Πτυχίο Βιοϊατρικής

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ενδιαφέρεστε για τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος και θέλετε να συμβάλλετε στη μείωση της νόσου και να υποφέρετε; Θα θέλατε να βρείτε μια θεραπεία κατά ασθενειών όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης; Θα θέλατε να έχετε μια εκπαίδευση που συνδυάζει την ιατρική και την επιστήμη με πρακτικές δεξιότητες και εφαρμογές;

Στη συνέχεια, η βιοϊατρική είναι κάτι για σας . Θα εκπαιδεύεστε από ενεργούς επιστήμονες της έρευνας, μερικοί από τους κορυφαίους στον κόσμο. Από την αρχή θα συμμετέχετε σε ένα ερευνητικό περιβάλλον και θα λάβετε μέρος στις πιο πρόσφατες τεχνικές και αποτελέσματα της έρευνας.

Τρέχοντα θέματα για βιοϊατρικούς επιστήμονες:

  • Πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν νανοσωματίδια στα φάρμακα κατά του καρκίνου;
  • Αντιβιοτική αντίσταση, τι πρέπει να κάνουμε όταν τα φάρμακά μας δεν λειτουργούν πια;
  • Μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας εναλλακτικά όργανα χρησιμοποιώντας τεχνολογία βλαστικών κυττάρων;
  • Πώς η γενετική, το περιβάλλον, τα τρόφιμα και ο τρόπος ζωής επηρεάζουν την υγεία των παιδιών μας;

Μετά την εκπαίδευση

Το πρόγραμμα βιοϊατρικής σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε πολλές περιοχές μετά το πτυχίο σας. Θα γίνει εμπειρογνώμονας στον τομέα της βιοϊατρικής επίλυσης προβλημάτων και θα ενεργήσει ως ένας σημαντικός σύνδεσμος μεταξύ της νέας βιολογικής γνώσης και της πρακτικής ιατρικής χρήσης .

Η μεγάλη πλειοψηφία των πτυχιούχων φοιτητών επιλέγουν να συνεχίσουν να σπουδάζουν για μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Μετά από ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι βιοϊατρικοί επιστήμονες μπορούν να εργαστούν για παράδειγμα με:

  • Έρευνα στον ακαδημαϊκό χώρο ή στον τομέα της βιοεπιστήμης
  • Υποστήριξη εμπειρογνωμόνων για αρχές και εταιρείες
  • Ανάπτυξη φαρμάκων και κλινικές δοκιμές
  • Βιοτεχνολογία και ανάλυση αγοράς
  • Ιατρική γραφή και επιστημονική δημοσιογραφία

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://moodle.med.lu.se/course/index.php?categoryid=254

Γιατί το Lund University ;

Lund University ιδρύθηκε το 1666 και είναι ένα από τα παλαιότερα, ευρύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια της Βόρειας Ευρώπης. Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στην QS World University Rankings 2020 και είναι η # 1 επιλογή για τους διεθνείς φοιτητές που έρχονται στη Σουηδία - μια από τις πιο καινοτόμες, βιώσιμες και δημοκρατικές χώρες στον κόσμο.

Εάν θέλετε να αρχίσετε να δημιουργείτε το διεθνές σας δίκτυο σε μια παγκόσμια τάξη, το Lund University είναι μια εξαιρετική επιλογή. Βιώστε έναν διαφορετικό τρόπο μάθησης σε μια χώρα που κατατάσσεται ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο στην παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ομαδική εργασία και οι άτυπες σχέσεις δασκάλου-φοιτητή διευκολύνουν την εις βάθος μάθηση.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στο Lund, μια γοητευτική και συμπαγή πανεπιστημιακή πόλη στη νότια Σουηδία, μόλις 35 λεπτά από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης στη Δανία. Η πόλη φημίζεται για τη ζωντανή φοιτητική ζωή της και φιλοξενεί επίσης πολλές ερευνητικές εγκαταστάσεις και διεθνείς εταιρείες παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για το Lund University στο www.lunduniversity.lu.se

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... περαιτέρω

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Διαβάστε Λιγότερα
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Περισσότερα Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής