Bachelor of Science στην οστεοπαθητική

Γενικά

6 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Οστεοπαθητική -όπως ολιστική Therapieform- έχει κερδίσει γρήγορα τη δημοτικότητα, τόσο στους ασθενείς και στους φορείς που εμπλέκονται στον τομέα της υγείας. Όλο και περισσότεροι γιατροί και οι θεραπευτές συμπληρώνουν τις θεραπείες τους με το ακόμα σχετικά νέα μορφή θεραπείας. Οστεοπαθητική υποθέτει ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελεί μια μονάδα. Η βασική ιδέα της θεραπείας είναι η στήριξη της αυτορρύθμισης του οργανισμού.

dfyk

προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Γενικής ή τεχνικής Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. ή οι οικονομικές καταστάσεις, σύμφωνα με την § 60 παρ. 3 ThürHG και § 63 παρ. 2 του ThürHG ΚΑΙ
 • Μόλις ξεκινήσει ή ολοκληρωθεί η οστεοπαθητική
 • Σχετικά με την πρόσβαση των άλλων υποψήφιων αποφασίζει την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων.

Τοποθέτηση

Η πρακτική άσκηση θα σας προετοιμάσει επαρκώς για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία με την εφαρμογή αποκτήσει δεξιότητες, ικανότητες και γνώσεις στην επαγγελματική πρακτική. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πρακτική σας είναι μια συνεχής καθοδήγηση πράξη από καθηγητές του πανεπιστημίου πορεία μας. Με την παρουσία της εργασιακής εμπειρίας μπορεί να σας δώσει την πρακτική άσκηση εάν είναι απαραίτητο να εκδίδεται κατόπιν αιτήματος - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει!

εξάμηνο στο εξωτερικό

Μπορείτε να μελετήσει με Erasmus + μετά την ολοκλήρωση του πρώτου έτους σπουδών σε ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο σε άλλη συμμετέχουσα χώρα, υπάρχουν για την επέκταση κοινωνικών και πολιτιστικών δεξιοτήτων σας και να βελτιστοποιήσουν τις προοπτικές εργασίας σας. Θα μάθετε το ακαδημαϊκό σύστημα ένα ξένο πανεπιστήμιο, καθώς γνωρίζουν πώς διδασκαλία και την εκμάθηση των μεθόδων τους. Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο πλαίσιο εξάμηνο στο εξωτερικό ακαδημαϊκών μαθημάτων μπορεί να αναγνωριστεί αναλόγως.

Λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο μελέτης

Η μελέτη είναι η (μερική απασχόληση), που προσφέρονται στο μοντέλο σπουδών με μειωμένο ωράριο. Ο χρόνος παρουσίας στο ίδρυμά μας περιλαμβάνει 6 Σαββατοκύριακα Block ανά εξάμηνο (Παρασκευή έως Δευτέρα). Αυτή η μελέτη στο πανεπιστήμιο μας μπορεί να είναι ιδανικό με την εργασία και το σπίτι απαιτήσεις συμφωνούν.

Η κατανόηση του σώματος ως μονάδα - οστεοπαθητική, B. Sc.

Πολλές θεραπευτικές ειδικότητες με στόχο στη θεραπεία τους, της νόσου από αυτό, είναι ότι τα συμπτώματα αντιμετωπίζονται και ανακουφίζεται. αιτίων και τους συνήθως δεν είναι το επίκεντρο. Οστεοπαθητική, ωστόσο, είναι ένα ιατρικό σύστημα θεραπεία που χρησιμοποιεί για τη διερεύνηση και θεραπεία των χεριών, τόσο απαλή χειροκίνητες τεχνικές, όπου ο ασθενής έχει καταγραφεί στο σύνολό της. Ο στόχος της οστεοπαθητική είναι να αποκατασταθεί η αρμονία του συνόλου του οργανισμού και αυτο-ίασης εξουσιών της.

Το πρόγραμμα του πανεπιστημίου συνδυάζει την παροχή τεχνικών και μεθοδολογικών δεξιοτήτων στους βασικούς τομείς της οστεοπαθητική και έτσι βέλτιστο συνδυασμό της θεωρίας και πρακτικής. Στη βάση αυτή, οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές ζητήματα και προκλήσεις στον τομέα της οστεοπαθητική ως βάση αποδεικτικά στοιχεία. Η μελέτη χωρίζεται σε τρεις τομείς αρμοδιότητας: Skill ειδικές ικανότητες δράσης, προηγμένη τεχνογνωσία και επιστημονικές δεξιότητες.

1. Οστεοπαθητική ενδυνάμωση

Job-ειδική αρμοδιότητα είναι η βάση κάθε οστεοπαθητικός δράσης. Θα αναπτυχθούν βάσει του ήχου ανατομικές, φυσιολογικές και παθολογικές γνώση σε συγκεκριμένες μαθημάτων και σας δίνουν τη δυνατότητα να διενεργούν ανεξάρτητες, οστεοπαθητικός διάγνωση και η κατάλληλη, οστεοπαθητικός θεραπεία.

