Bachelor στη Νοσηλευτική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Bachelor of Science στη Νοσηλευτική βαθμό παρέχει στους φοιτητές μια φιλελεύθερη παιδεία τέχνες σε συνδυασμό με ένα ισχυρό θεμέλιο της επιστήμης, ένα πολύτιμο συνδυασμό στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Ταγματάρχες Νοσηλευτική αντιμετωπίσετε μια μεγάλη ποικιλία από τάξη, εργαστήριο, και η κλινική εμπειρία με έμφαση στην ποικιλομορφία και ευάλωτους πληθυσμούς.

Σπουδαστές νοσηλευτικής να μάθουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις χριστιανικές αξίες απαραίτητες για την επαγγελματική κλινική πρακτική και την ηγεσία στον τομέα της υγείας. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τη συνέχιση της εκπαίδευσης σε μεταπτυχιακό σχολείο.

WLC μεγαλύτερες εταιρίες νοσηλευτικής λειτουργούν σε τέσσερις βασικούς τομείς: την πνευματική, ηθική, πνευματική, κοινωνική και. Υπάρχει μια ποικιλία από τάξη, εργαστήριο, και η κλινική εμπειρία με έμφαση στην ποικιλομορφία και ευάλωτους πληθυσμούς. Οι μαθητές παίρνουν hands-on εμπειρία σε εργαστήριο νοσηλευτικών προσομοίωσης WLC του. Άλλα θέματα που καλύπτονται στο επίκεντρο του προγράμματος για τη γήρανση, τεκνοποιία, παιδιατρική, την ψυχική υγεία, την υγεία της κοινότητας, και την ηγεσία.

Τι κάνει το Πρόγραμμα Διακριτικός;

Πάνω απ 'όλα, αυτό το πρόγραμμα δίνει έμφαση υπηρεσία σε άλλους. Εδράζεται στις αρχές της ηγεσίας υπηρέτη, WLC φοιτητές νοσηλευτικής οικοδομήσουμε ένα ισχυρό θεμέλιο της επιστήμης σε ένα χριστιανικό περιβάλλον. WLC φοιτητές νοσηλευτικής κάνουν με ένα υψηλό επίπεδο της επιτυχίας, συχνά λαμβάνει προσφορές εργασίας πριν από την αποφοίτηση.

Πανεπιστήμια και ερευνητικά

Τοπική Κλινική Ευκαιρίες

Οι μαθητές έχουν κλινική εμπειρία σε μονάδες νοσηλείας αποκατάστασης, υποβοηθούμενης διαβίωσης, δημοτικά σχολεία, μακροχρόνια φροντίδα, και επαγγελματικούς χώρους υγείας και της κοινότητας. Froedtert Νοσοκομείο (α Επίπεδο 1 Κέντρο Τραύματος) και το Νοσοκομείο Παίδων του Ουισκόνσιν, που βρίσκεται απέναντι από WLC, παρέχει ευκαιρίες στους μαθητές να συμμετέχουν τακτικά σε εγκαταστάσεις εντατικής θεραπείας.

State-of-the-art εγκαταστάσεις

Το πρόγραμμα νοσηλευτικής βρίσκεται στο Generac Hall. Αυτή η εγκατάσταση 81.700 τετραγωνικών ποδιών επιτρέπει undergrads να βιώσουν state-of-the-art εξοπλισμό και τις τεχνικές που οι μαθητές σε πολλά άλλα ιδρύματα δεν θα έχουν πρόσβαση σε μέχρι μεταπτυχιακή φοιτήτρια. Νοσηλευτική μεγάλες εταιρείες να λάβουν εκπαίδευση σε εργαστήριο νοσηλευτικής, η οποία περιλαμβάνει μέτρια πιστότητας των ανθρωπίνων προσομοιωτές ασθενούς, και έξι επιμέρους τομείς περίθαλψης των ασθενών και των σταθμών εργασίας. Οι προσομοιωτές επιτρέπουν στους μαθητές να αναλάβουν ζωτικά σημεία, ακούω καρδιάς και των πνευμόνων ήχους, φροντίδα για πληγές, και να δημιουργήσει ΕΙ, εξάσκηση των δεξιοτήτων τους πριν από τη θεραπεία πραγματικούς ασθενείς.

Πέρα από την τάξη

Διδάσκαλος Ευκαιρίες

Οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε μια preceptorship, το οποίο τους παρέχει 120 ώρες one-on-one κατάρτισης. Ο ρόλος τους είναι μεγάλη για την προώθηση μελλοντικές προσφορές εργασίας και προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να έχουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου νοσηλευτικό υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου επαγγελματία. Η εμπειρία αυτή οδηγεί συχνά σε προσφορές εργασίας πριν την αποφοίτηση.

Παγκόσμια Υγεία

Ως μέρος του προγράμματος σπουδών που απαιτείται, οι φοιτητές νοσηλευτικής ταξιδέψουν στη Ζάμπια, στο τέλος του το κατώτερο έτος τους να μελετήσει την εφαρμογή των προγραμμάτων υγειονομικής περίθαλψης σε όλη την υδρόγειο. Ενώ εκεί, παρατηρούν ιατρικές πρακτικές και διαδικασίες σε τοπικό κλινικές και νοσοκομεία, να μάθουν για διαφορετικές κουλτούρες, και τη διεξαγωγή προγραμμάτων αγωγής υγείας.

Απόφοιτος του σχολείου και Καριέρα

Απόφοιτος Λυκείου

Μια WLC πτυχίο νοσηλευτικής, μαζί με την εμπειρία του πραγματικού κόσμου, παρέχει το απαραίτητο υπόβαθρο για την πρόσβαση στα περισσότερα προγράμματα απόφοιτος του σχολείου.

Καριέρα

Πτυχίο στον τομέα της νοσηλείας από WLC μπορεί να οδηγήσει σε μια επιτυχημένη καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων ιατρεία, αστικές ή αγροτικές νοσοκομεία, και σε φτωχές χώρες. Οι μεγάλες εταιρείες Νοσηλευτική σε WLC που προσφέρονται θέσεις εργασίας πριν από την αποφοίτηση, λόγω της φήμης το πρόγραμμα έχει κερδίσει για την παραγωγή τους φοιτητές οι οποίοι δείχνουν την ακεραιότητα και τη φροντίδα και την επαγγελματική. WLC απόφοιτοι νοσηλευτικής κατέχουν αυτή τη στιγμή επιθυμητές θέσεις στα δωμάτια έκτακτης ανάγκης, μονάδες εντατικής θεραπείας, οι μονάδες τραύμα, μονάδες OB-γυναικολόγος, και μονάδες ογκολογίας. Επί του παρόντος εργάζονται σε Froedtert Νοσοκομείο Ιατρικό Κέντρο Aurora Αγίου Λουκά, Aurora Sinai Medical Center, Νοσοκομείο Παίδων του Ουισκόνσιν, και το Νοσοκομείο Columbia St Mary του, καθώς και μια ποικιλία από άλλες ρυθμίσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ προγράμματος πρόωρης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Wisconsin Lutheran College αναγνωρίζει τον άκρως ανταγωνιστικό χαρακτήρα της συλλογικότητας προγράμματα νοσηλευτικής. Η πρώιμη διαδικασία εισαγωγής είναι σχεδιασμένο για υψηλά κίνητρα των υποψηφίων νοσηλευτικού προσωπικού που σήμερα προχωρούν μέσα από το ανώτερο έτος του γυμνασίου για να τους εξασφαλίσουν μια θέση στο ευρέως σεβαστή πρόγραμμα νοσηλευτικής του κολεγίου.

12
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... περαιτέρω

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη