Bachelor of Science (BS) στην Ιατρική Επιστήμη Εργαστηρίων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

Ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στην ιατρική; Είστε αυτάρκεις; Ακριβής? Πλήρης? Το Ιατρικό Εργαστήριο Επιστήμης είναι μια καριέρα της υγειονομικής περίθαλψης που συνδυάζει τη σύγχρονη εργαστηριακή επιστήμη με την ιατρική φροντίδα Οι δοκιμές που διεξάγονται σε κλινικά εργαστήρια από επιστήμονες ιατρικών εργαστηρίων, ονομαζόμενες επισήμως ιατροί τεχνολόγοι, βοηθούν τους γιατρούς τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία παθολογικών καταστάσεων. Οι επιστήμονες ιατρικών εργαστηρίων εκτελούν και ερμηνεύουν μια ευρεία ποικιλία δοκιμών, που κυμαίνονται από απλές δοκιμές γλυκόζης στο αίμα έως προχωρημένους μοριακούς διαγνωστικούς προσδιορισμούς.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το LMU προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στο ιατρικό επάγγελμα. Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος υγειονομικής περίθαλψης, οι απόφοιτοι που καταφεύγουν να γίνουν MD είναι εγγυημένα μια συνέντευξη με το LMU's DeBusk College of Osteopathic Medicine. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία για τους διεθνείς φοιτητές οι οποίοι κανονικά δεν μπορούν να εισέλθουν στις ιατρικές σχολές των ΗΠΑ λόγω μακρών λιστών αναμονής.

Επιπλέον, το Lincoln Memorial University έχει κατατάξει την ασφαλέστερη πανεπιστημιούπολη. Παρακαλούμε δείτε τα παρακάτω-

https://www.knoxnews.com/story/news/2019/04/15/lincoln-memorial-university-america-safest-college-campus/3473192002/

Περιγραφή του επαγγέλματος του ιατρικού εργαστηρίου

Ο επιστήμονας του ιατρικού εργαστηρίου έχει τα προσόντα του από ακαδημαϊκή και εφαρμοσμένη επιστημονική εκπαίδευση για την παροχή υπηρεσιών και έρευνας στην επιστήμη κλινικών εργαστηρίων και σε συναφείς τομείς σε ταχέως μεταβαλλόμενα και δυναμικά συστήματα παροχής υγειονομικής περίθαλψης. Οι επιστήμονες ιατρικών εργαστηρίων εκτελούν, αναπτύσσουν, αξιολογούν, συσχετίζουν και εξασφαλίζουν την ακρίβεια και την εγκυρότητα των εργαστηριακών πληροφοριών. να κατευθύνει και να επιβλέπει τους κλινικούς εργαστηριακούς πόρους και τις λειτουργίες και να συνεργάζονται στη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών. Ο επιστήμονας του ιατρικού εργαστηρίου έχει διαφορετικές και πολυεπίπεδες λειτουργίες στις αρχές, τις μεθοδολογίες και τις επιδόσεις των αναλύσεων. επίλυση προβλήματος; τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων. ερμηνεία και αξιολόγηση των κλινικών διαδικασιών και αποτελεσμάτων, στατιστικές προσεγγίσεις για την αξιολόγηση των δεδομένων · αρχές και πρακτικές διασφάλισης της ποιότητας / βελτίωσης της ποιότητας · και τη συνεχή αξιολόγηση των εργαστηριακών υπηρεσιών για όλους τους σημαντικούς τομείς που ασκούνται στο σύγχρονο κλινικό εργαστήριο. Οι επιστήμονες των ιατρικών εργαστηρίων διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τη λειτουργία, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων του κλινικού εργαστηρίου.

Οι επιστήμονες ιατρικών εργαστηρίων ασκούν ανεξάρτητα και συνεργατικά την ευθύνη για τις δικές τους ενέργειες, όπως αυτές ορίζονται από το επάγγελμα. Διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για να εκπαιδεύσουν τους επαγγελματίες του εργαστηρίου, άλλους επαγγελματίες υγείας και άλλους στην εργαστηριακή πρακτική καθώς και το κοινό.

Η ικανότητα επικοινωνίας με τους ανθρώπους, η ικανότητα για ήρεμη και αιτιολογημένη κρίση και η επίδειξη δέσμευσης στον ασθενή είναι βασικές ιδιότητες. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες επεκτείνονται στις συμβουλευτικές αλληλεπιδράσεις με τα μέλη της ομάδας υγείας, τις εξωτερικές σχέσεις, την εξυπηρέτηση των πελατών και την εκπαίδευση των ασθενών.

Οι επιστήμονες του ιατρικού εργαστηρίου επιδεικνύουν δεοντολογικές και ηθικές στάσεις και αρχές που είναι απαραίτητες για την απόκτηση και διατήρηση της εμπιστοσύνης των ασθενών, των επαγγελματιών συνεργατών και της κοινότητας.

Εθνικοί μέσοι μισθοί των ιατρικών εργαστηριακών επιστημόνων

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσε η Αμερικανική Εταιρεία για την Κλινική Παθολογία, οι επιστήμονες των BS αποκομμένων ιατρικών εργαστηρίων κατά μέσο όρο κερδίζουν $ 56,430 / έτος για τη θέση του προσωπικού σε $ 92,946 / έτος για τη θέση του εργαστηριακού διευθυντή. (http://labmed.oxfordjournals.org/content/44/4/e97.figures-only)

Εθνικές Διαπιστεύσεις

Lincoln Memorial University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή στα κολλέγια της Νότιας Ένωσης Σχολείων και Σχολείων να απονέμει πτυχία συνεργατών, απολυτηρίων, πλοίαρχων, ειδικών και διδακτορικών σπουδών.

Ο ιατρικός επιστήμονας του Ιατρικού Εργαστηρίου οδηγεί στο πτυχίο Bachelor of Science και είναι πλήρως διαπιστευμένος από την Εθνική Υπηρεσία Διαπίστευσης για τις Κλινικές Εργασιακές Επιστήμες (NAACLS).

LMU Πρόγραμμα MLS Αποτέλεσμα / Στιγμιότυπα

  1. Δεκαοκτώ (18) διαδοχικές κατηγορίες ποσοστού επιτυχίας 100% στην εξέταση της επιτροπής πιστοποίησης της Αμερικανικής Εταιρείας για την Κλινική Παθολογία (ASCP), με μεμονωμένες κατηγορίες και σύνθετες βαθμολογίες που ξεπερνούν κατά πολύ τον εθνικό μέσο όρο για τη διαπιστευμένη επιστήμη των ιατρικών εργαστηρίων NAACLS προγράμματα.
  2. Δεκαοκτώ (18) διαδοχικές κατηγορίες ποσοστού απασχόλησης 100% των αποφοίτων μας που εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό των ιατρικών εργαστηρίων εντός επτά ημερών από την αποφοίτηση.
  3. Ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%) μέσου τριετούς διαβάθμισης των ανώτερων φοιτητών MLS που εισέρχονται στο τελικό μισό του προγράμματος.
  4. LMU MLS Προγράμματα Αποτελέσματα Άνοιξη 2013 - Άνοιξη 2018

Απαιτήσεις αίτησης εισαγωγής του προγράμματος LMU MLS

  1. Ικανοποιητική συμπλήρωση τουλάχιστον 65 ωρών σπουδών γενικής εκπαίδευσης και απαιτήσεων επιστήμης των ασφαλειών με ένα σωρευτικό μέσο βαθμό βαθμού (GPA) 2,5 ή μεγαλύτερο.
  2. Ολοκλήρωση 16 ωρών διδασκαλίας στη χημεία, συμπεριλαμβανομένης της οργανικής χημείας με εργαστήριο και τουλάχιστον 8 ωρών βιολογίας με εργαστήρια.
  3. Υποβλήθηκαν επίσημα ακαδημαϊκά αντίγραφα από όλα τα μεταδευτεροβάθμια σχολεία.
  4. Εισαγωγή στο Lincoln Memorial University ως αναγνωρισμένο ιατρικό εργαστήριο.
  5. Ολοκλήρωση της επίσημης αίτησης εισαγωγής. (Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Dr. Bill Engle στο billy.engle@lmunet.edu.)
  6. Συμπλήρωση και υποβολή της φυσικής μορφής του ιατρικού προφίλ και επίσημων ενδείξεων για μια αρνητική οθόνη φαρμάκων ούρων. Αυτά πρέπει να ολοκληρωθούν με δικά του έξοδα. Επίσης, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι σε ορισμένα ακαδημαϊκά προγράμματα που απαιτούν πρακτική άσκηση ή τοποθέτηση σε μια ιατρική μονάδα (συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής εργαστηριακής επιστήμης), μπορεί να απαιτηθεί έλεγχος ποινικού ιστορικού ή / και πρόσθετη οθόνη φαρμάκου για τη φροντίδα της ουροδόχου αλυσίδας από τα πρακτορεία και οργανισμούς θυγατρικών . Εάν είναι απαραίτητο, οι εξετάσεις αυτές θα διοχετεύονται για έξοδα του σπουδαστή.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

15 Νοεμβρίου για την εισαγωγή εαρινού εξαμήνου στο Kingsport, Tennessee και στις 15 Μαΐου για εισδοχή πτώσης στο Harrogate, Tennessee

Δεδομένου ότι ο κλινικός χώρος είναι περιορισμένος, όλοι οι αιτούντες ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση το συντομότερο δυνατό. Οι καθυστερημένοι υποψήφιοι θα εξεταστούν με βάση το "διαθέσιμο χώρο".

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Our nation's beloved 16th president, Abraham Lincoln, was a native of neighboring Kentucky. But you might not know that he envisioned "a great university for the people of this area" here in the Cumbe ... περαιτέρω

Our nation's beloved 16th president, Abraham Lincoln, was a native of neighboring Kentucky. But you might not know that he envisioned "a great university for the people of this area" here in the Cumberland Gap. One hundred forty years later, Lincoln Memorial University is the heir of that vision, and we are very proud to wear his name and embrace his legacy. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη