Δημοφιλείς Κατηγορίες

Δημοφιλή Πτυχία Υγείας

Τα Πτυχία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης παρέχουν στους φοιτητές το απαιτούμενο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για διευθυντική, κλινική ή ερευνητική σταδιοδρομία στον δημόσιο, ιδιωτικό ή μη κερδοσκοπικό τομέα. Οι φοιτητές Πτυχίου των προγραμμάτων υγείας συνήθως αποκτούν και τεχνικές και διοικητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να εργαστούν στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Το τμήμα των επιστημών υγείας συχνά συνδέεται με ένα νοσοκομείο, μια κλινική ή ένα κέντρο υγείας, παρέχοντας στους φοιτητές υγειονομικής περίθαλψης τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν μια σύντομη πρακτική και να αποκτήσουν ορισμένες πρακτικές δεξιότητες σε μια από τις εγκαταστάσεις. Οι φοιτητές των Πτυχίων σε προγράμματα υγείας μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία ειδικοτήτων. Ορισμένα από τα κορυφαία προγράμματα Πτυχίων είναι σε τέτοιους τομείς υγειονομικής περίθαλψης όπως η νοσηλευτική, η ιατρική, η δημόσια υγεία, η διατροφολογία, η φαρμακευτική, η οδοντιατρική και η διαχείρηση υγειονομικής περίθαλψης. Τα προγράμματα Πτυχίου στον τομέα της φυσιοθεραπείας, της εναλλακτικής ιατρικής και της κτηνιατρικής είναι επίσης όλο και πιο δημοφιλή. Μη νιώσετε πιεσμένοι από το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων σπουδών για έναν Πτυχίο στην υγεία! Ξεκινήστε την έρευνά σας ρίχνοντας μια ματιά στα προγράμματα Πτυχίων που αναφέρονται παρακάτω, συγκρίνετε τις τοποθεσίες σπουδών, τα προγράμματα, το κόστος κι επικοινωνήστε απευθείας με τα γραφεία εισαγωγής των πανεπιστημίων συμπληρώνοντας τη διαδικτυακή μας φόρμα.

Πρόσφατα προστιθέμενα Προγράμματα Πτυχίων Υγειονομικής Περίθαλψης

National Technical University Of Ukraine

Πτυχίο Βιοϊατρικής Μηχανικής

Φεβρουάριος 24, 2018
Ο τομέας της βιοϊατρικής μηχανικής αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό και είναι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους τομείς του μελλοντικού μηχανικού. Η Βιοϊατρική Μηχανική ανοίγει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και επαγγελματική εξέλιξη. Το Τμήμα Βιοϊατρικής Μηχανικής (FBMI) - μία από τις νεότερες σχολές του ΕΜΠ "KPI", προέκυψε ως απάντηση στην πρόκληση της επο… [+]χής. [-]

University of Malta

Bachelor Of Science στη Νοσηλευτική

Φεβρουάριος 21, 2018
Ο γενικός στόχος του πτυχίου B.Sc. (Hons.) Στο πρόγραμμα Nursing είναι να προετοιμάσει νοσοκόμες πρώτου επιπέδου οι οποίες είναι σε θέση να παρέχουν αποτελεσματική βάση για την περίθαλψη που βασίζεται στον ασθενή. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές την κατανόηση της ξεχωριστής βάσης γνώσεων της νοσηλευτικής καθώς και των γνώσεων π… [+]ου προέρχονται από τις άλλες ζωές και τις κοινωνικές επιστήμες. [-]

American National University

Bachelor Of Science στη Νοσηλευτική - RN στο Πρόγραμμα Ολοκλήρωσης BSN

Φεβρουάριος 14, 2018
Θα καταστεί ικανός σε δεξιότητες ηγεσίας και διαχείρισης, έρευνα, πληροφορική, πολιτική υγείας, κοινωνική και δημόσια υγεία. Η εγγεγραμμένη νοσοκόμα είναι φοιτητής φροντίδας, σχεδιαστής / διαχειριστής / συντονιστής φροντίδας και μέλος του νοσηλευτικού επαγγέλματος.… [+] [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα Πτυχίο στις Σπουδές Υγείας;

Τι είναι ένα Πτυχίο στις Σπουδές Υγείας;

Τα προγράμματα Πτυχίων στις Σπουδές Υγείας παρέχουν στους επίδοξους επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης τις απαραίτητες ακαδημαϊκές βάσεις, καθώς και τις πρακτικές δεξιότητες για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Οι φοιτητές ενός Πτυχίου στα προγράμματα υγείας μπορούν επίσης να αναπτύξουν θεμελιώδεις τεχνικές, αναλυτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Ένα Πτυχίο είναι προϋποθέση για την περαίτερω ιατρική εκπαίδευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ή για διάφορα επάγγελματα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Οι περισσότερες προπτυχιακές σπουδές υγείας είναι προγράμματα Πτυχίων Επιστημών (B.S. ή BSc), ενώ ορισμένα πανεπιστήμια προσφέρουν και προγράμματα Πτυχίων Τεχνών (BA) στην υγεία.

Ποιά είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός Πτυχίου στις Σπουδές Υγείας;

Οι απόφοιτοι ενός Πτυχίου στις Σπουδές Υγείας μπορούν να περιμένουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά οφέλη στη σταδιοδρομία τους. Στα μελλοντικά επαγγέλματά τους, θα εστιάσουν στο να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων και κοινοτήτων, κάτι το οποίο μπορεί να είναι μια ικανοποιητική εμπειρία. Επιπλέον, οι προοπτικές απασχόλησης για τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας είναι καλύτερες από το μέσο όρο σε πολλές χώρες, και η απόκτηση ενός Πτυχίου σε έναν τομέα που αφορά την υγεία είναι ένας τρόπος για να έχει κανείς μια συναρπαστική καριέρα σε μια βιομηχανία με ραγδαία και συνεχή ανάπτυξη. Ένα Πτύχιο σε πρόγραμμα υγείας μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές.

Τι σπουδάζουμε σε ένα Πτυχίο στις Σπουδές Υγείας;

Τα προγράμματα Πτυχίων στην Υγεία παρέχουν στους φοιτητές ευρεία γνώση σχετικά με τον τομέα της υγείας μέσω εκτεταμένης παρακολούθησης μαθημάτων η οποία συνήθως περιλαμβάνει φυσικές και κοινωνικές επιστήμες, βιολογία, μαθηματικά και χημεία, παράλληλα με πιο εξειδικευμένα μαθήματα που εστιάζουν στην ανθρώπινη ανατομία, μικροβιολογία, ιατρική ορολογία, και βιοηθική. Άλλα μαθήματα επικεντρώνονται στην περίθαλψη των ασθενών, την πολιτική της υγειονομικής περίθαλψης, την ιατρική δεοντολογία, και την προαγωγή της υγείας. Το τμήμα των επιστημών υγείας συνήθως έχει διασυνδέσεις με ένα νοσοκομείο ή κλινική, όπου οι φοιτητές μπορούν να κάνουν μια εποπτευόμενη ειδίκευση. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μια εξειδίκευση κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών τους, ή να εστιάσουν σε μαθήματα που θα τους παρέχουν ένα γενικό υπόβαθρο στον τομέα της υγείας, το οποίο μπορούν στη συνέχεια να χτίσουν κατά τη διάρκεια πιο εξειδικευμένων μεταπτυχιακών σπουδών. Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα Πτυχίων στην υγεία ειδικεύονται στη νοσηλευτική, τη φαρμακευτική, την ιατρική, την οδοντιατρική, τη δημόσια υγεία, τη διατροφολογία, την ψυχοθεραπεία, ή την κτηνιατρική.

Τι είδους σταδιοδρομία να περιμένει κανείς με ένα Πτυχίο στις Σπουδές Υγείας;

Τα Πτυχία στην Υγεία είναι εξαιρετικά δημοφιλή, και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ποικιλία των επαγγελματικών επιλογών που παρέχουν. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Πτυχίων στην Υγεία μπορούν να εργαστούν στον δημόσιο, ιδιωτικό καθώς και μη κερδοσκοπικό τομέα. Έχουν πολλές επιλογές σταδιοδρομίας από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν, συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελμάτων σε διάφορες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, κοινοτικές οργανώσεις, και υπηρεσίες υγείας. Τα προγράμματα Πτυχίων προετοιμάζουν επίσης τους φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα από τα επαγγέλματα υγείας, και πολλοί επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.

Πόσο κοστίζει η απόκτηση ενός Πτυχίου στις Σπουδές Υγείας;

Το κόστος της απόκτησης ενός Πτυχίου στις Σπουδές Υγείας ποικίλει σε μεγάλο βαθμό κι εξαρτάται από παράγοντες όπως η χώρα, το εκπαιδευτικό ίδρυμα, τον τρόπο σπουδών, και τη διάρκεια του προγράμματος. Μπορεί να είναι οικονομικά δύσκολο να αποκτήσει κανείς ένα Πτυχίο, αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι. Υπάρχουν διαθέσιμες υποτροφίες και χρηματοδοτήσεις, τόσο από δημόσιους όσο και από ιδιωτικούς οργανισμούς, που μπορούν να βοηθήσουν στην κάλυψη των διδάκτρων, ή ακόμα και την εξ' ολοκλήρου κάλυψη όλων των δαπανών.

Γιατί να αποκτήσει κανείς ένα Διαδικτυακό Πτυχίο στις Σπουδές Υγείας;

Τα διαδικτυακά προγράμματα Πτυχίων Υγείας επιτρέπουν στους φοιτητές μεγάλη ευελιξία στο πρόγραμμα της σχολής και της εργασίας τους. Ορισμένοι φοιτητές εργάζονται με πλήρες ωράριο κατά την απόκτηση του Πτυχίου τους. Ωστόσο, ενώ είναι δυνατόν να αποκτήσουν ολόκληρο το πτυχίο υγείας διαδικτυακά, μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσω διαδραστικής μάθησης σε εργαστήρια, και ειδίκευση σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Τα περισσότερα διαδικτυακά προγράμματα Πτυχίου στον τομέα της υγείας παρέχουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα και να έχουν επί τόπου επισκέψεις σε διάφορες εγκαταστάσεις στο δικό τους χρόνο, εξασφαλίζοντας οτι λαμβάνουν την απαραίτητη πρακτική εμπειρία. Προγράμματα Πτυχίων σε τομείς όπως η δημόσια υγεία ή η διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης είναι πιο εφικτό να παρακολουθηθούν διαδικτυακά και συχνά μπορύν να ληφθούν εξ ολοκλήρου μέσω του διαδικτύου.