2. Αναλυτική εξειδίκευση

Ένα μεγάλο ποσοστό των ασθενών οστεοπαθητικός πρακτική σε τραυματισμούς, Περιορισμοί του μυοσκελετικού συστήματος, για την αποτελεσματική θεραπεία τους, την ειδική εμπειρογνωμοσύνη της αθλητικής επιστήμης, οστεοπαθητικός εννοιών είναι απαραίτητη. Ένα άλλο ειδικό θέμα, οι μαθητές διδάσκονται σε συχνές παιδιατρικές ασθένειες, γιατί τα παιδιά αντιπροσωπεύουν μια μεγάλη ομάδα των ασθενών και συχνά αντιστοιχούν στην ηλικία τους, απαιτούν ειδικές τεχνικές χειρισμού και έννοιες. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας ορισμένων νευρολογικών παθήσεων όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα, οστεοπαθητική είναι ήδη επεκταθεί βάσεις και διαγνωστικές και θεραπευτικές διαδικασίες στη νευρολογία υπάρχουσες νευροεπιστημονικής έρευνα γνώση ως μέρος του προγράμματος Bachelor. Επιπλέον, ψυχολογική βάση για την κατανόηση των ψυχικών διαταραχών και διαταραχών στις οποίες μεσολαβεί.

Η διαμεσολάβηση των επιχειρήσεων και της διαχείρισης των δεξιοτήτων γίνεται με επίκεντρο την προσωπική ανάπτυξη και την εκπαίδευση και τη χρήση των επιμέρους δυνάμεις και δυνατότητες. Αυτή η εστίαση συμπληρώνεται από μια επισκόπηση του γερμανικού συστήματος υγείας, με διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς της, όπως ασφαλιστικές εταιρείες υγείας, οργανώσεις, δημόσιες, σχολεία, μέσα μαζικής ενημέρωσης, κλπ, τα οποία θα πρέπει να περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό μιας επιτυχημένης εταιρείας.

3. Επιστημονική δεξιότητες

Αυτό το πεδίο αρμοδιότητας αφιερωμένη επιστημονικές ικανότητες της διεύρυνσης. Το επίκεντρο του επιστημονικού έργου είναι ο στόχος της ευθυγράμμισης μελλοντικές θεραπευτικές παρεμβάσεις της στα αποτελέσματα της μελέτης βασίζονται σε στοιχεία. Λόγω της αυξανόμενης θεραπείες οστεοπαθητικός ζήτηση στη Γερμανία η επιστημονική απόδειξη της αποτελεσματικότητας των διαφόρων τεχνικών επεξεργασίας έχει γίνει προς το δημόσιο συμφέρον. Μέχρι στιγμής, η θέση των δεδομένων να είναι μάλλον χαμηλή. Έτσι, υπάρχουν λίγες μελέτες και την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων.

Πρακτική και την έρευνα Stark

Όπως οστεοπαθητική είναι στην αρχή της πιο ακαδημαϊκή, η ανάγκη για την έρευνα είναι πολύ υψηλό. Ως μέρος του σχεδίου και διατριβές που εμπλέκονται στην εν εξελίξει ερευνητικά προγράμματα και μπορεί επίσης να κατέχουν πρακτικά ζητήματα ενσωματώσετε σε ολόκληρο τον οργανισμό σας. Στη διάρκεια των σπουδών σας, ως εκ τούτου, έχουν τη δυνατότητα πρακτικής για τη συλλογή ερευνητικών εμπειριών, να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις και εφαρμόζονται μέθοδοι έρευνας με ασφάλεια.

Επαγγελματικές προοπτικές

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται στη Γερμανία μια αυξανόμενη ζήτηση για θεραπείες οστεοπαθητικός. Αυτό αντικατοπτρίζεται στην ένταξη της επιστροφής των οστεοπαθητικός θεραπείες στον κατάλογο κάποιου δημόσια ασφάλιση υγείας.

Οι περιοχές Χειροπράκτωρ έχουν, επομένως, να γίνει πολύ διαφορετικές. Έτσι, οστεοπαθητική θεραπεία χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα. στα οποία:

 • ορθοπεδική
 • τραυματολογία
 • αθλητιατρική
 • γυναικολογία
 • ουρολογία
 • καρδιολογία
 • νευρολογία
 • εσωτερικής παθολογίας
 • ορθοδοντική
 • πνευμονολογία
 • Νεογνολογία
 • Παιδιατρική χρησιμοποιούνται.

Παράλληλα, υπάρχει η έλλειψη νομικής ρύθμισης του επαγγέλματος του οστεοπαθητικός επίσης μια πολύ διαφορετική ποιότητα της εκπαίδευσης στη Γερμανία. Στο πλαίσιο αυτό, απαιτούνται από την ασφάλιση υγείας πριν από την επιστροφή ενισχυμένη προσόντα. Ως εκ τούτου, η ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης οστεοπαθητικός στη Γερμανία θα πάρουν σημαντικά περισσότερο βάρος για τη διασφάλιση της ποιότητας του επαγγέλματος του οστεοπαθητική στο μέλλον.

Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους του προγράμματος οστεοπαθητική bachelor περιλαμβάνουν τόσο πρακτικά όσο και καθηγητών, επιστημονικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Κυρίως οστεοπαθητικοί είναι το μέλλον εργαστεί επίσης στον ιδιωτικό τομέα (απαίτηση για μη ιατρικούς οστεοπαθητικοί αυτή είναι σήμερα η ιατρική έγκριση ιατρός). Επιπλέον, οι απόφοιτοι μας δραστηριοποιούνται επίσης στον τομέα της έρευνας και της επιστήμης. το πτυχίο πανεπιστημίου σας προσφέρει την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό και να ξεκινήσει μια ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης. Στο πανεπιστήμιο μας θα μπορούσε να αξιοποιήσει με τον πλοίαρχο "Υγιής γήρανση και γεροντολογίας", Neurorehabilitation, της υγείας και των κοινωνικών προγραμμάτων.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Fr ... περαιτέρω

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Freistaat Thüringen. Διαβάστε Λιγότερα
Γέρα , Βόννη , Στουτγάρδη , Χαϊδελβέργη , Καρλσρούη , Ντίσελντορφ + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη