HEALTHCARESTUDIES.GR

Κορυφαία 5 Ιατρικές Σπουδές σε Εναλλακτική Ιατρική 2020

Πτυχίο είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που διαρκεί περίπου τρία έως πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί. Μαθήματα περιστρέφονται γύρω από μια συγκεκριμένη πειθαρχία και να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα. Ένας βαθμός μπορεί να κερδίσει σε σχολεία σε όλο τον κόσμο, και μερικά είναι ακόμα διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Τι είναι ένα πτυχίο στην εναλλακτική ιατρική; Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται προς τους φοιτητές που θέλουν να βοηθήσουν άλλους μέσω μη συμβατική θεραπεία λεπτομέρειες. Προγράμματα μπορεί να έχει μια πιο γενική, συνολική προσέγγιση, ή μπορεί να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους τομείς εξειδίκευσης. Περιοχές της εναλλακτικής ιατρικής περιλαμβάνουν ρεφλεξολογία, φυσιοθεραπευτική, μασάζ, γιόγκα, βελονισμός, και η θεραπεία ρέικι. Θεμελιώδη μαθήματα μπορεί να είναι η βιολογία, ανατομία, παθολογία, φυσιολογία, και ιατρική νομολογία.

Οι φοιτητές που σπουδάζουν εναλλακτική ιατρική οικοδομήσουμε ένα ευρύ σύνολο γνώσεων και ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων, ώστε να μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά διαφορετικών θέσεων εργασίας με βάση την έκταση των σπουδών τους.Τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν πρακτική εξάσκηση, ώστε οι απόφοιτοι μπορούν να αισθάνονται σίγουροι όταν θα είναι στο εργατικό δυναμικό.

Τα έξοδα που εμπλέκονται με την απόκτηση μιας εναλλακτικής ιατρικής βαθμό θα διαφέρουν από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Η φήμη και η διάρκεια του προγράμματος είναι μεγάλοι παράγοντες, και κάθε πρόγραμμα μπορεί να έχει ειδικά τέλη που συνδέονται με αυτό. Καλέστε τα σχολεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για να μάθετε ποιες είναι οι αμοιβές και τα δίδακτρα θα είναι.

Οι απόφοιτοι έχουν έναν πλούτο της σταδιοδρομίας μπορούν να επιλέξουν από τη στιγμή που έχουν το πτυχίο τους. Μπορούν να επιλέξουν να ανοίξουν μια πρακτική στην ειδικότητά τους και να βοηθήσουν τους ανθρώπους μέσω ρεφλεξολογία, φυσική ιατρική, θεραπεία μασάζ, ρέικι, ή ο βελονισμός. Ορισμένοι επαγγελματίες, όπως οι διευθυντές spa, νοσηλευτές και οι γιατροί, μπορεί να επιλέξει αυτό το βαθμό για να τους βοηθήσει να πάρετε μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση με τους τρέχοντες πελάτες και τους ασθενείς τους. Άλλα σταδιοδρομίας μπορεί να περιλαμβάνει προπονητές ζωής ή προσωπικούς γυμναστές.

Μη χάνετε άλλο χρόνο.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

5 Τα αποτελέσματα σε Εναλλακτική Ιατρική Filter

Αρχική εκπαίδευση του Osteopath

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 5 έτη Σεπτέμβριος 2020 Γαλλία Champs-sur-Marne

Η προπαρασκευαστική εκπαίδευση για μια οστεοπαθητική ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κάθε κύκλος περιλαμβάνει τακτικές αξιολογήσεις απόκτησης γνώσης. Η εκπαίδευση συμμορφώνεται με τα πρότυπα της ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας) και τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πτυχίο φυτικά επιστήμες

Bastyr University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Κένμορ Σαν Ντιέγκο +1 περισσότερα

βότανα πρόγραμμα επιστήμες ολοκλήρωση πτυχίο Πανεπιστημίου Bastyr εκπαιδεύει επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για φυτικά εμπειρογνώμονες ιατρική. Με τη μελέτη με κύριο βοτανολόγοι, οι φοιτητές αναλαμβάνουν μια ενδελεχή και επιστημονικά αυστηρή εκπαίδευση. Οι απόφοιτοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε δύο χρόνια και είναι έτοιμοι να εισέλθουν στον τομέα των φυτικών προϊόντων άμεσα, να αρχίσουν την εργασία ως βοτανική εμπειρογνώμονες φάρμακο ή να συνεχίσουν την περαιτέρω εκπαίδευση σε συναφείς τομείς.

BTech στη σωματολογία

University of Johannesburg
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ιανουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ

Τα μαθήματα για τη BTech στη Σωματολογία περιλαμβάνουν Reflexology (εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ), Μεθοδολογία Έρευνας, Θεραπεία Camouflage, Somatechniques, Μόνιμη Μακιγιάζ, Κοινωνικοψυχολογία, Αρωματοθεραπεία (εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ), Thai Massage, Business Practice, Somatology Research Project, Επιχειρηματική πρακτική,> TT, ερευνητικό πρόγραμμα σωματολογίας, μελέτες περιπτώσεων ρεφλεξολογίας

Πτυχίο Χειροπρακτικής

Royal University Center Maria Cristina
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Μαδρίτη

Η χειροπρακτική είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο επάγγελμα στην Ευρώπη. Στις χώρες όπου ρυθμίζεται η χειροπρακτική, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για περισσότερους επαγγελματίες.

πτυχίο στη χειροπρακτική

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 - 5 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Βαρκελώνη

Χάρη στις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών και διακεκριμένους ανθρώπους της χειροπρακτικής επάγγελμα, το BCC έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών έχει ως στόχο να συνδυάσει την πειθαρχία της χειροπρακτικής με προηγμένες στρατηγικές διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης .