close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Κορυφαία Ιατρικές Σπουδές σε Βοτανοθεραπεία 2020

Ένα πτυχίο πτυχίο κερδίζεται από ένα άτομο, αφού αυτός ή αυτή έχει υποβληθεί σε αυστηρά τρία έως επτά χρόνια μαθαίνοντας για ένα συγκεκριμένο θέμα. Τα άτομα συνήθως επιδιώκουν πτυχίο πανεπιστημίου για να προωθήσουν τι… περαιτέρω

Ένα πτυχίο πτυχίο κερδίζεται από ένα άτομο, αφού αυτός ή αυτή έχει υποβληθεί σε αυστηρά τρία έως επτά χρόνια μαθαίνοντας για ένα συγκεκριμένο θέμα. Τα άτομα συνήθως επιδιώκουν πτυχίο πανεπιστημίου για να προωθήσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Τι είναι το Bachelor στη Φυτική Ιατρική; Το πρόγραμμα του πτυχιούχου σε αυτόν τον τομέα γενικά στοχεύει στην προώθηση μιας βαθύτερης κατανόησης των βοτανικών φαρμάκων και του τρόπου με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία κοινών παθήσεων και καταστάσεων. Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι συνήθως εξοπλισμένοι για να αρχίσουν να εργάζονται ως βοτανολόγοι ιατροί αμέσως, αλλά κάποιοι επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα προηγμένο πτυχίο στον τομέα. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν πώς να εντοπίζουν και να ταξινομούν τα βότανα, πώς να αποτρέπουν τις ασθένειες και να διατηρούν μακροχρόνια υγεία μέσω της χρήσης φυτών και πώς να καλλιεργούν θεραπευτικά βότανα. Τα μαθήματα μπορούν επίσης να επικεντρωθούν στις πτυχές κατασκευής και διασφάλισης της ποιότητας των φυτικών φαρμάκων, καθώς και στις ιστορικές, πολιτιστικές και οικονομικές προοπτικές των βοτανικών φαρμάκων.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος τείνουν να κερδίζουν βαθειά εκτίμηση για τη φύση και τις φυσικές θεραπευτικές ιδιότητές της και μια σταθερή βάση στις τρέχουσες μεθόδους έρευνας. Πολλοί έχουν επίσης ισχυρές ικανότητες κριτικής σκέψης και αναλύσεων. Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Το κόστος ενός πτυχίου πανεπιστημίου ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, και τα άτομα πρέπει να κάνουν την έρευνά τους πριν από την εφαρμογή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το κόστος των σπουδών περιλαμβάνουν τη θέση του σχολείου και τη διάρκεια του προγράμματος.

Τα άτομα που επιδιώκουν ένα προηγμένο πτυχίο στη φυτική ιατρική μπορεί να ανακαλύψουν ότι έχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας που τους παρουσιάζονται. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν θέσεις ως ειδικοί της διασφάλισης ποιότητας, εμπειρογνώμονες έρευνας και ανάπτυξης, καλλιεργητές βοτάνων, συμβούλους βοτανοθεραπείας, εκπρόσωποι, παρασκευαστές ή παρασκευαστές ή βελονιστές. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν επιτυχία και εκπλήρωση στην υγεία και την ευεξία, τη φαρμακευτική, τη βοτανική, τη νοσηλευτική, τη διατροφή, τη φαρμακολογία ή τη βιομηχανία φυσικής ιατρικής.

Πολλά ιδρύματα προσφέρουν διαδικτυακά προγράμματα φυτικής ιατρικής. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
format_list_bulleted Φίλτρα
Bastyr University
Kenmore, Ηνωμένες Πολιτείες +1 Περισσότερα

βότανα πρόγραμμα επιστήμες ολοκλήρωση πτυχίο Πανεπιστημίου Bastyr εκπαιδεύει επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για φυτικά εμπειρογνώμονες ... +

βότανα πρόγραμμα επιστήμες ολοκλήρωση πτυχίο Πανεπιστημίου Bastyr εκπαιδεύει επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για φυτικά εμπειρογνώμονες ιατρική. Με τη μελέτη με κύριο βοτανολόγοι, οι φοιτητές αναλαμβάνουν μια ενδελεχή και επιστημονικά αυστηρή εκπαίδευση. Οι απόφοιτοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε δύο χρόνια και είναι έτοιμοι να εισέλθουν στον τομέα των φυτικών προϊόντων άμεσα, να αρχίσουν την εργασία ως βοτανική εμπειρογνώμονες φάρμακο ή να συνεχίσουν την περαιτέρω εκπαίδευση σε συναφείς τομείς. -
Bachelor
Πλήρες ωράριο
2 έτη
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