Κορυφαία Ιατρικές Σπουδές σε Μαιευτική 2020

Πτυχίο διδάσκει και εκπαιδεύει τους μαθητές σε συγκεκριμένους τομείς. Αυτή η τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να χρειαστεί να εργαστούν σε διάφορους τομείς της σταδιοδρομίας και μπορεί να οδηγήσει σε πιο προηγμένες πισ… περαιτέρω

Πτυχίο διδάσκει και εκπαιδεύει τους μαθητές σε συγκεκριμένους τομείς. Αυτή η τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να χρειαστεί να εργαστούν σε διάφορους τομείς της σταδιοδρομίας και μπορεί να οδηγήσει σε πιο προηγμένες πιστοποιήσεις κάτω από το δρόμο. Διαρκεί συνήθως τρία έως πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Τι είναι ένα πτυχίο στη Μαιευτική; Φοιτητές που εγγράφονται σε ένα πρόγραμμα Bachelor στη Μαιευτική θα περνούν το χρόνο τους μελετώντας και συμμετοχή σε όλες τις πτυχές της πριν και μετά τον τοκετό, τον τοκετό και την παράδοση. Θα εκπαιδεύσει επίσης την τέχνη και την επιστήμη του να είσαι μαία. Μπορούν να λάβουν μαθήματα σχετικά με την ανθρώπινη ανατομία, ανθρώπινη αναπαραγωγή, την ψυχολογία και την ηθική και το δίκαιο. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα των επιχειρήσεων για να μάθουν πώς να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους στη δική τους πρακτική του τοκετού.

Τα οφέλη αυτού του βαθμού ξεπερνούν κατά πολύ τις προκλήσεις. Η καριέρα βιώνει μια τεράστια αναβίωση και περισσότερες γυναίκες έρχονται να βασίζονται στην εμπειρία της μαίας κατά τον τοκετό. Εργασίας και αμοιβής των μαιών αναμένεται να είναι σταθερά σε άνοδο.

Ο τύπος του εκπαιδευτικού ιδρύματος που επιλέγουν να εγγραφούν σε θα κάνει όλη τη διαφορά, όταν πρόκειται για τον καθορισμό των εξόδων της Bachelor σας στο Μαιευτική εκπαίδευση. Τα δίδακτρα θα διαφέρουν σημαντικά από χώρα σε χώρα, έτσι ώστε να επικοινωνήσετε με το σχολείο σας για περισσότερες πληροφορίες.

Ένα πτυχίο μαίας είναι καθοριστική στο να σας βοηθήσει να είναι επιλέξιμη υποψήφιος για μια καριέρα ως μαία νοσοκόμα, έναν πιστοποιημένο επαγγελματία μαία, ή ως ειδικός φροντίδα για γυναίκες και παιδιά. Νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα γέννησης, μαίες πρακτικές, οι πρακτικές της μαιευτικής, και άλλα κέντρα υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να ενδιαφέρονται για την πρόσληψη απόφοιτος του προγράμματος αυτού. Εναλλακτικά, πολλοί από αυτούς με αυτό το βαθμό μπορούν να επιλέξουν να ανοίξουν τη δική τους πρακτική, παρέχοντας φροντίδα τοκετού στους πελάτες και τους ασθενείς ανεξάρτητα.

Όταν πρόκειται για την εύρεση του προγράμματος ώστε να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας, κάνετε την έρευνά σας.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

Διαβάστε Λιγότερα
Charles Darwin University
Darwin, Australia + 11 Περισσότερα

Το Bachelor of Μαιευτικής είναι κατά κύριο λόγο για τους σπουδαστές που βασίζεται στη Βόρεια Επικράτεια, λόγω της απαίτησης για την εξασφάλιση της συνέχειας της μαιευτική φρον ... περαιτέρω

Το Bachelor of Μαιευτικής είναι κατά κύριο λόγο για τους σπουδαστές που βασίζεται στη Βόρεια Επικράτεια, λόγω της απαίτησης για την εξασφάλιση της συνέχειας της μαιευτική φροντίδα. Οι αυτόχθονες γυναίκες ενθαρρύνονται Διαβάστε Λιγότερα
Bachelor
01 January 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)