το ένα τρίτο των αποφοίτων της βιολογίας Aquinas και των επιστημόνων της επιστήμης της υγείας έχουν κερδίσει διδακτορικά πτυχία στη βιολογία ή στους τομείς της υγείας (ιατρική, κτηνιατρική, οδοντιατρική, φυσικοθεραπεία κλπ.).
  4. Επιπλέον, το 14% των αποφοίτων της βιολογίας Aquinas και των επιστημόνων της επιστήμης της υγείας έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα σε παρόμοια πεδία (βοηθός γιατρού, δημόσια υγεία, υγειονομική διοίκηση κ.λπ.) από το 2000.
  5. Για πέντε χρόνια, οι απόφοιτοι της βιολογίας του Aquinas College έχουν βαθμολογήσει πάνω από το 90ο εκατοστημόριο στο Major Field Test, ένα τυποποιημένο τεστ βιολογίας που διαχειρίζεται περισσότερα από 300 κολέγια
  6. Έως δύο ειδικευμένοι μαθητές Aquinas ετησίως μπορούν να γίνουν δεκτοί στο Κολέγιο Ανθρώπινης Ιατρικής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Michigan μέσω μιας έγκαιρης διασφάλισης συνεργασίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων.
  7. Οι ειδικευμένες επιστήμες της βιολογίας του Aquinas και των επιστημόνων της επιστήμης της υγείας μπορούν να λάβουν πιστωτικές μονάδες βιολογίας για την εργαστηριακή έρευνα που διεξάγεται στο Ινστιτούτο Van Andel.
  8. Τουλάχιστον δύο μέλη ΔΕΠ από το Τμήμα Βιολογίας και Επιστημών Υγείας του Aquinas College συμμετέχουν στο πρόγραμμα θερινών μελετών Mohler-Thompson κάθε καλοκαίρι, προσφέροντας επιχορηγήσεις για ειδικευμένους φοιτητές που συμμετέχουν σε ανεξάρτητη έρευνα.
  9. Κάθε μάθημα και το εργαστήριο που λαμβάνεται από μια βιολογία Aquinas και επιστήμη υγείας επιστήμη είναι διδάσκονται από ένα πλήρες ωράριο μέλος ΔΕΠ που έχει κερδίσει ένα διδακτορικό. στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης του.
  10. Οι απόφοιτοι του προγράμματος βιολογίας και επιστημών υγείας έχουν αποφοιτήσει από πανεπιστήμια όπως το Brown, το Cornell, το Michigan, το Northwestern, η Notre Dame και το UC Berkeley και το Harvard.

Πρακτική εμπειρία

Το Τμήμα Βιολογίας και Επιστήμης Υγείας του Aquinas College έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στην Μικρή Παγκόσμια Πρωτοβουλία (SWI), μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα το Πανεπιστήμιο Yale, που στοχεύει να διδάξει στους μαθητές επιστημονικές μεθόδους ενώ παράλληλα συγχωνεύει την ανακάλυψη νέων αντιβιοτικών. "Η σχολή βιολογίας μας είναι ενθουσιασμένη να αποτελέσει μέρος αυτού του καινοτόμου προγράμματος το οποίο θα δώσει στους σπουδαστές μας περισσότερες ευκαιρίες να συμμετάσχουν στην αυθεντική έρευνα", δήλωσε ο Jennifer Hess, Ph.D., αναπληρωτής καθηγητής της βιολογίας. «Προσβλέπουμε στην πλήρη ενσωμάτωση του προγράμματος σπουδών SWI στο νέο πρόγραμμα σπουδών για τις επιστήμες της υγείας που αναπτύσσεται επί του παρόντος στο τμήμα μας».

Βαθμός

Το Τμήμα Βιολογίας του Aquinas College έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στην Μικρή Παγκόσμια Πρωτοβουλία (SWI) , μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα το Πανεπιστήμιο Yale που στοχεύει να διδάξει στους φοιτητές επιστημονικές μεθόδους ενώ παράλληλα συγχωνεύει την ανακάλυψη νέων αντιβιοτικών. Η επιλογή αυτή θα παρέχει χρηματοδότηση για την κατάρτιση και τα υλικά για να ενσωματώσει το πρόγραμμα σπουδών SWI στα εισαγωγικά μαθήματα βιολογίας του τμήματος το φθινόπωρο 2017 εξάμηνο.

Μέσα στο Μίτσιγκαν, το Aquinas College είναι σήμερα το δεύτερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (το πανεπιστήμιο του Ανατολικού Μίτσιγκαν είναι το άλλο) και το μόνο μικρό κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών που καλωσορίζουμε ως μέρος της κοινοπραξίας SWI. Το πρόγραμμα ενέπνευσε την έκθεση του συμβουλίου συμβούλων για την επιστήμη και την τεχνολογία (PCAST) του Προέδρου το 2012, η οποία ζήτησε την αντικατάσταση των τυποποιημένων εργαστηριακών μαθημάτων με ερευνητικά μαθήματα με βάση την ανακάλυψη. Το SWI σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τους σπουδαστές στην έρευνα που αντιμετωπίζει μια πραγματική κρίση --- τη μείωση της προσφοράς αποτελεσματικών αντιβιοτικών.

"Η σχολή βιολογίας μας είναι ενθουσιασμένη να αποτελέσει μέρος αυτού του καινοτόμου προγράμματος το οποίο θα δώσει στους σπουδαστές μας περισσότερες ευκαιρίες να συμμετάσχουν στην αυθεντική έρευνα", δήλωσε ο Jennifer Hess, Ph.D., αναπληρωτής καθηγητής της βιολογίας. «Προσβλέπουμε στην πλήρη ενσωμάτωση του προγράμματος σπουδών SWI στο νέο πρόγραμμα σπουδών για τις επιστήμες της υγείας που αναπτύσσεται επί του παρόντος στο τμήμα βιολογίας μας». Το SWI στοχεύει να «αντιμετωπίσει την παγκόσμια ανησυχία για την αντοχή στα αντιβιοτικά, να ανακαλύψει υποψήφιους για νέα αντιβιοτικά φυσικών προϊόντων και διερευνήσουν την αναξιοποίητη μικροβιακή και βιοχημική ποικιλομορφία του εδάφους. "Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα σπουδών, όλοι οι εισαγωγικοί σπουδαστές βιολογίας του Aquinas, συμπεριλαμβανομένων πολλών φοιτητών πρώτου έτους, θα έχουν ευκαιρίες να ασχοληθούν με την εφαρμοσμένη έρευνα και να επεκτείνουν άμεσα τις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις σε ιατρικά σημαντικό τομέα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... περαιτέρω

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη