Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Medizinalfachberufe

Ο Εξ αποστάσεως μάθηση Medizinalfachberufe με ένα Bachelor of Arts (BA) προορίζεται ως ενδοϋπηρεσιακή κατάρτιση όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας, τη θεραπεία και τη φροντίδα επαγγέλματα. Τα επαγγέλματα Πρόσβαση άδεια για μια περίοδο εκπαίδευσης τριών ετών για αυτόν τον βαθμό, αυτό της Φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φροντίδα των ηλικιωμένων καθώς επίσης και υγεία- και περίθαλψη. Εκτός από μια σε βάθος πρακτική και θεωρητική γνώση των διαφόρων τομέων δραστηριότητας των επαγγελματιών της υγείας, το πρόγραμμα παρέχει σε πέντε εξάμηνα, σε βάθος γνώση των κοινωνικών και οικονομικών επιστημών.

Bachelor Medizinalfachberufe

Το διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών παρέχει Medizinalfachberufe ως εξ αποστάσεως εκπαίδευση ένα ιδανικό ακαδημαϊκά προσόντα περαιτέρω για όλες τις θεραπεία και φροντίδα επαγγέλματα ανθρώπους που θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους παράλληλα για την άσκηση επαγγέλματος, όπως το να αναλάβει καθήκοντα διαχείρισης και να ασκήσει αποτελεσματικά ή να εκτελέσει τη δική τους θεραπευτική πράξη πιο αποτελεσματικά. Για μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ σπουδών και εργασίας και μεγαλύτερη φοιτητές ανεξαρτησίας θέση να παρακολουθήσουν την κατηγορία διαλέξεις για αυτό το μάθημα το Σάββατο είτε την κατοικία σε ένα από τα πολλά Γερμανίας σε επίπεδο κέντρα μελέτης Δίπλωμα κολέγιο ή σε μια εικονική έκδοση με σε απευθείας σύνδεση Διαλέξεις συμμετέχουν.

Οι μαθητές να αποκτήσουν ιατρική, ψυχολογική, εκπαιδευτική, κοινωνιολογική και επιχειρηματικές γνώσεις που βασίζονται στην υπάρχουσα επαγγελματική κατάρτιση και να επεκτείνουν την επιστημονική παρατήρηση. στην Εξ αποστάσεως μάθηση Medizinalfachberufe οι μαθητές μαθαίνουν τις θεωρίες, τις αρχές και τις μεθόδους των εννοιών που αφορούν την υγεία επιστημονικά στο φως σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, να εκπροσωπεί και το παρόν.

Οι κύριοι τομείς της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Medizinalfachberufe (BA)

Σε bachelor Medizinalfachberufe υπάρχουν διάφορα ελκυστικά, επαγγελματικό προσανατολισμό των προτεραιοτήτων για να επιλέξουν από, τα οποία παρουσιάζονται συνοπτικά παρακάτω:

διαχείριση της υγείας

Η εστίαση της διαχείρισης της υγείας ασχολείται με συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας που είναι στην έναρξη και λειτουργία μιας επιχείρησης στον τομέα της θεραπείας του ενδιαφέρον. Με βάση την ειδική διαχείριση και τον έλεγχο των διαδικασιών σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών των τομέα των μέσων τυπικές επιχειρησιακές αποφάσεις και ιδρυτικό σχετικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων θεωρείται ολοκληρωμένη και περιεκτική. Η μελέτη Medizinalfachberufe με έμφαση στη διαχείριση της υγείας ικανά αυτοαπασχολούμενων για την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων για την εκτέλεση ερευνητικών έργων και να αναλάβει εξέχουσα ευθύνη σε μια ομάδα.

Αγωγή υγείας

Ο στόχος της εκπαίδευσης για την υγεία εστίαση της μελέτης είναι να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις της διδασκαλίας στην εκπαίδευση των μαθητών στη φυσική αγωγή, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία ή φροντίδα. Εδώ συνταγογραφούνται στόχους μάθησης εργάστηκε επαγγελματικά και εκπαιδευτικά, καθώς και οι διαδικασίες διδασκαλίας-μάθησης υλοποιείται με τη μορφή ενός σύγχρονου, με επίκεντρο το μαθητή σχεδιασμό μεθοδολογική πολυμορφία. Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Medizinalfachberufe με την κύρια έμφαση στην εμβάθυνση της εκπαίδευσης σε θέματα υγείας και να διευρύνουν το απέκτησε στην εκπαίδευση εκπαιδευτική γνώση της επαγγελματικής μέσω της συστηματικής ανάλυσης των διαφόρων θεωρητικών προσεγγίσεων και προτύπων, καθώς και την εξέταση των νέων εξελίξεων.

αποκατάστασης χέρι

Η Handrehabilitation εστίαση παρέχει εκτενή τις προκύπτουσες τεχνικές θεραπείας για την αποκατάσταση χέρι γνώση και μια διεπιστημονική γνώση της διαφορικής διάγνωσης, την ερμηνεία τους και. Οι μαθητές παίρνουν τη γνώση στην επιστημονική τεκμηρίωση, λαμβάνοντας υπόψη το ICF και να έχουν μια κριτική κατανόηση των θεωριών και μεθοδολογιών. Τα μαθήματα αυτού του κέντρου βάρους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση Medizinalfachberufe βρίσκεται στο Παράταση Κέντρο του διπλώματος, της Ακαδημίας για την αποκατάσταση χέρι στο Bad Pyrmont, αντ 'αυτού. Η επίσκεψη άνοιξε τη σειρά «Πιστοποιημένο / r θεραπευτή χέρι / στην καταναλωτικών προϊόντων» είναι εισηγμένη Τελική εξέταση οδηγεί στην πιστωτική αυτής της επιλογής ενότητας στα τελικά έγγραφα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (πιστοποιητικό, συμπλήρωμα διπλώματος, αναλυτική βαθμολογία).

θεραπεία συντήρησης

Θεραπεία συντήρησης Η έμφαση στο bachelor Medizinalfachberufe δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναλάβουν την ευθύνη για την άσκηση ανατεθεί naturopathic τις δραστηριότητές τους στον τομέα της νοσηλευτικής. Σε επιστημονική βάση και βάσει της G-BA σε αυτήν την διάγνωση που σχετίζονται και τη διαδικασία naturopathic δραστηριότητες διδάσκονται και να αποκτήσει τις απαραίτητες ιατρικές επαγγελματικά προσόντα.

περίθαλψη

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση Medizinalfachberufe με τον τομέα προτεραιότητας θηλάζει φοιτητές, τα προβλήματα που θηλάζουν μαθαίνουν να φωτίσει και να κάνουν μια ενημερωμένη, τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων στη διαδικασία της νοσηλευτικής φροντίδας μέσω της δημιουργίας των διαγνώσεων νοσηλευτικής και στοχοθετημένης έρευνας. Αποκτούν επίσης τη δυνατότητα να εκπαιδεύσει αρμόδια νοσηλευτική φροντίδα και τους συγγενείς τους και την παροχή συμβουλών. Οι μαθητές να κατανοήσουν την πολύπλοκη μέτρα φροντίδας πυρήνα και μπορεί ακριβώς το ίδιο ισχύει στην περίπτωση μεμονωμένων φροντίδα και αναθέσει τους συναδέλφους σε αυτό. Επίσης, συζητήθηκε είναι το πώς νοσηλευτικές παρεμβάσεις μπορεί να προέρχεται από διαγνώσεις νοσηλευτικό και τι διάφορα μέσα για τη διασφάλιση της ποιότητας της φροντίδας υπάρχουν.

Επαγγελματικές προοπτικές μετά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Οι ευκαιρίες απασχόλησης για τους αποφοίτους του Medizinalfachberufe πρόγραμμα Πτυχίο οφείλονται εν μέρει στην δημογραφική και την επιστημονική ανάπτυξη στον τομέα της ιατρικής πολύ καλά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε εφαρμογές στους τομείς που θεωρούνται

  • επιστημονικές εργασίες Απόκτηση πρακτικά σημαντικές προβληματικές περιοχές και την εφαρμογή των πρώτες συστηματικές λύσεις erarbeiteter ως βάση για περαιτέρω, εμπειρικά με βάση
  • Υλοποίηση ενός αντανακλάται πράξη, ιδίως όσον αφορά την αντιμετώπιση πολύπλοκων νευρολογικές διαταραχές, εικόνες χρόνιες ή chronified παρεμβολές και πολυπαραγοντική δικαιολογούνται περιορισμοί στις ζωές των ανθρώπων
  • Κοίμηση της ευθύνες (τεχνική) τμήματα, νοσοκομεία, κλινικές, έγκαιρη παρέμβαση
  • Περιεχόμενο δομημένη, εννοιολογικά καθήκοντα για τα οποία απαιτείται πανεπιστημιακό πτυχίο ή είναι χρήσιμο για. b. η ποιότητα διαχειριστής / r, στην οργάνωση της εσωτερικής κατάρτισης ή να αναπτύξουν «νέες» εγκαταστάσεις και παρουσιάσεις
  • Βάση για τη δημιουργία και τη διαχείριση μιας ιδιωτικό ιατρείο στην εξέταση των αλλαγών της αγοράς και τις εξελίξεις
  • Πρώτα προσανατολισμού για τις επόμενες διδασκαλίας και της διδασκαλίας σε Berufsfachschulen των επαγγελμάτων υγείας εσοχή ιατρική θεραπευτική γνώση σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι - ιδιαίτερα για εργοθεραπευτή / εσωτερικό και το γιατρό / το εσωτερικό (π.χ.. b. στον ιδιωτικό τομέα)
  • Κατασκευή και επέκταση των θεραπευτικών υπηρεσιών, ιδίως στον τομέα της προαγωγής της υγείας και πρόληψης
  • βοήθεια για την αναπηρία, την φροντίδα των ηλικιωμένων και τη φροντίδα των ψυχικά ασθενών

το πτυχίο πανεπιστημίου πληροί τις προϋποθέσεις πτυχιούχους για τις επόμενες Μάστερ. Το πτυχίο έχει εισαχθεί πρόγραμμα πτυχίο Μάστερ συνεχόμενες Medizinalfachberufe το περασμένο έτος, η οποία δίνει το δικαίωμα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της προσφοράς. Επιπλέον, οι απόφοιτοι του προγράμματος σπουδών του πανεπιστημίου Medizinalfachberufe μπορεί να καταλάβει και το Μεταπτυχιακό Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο ΔΙΠΛΩΜΑ.

κανονική περίοδο

Σύνολο φόρτου εργασίας*: 180 ακαδημαϊκών μονάδων ECTS, από τα οποία καταλογίζονται από ολοκλήρωσε την επαγγελματική κατάρτιση σε αυτά τα επαγγέλματα πρόσβασης: 60 μονάδες ECTS. Η κανονική περίοδος για το υπόλοιπο της μελέτης: 5 εξάμηνο

* Φόρτος εργασίας Περιλαμβάνει το χρόνο για την προετοιμασία και την παρακολούθηση και συμμετοχή στις (εικονικές) Γεγονότα Παρουσία, καθώς και για την αυτο-μάθησης, καθώς και για την προετοιμασία της δοκιμής, ή εφαρμογή. Υποτίθεται ότι ανά να erwerbendem σημείο πιστωτικό μέσο με το ECTS το φόρτο εργασίας μπορεί να είναι 25 με 30 ώρες την βάση.

Το σχέδιο μελέτης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι μια παραλλαγή 5-εξάμηνο, ανάλογα με την επαγγελματική έκθεση - μπορεί να επεκταθεί έως και 4 όρους - Μελέτη χρέωση. Το εβδομαδιαίο φόρτο εργασίας μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά στην επαγγελματική ή / και οικογενειακές συνθήκες.

βασική

διάρκεια του χειμώνα (Οκτώβριος) και το καλοκαίρι όρο (Απρίλιος).

διαπίστευσης

Διαπίστευση του προγράμματος σπουδών μέσω των AHPGS οργανισμός διαπίστευσης.

Δίδακτρα

Η εξ αποστάσεως μάθηση: € 197.00 / μήνα (συνολικό ποσό € 5,910.00 συν ένα εφάπαξ τέλος εξέτασης των € 615.00.)

μορφή μελέτης

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση με πραγματικό ή online Εκδηλώσεις παρουσία: Εξ αποστάσεως μάθηση λαμβάνει χώρα εναλλάξ αυτο-μελέτη (με φυλλάδια μελέτη και όλη την ημέρα το Σάββατο σεμινάρια 12-14 Σάββατα ανά εξάμηνο) σε ένα από τα πολυάριθμα κέντρα πανεθνική μελέτη μας ή απευθείας στο «εικονικό αμφιθέατρο" των ΔΙΠΛΩΜΑ σε απευθείας σύνδεση πανεπιστημιούπολη.

προϋποθέσεις εισαγωγής

αποδεικτικά στοιχεία της συμπληρώσει τρία έτη επαγγελματικής εκπαίδευσης Φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φροντίδα των ηλικιωμένων ή την υγεία και την ιατρική περίθαλψη στους τομείς (ή Medizinalfachberufen όπως η υγεία και παιδιατρική φροντίδα, περίθαλψη μητρότητας, επείγουσα ιατρική υπηρεσία, ιατρικό και τεχνικό MTA βοήθεια, διαιτολόγος ή / και σε άλλες κατόπιν αιτήματος)

καθώς και τα προσόντα είσοδο γενικό πανεπιστήμιο, την εξέταση αρχιτεχνίτη ή σύμφωνα με τον κανονισμό για την πρόσβαση επαγγελματικά προσόντα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην πολιτεία της Έσσης (Σύμφωνα με την μεμονωμένη δοκιμή).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένους λογαριασμούς χορήγησε το δίπλωμα Hochschule όπως σε πρώτη ζήτηση.

Οι υποψήφιοι / μέσα, τα οποία δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορεί αρχικά να συμμετάσχει ως ελεγκτής στη μελέτη, αν η άδεια πρόσβασης στο max. 2 εξάμηνα επιτυγχάνεται.

Σε ξένο βαθμούς πρέπει να αποδεικνύεται η ισοδυναμία για την εισαγωγή.

δηλώσεις

Bachelor of Arts (BA)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Γερμανός
Diploma University of Applied Sciences

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποDiploma University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based, Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
5 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
197 EUR
Η εξ αποστάσεως μάθηση: € 197.00 / μήνα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη