Το διεθνές πτυχίο της γονιδιωματικής παρέχει τη θεωρητική και πρακτική βάση για την κατάρτιση ενός επαγγελματία ικανού να εφαρμόσει τεχνολογικές, μαθηματικές και στατιστικές δεξιότητες στην ανάλυση των γονιδιωματικών δεδομένων και, συνεπώς, στην ανάλυση των μεταγραφικών, πρωτεϊνωματικών και επιγονιδιωματικών δεδομένων, της βιολογίας των συστημάτων και metagenomics, σε προκαρυωτικούς, ευκαρυωτικούς και ανθρώπους.

5 λόγοι για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα σπουδών

  1. Επειδή, όπως και κανένα άλλο πρόγραμμα σπουδών, δεν βοηθάει να μάθει και να χρησιμοποιεί την πληροφορική για να αποκρυπτογραφεί τη γλώσσα και τις πληροφορίες που είναι κρυμμένες στα γονιδιώματα
  2. Επειδή πρόκειται για ένα απολύτως νέο και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης.
  3. Επειδή με κάνει να αισθάνομαι ενεργός παίκτης στην επιστημονική έρευνα και στη βιοπληροφορική
  4. Επειδή, το πρόγραμμα σπουδών που είναι διεθνές, θα με βοηθήσει να κοιτάξω προς το μέλλον και να με κάνει να αισθάνομαι ως μέλος του κόσμου.
  5. Επειδή η "Γονιδιωματική" διεγείρει την περιέργειά μου και με οδηγεί σε ανεξερεύνητους τομείς γεμάτους έκπληξη και κατάπληξη

Απαιτήσεις εισδοχής

Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες εγγραφής για κάθε πρόγραμμα σπουδών. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων, τα δίδακτρα και τις προθεσμίες στο href = "https://corsi.unibo.it/1cycle/Genomics/how-to-enrol

Υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών

Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν οικονομική στήριξη κατά τη διάρκεια των σπουδών τους από την περιοχή της Emilia Romagna, το University of Bologna και άλλους εξωτερικούς φορείς.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Απαλλαγές από δίδακτρα

Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε ποια είναι τα απαιτούμενα έγγραφα για να υποβάλετε αίτηση για πλήρεις απαλλαγές και ειδικές επιδοτήσεις.

href = "https://www.unibo.it/TuitionFees

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Bologna »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 18, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη