Bachelor στην πρόληψη και τη διαχείριση της υγείας (βα)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η πρόληψη δεν είναι μια νέα τάση, αλλά είναι όλο και πιο σαφές κοινωνικό και επιχειρηματικό επίπεδο, τα οφέλη που μπορεί να φέρει. Έτσι, τα προληπτικά μέτρα είναι πράγματι αξίζει τον κόπο επενδύσεις, χρειάζεται επαγγελματική έννοιες.

Η πρόληψη Πρόγραμμα Bachelor και διαχείριση της υγείας (B. Α) σας παρέχει όλες τις δεξιότητες και τις ικανότητες να καθιερωθεί με επιτυχία ως ειδικός για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας. Εκτός από την επαγγελματική σας γνώσεις σας εξασφαλίσει με τις εξ αποστάσεως εκπαίδευση προσανατολισμένη στο μέλλον ικανοτήτων για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και την αποτελεσματική εφαρμογή των εννοιών της πρόληψης προς όφελος της γενικής υγείας: Θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση της πρόληψης, καθώς και στοχευμένες και ο κίνδυνος-ομάδα-ειδικών μέτρων, την υγεία ψυχολογική εμπειρία και τις γνώσεις μάρκετινγκ Υγείας. Τα έτσι απέκτησαν δεξιότητες διαχείρισης σε συνδυασμό με την κατάλληλη εμπειρία σας κάνει περιζήτητο εργαζομένων στον κλάδο.

Βασικά προσόντα

Η κοινωνία μας βρίσκεται αντιμέτωπη με συνεχώς αυξανόμενη ιατρικά έξοδα. Αυτό οφείλεται στη δημογραφική αλλαγή, από την άλλη πλευρά, το λεγόμενο lifestyle κινδυνεύει κάπνισμα, το αλκοόλ, η έλλειψη άσκησης και την ανθυγιεινή διατροφή. Η ορθή διαχείριση αυτών των προκλήσεων έχει ένα τεράστιο δυναμικό για τους διαχειριστές της πρόληψης και υγείας που πρέπει να είναι καλά εκπαιδευμένοι για αυτά τα σύνθετα καθήκοντα. πρόληψη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και της υγείας (B. Α) σας δίνει εκτός από την γνώση των στρατηγικών πρόληψης και τομείς δράσης και συγκεκριμένες οικονομικές και τεχνογνωσίας σε θέματα διαχείρισης. τα προσόντα σας Plus:

  • εξελιγμένη κατανόηση της σημασίας της πρόληψης σε διαφορετικά επίπεδα
  • Επισκόπηση των απαιτήσεων πρόληψης, τις ομάδες στόχους και τις ανάγκες
  • ιδρύθηκε ιδέες που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη, τη διαχείριση δυνατότητες σχεδιασμού και προαγωγής της υγείας
  • ολοκληρωμένη υγείας οικονομικών γνώσεων σχετικά με την αξιολόγηση των δράσεων
  • Δεξιότητες διαχείρισης για το σχεδιασμό και τον έλεγχο των έργων που σχετίζονται με την υγεία

Περιεχόμενο της μελέτης

Για να χρησιμοποιήσετε το οικονομικό και κοινωνικό δυναμικό της πρόληψης, είναι ειδικά εκπαιδευμένοι διαχειριστές επιδιώκεται η οποία μπορεί να εντοπίσει ό, τι απαιτείται για να καλύψει τις ανάγκες των μεμονωμένων ομάδων-στόχων είναι πολλά υποσχόμενη. Το πρόγραμμα σπουδών της πρόληψης Bachelor και διαχείριση της υγείας (B. Α) συστηματικά προσανατολισμένη στις απαιτήσεις της αγοράς του κλάδου της υγείας.

Με ένα hands-on πρόγραμμα σπουδών θα αποκτήσουν στο Πανεπιστήμιο ΑΠΟΛΛΩΝ τη δυνατότητα να διαμορφώνουν, να εφαρμόζουν, της διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου των μέτρων πρόληψης. Έτσι ώστε να είναι σε θέση, η αποτελεσματικότητα και η αποδοτικότητα των μέτρων πρόληψης συστηματικά για την αύξηση και έτσι ιδανικά εξοπλισμένη για υπεύθυνες θέσεις. Σε πρώτο πλάνο είναι ένας μοναδικός συνδυασμός των συγκεκριμένων περιεχόμενο των μαθημάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις για την ακαδημαϊκή μονοπάτια για έμπειρους διαχειριστές πρόληψη και την υγεία:

  • Ψυχολογία της Υγείας
  • Στο χώρο εργασίας Προαγωγή της Υγείας
  • γνωστικό υπόβαθρο για τις χρόνιες παθήσεις
  • Συμβουλές Υγείας - και σε απευθείας σύνδεση μέσων μαζικής ενημέρωσης

προϋποθέσεις εισαγωγής

Οι απαιτήσεις για την εισαγωγή σε προπτυχιακές σπουδές ρυθμίζονται από τον νόμο περί Ανώτατης Εκπαίδευσης Bremische (BremHG). Στη συνέχεια, μπορείτε να μελετήσει κάτω από ορισμένες συνθήκες, χωρίς προσόντα γυμνάσιο.

βασική

κάθε χρόνο

Αποφοίτηση

Αποκτούν το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor of Arts (Β Α) στο Τμήμα πρόληψης και προαγωγής της υγείας. Αυτός ο βαθμός σας κάνει μια επαγγελματική υποστηρικτές της υγείας με τη βιομηχανία-ειδική εμπειρογνωμοσύνη.

Διάρκεια της μελέτης

Έλεγχο της μελέτης των 36 μηνών ή 48 μηνών (180 μονάδες).

μελέτη της δοκιμής

Με την εγγραφή σας στο ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule Μπορείτε να ελέγξετε για 4 εβδομάδες μελετώντας δωρεάν. Εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσει. τότε δεν απαιτούνται έξοδα προκύψουν για εσάς.

διαπίστευσης

πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου Prävention- και Διαχείρισης Υγείας (B. Α) είναι πιστοποιημένη από τον Διεθνή Οργανισμό για τη διασφάλιση της ποιότητας και διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών και των ιδρυμάτων (FIBAA).

δωρεάν επέκταση

Έως 50% της επιλεγμένης παραλλαγής μελέτη (18 ή 24 μήνες). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1242

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... περαιτέρω

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη