Πτυχίο στη Μογγολία

Το Καλύτερο Πτυχίο στη Μογγολία 2019

Master

Ένα πτυχίο είναι ένα τετραετές πτυχίο που επιτρέπει στους φοιτητές να επιλέξουν την εξειδίκευση και τον τομέα των σπουδών τους. Πολλές σχολές προσφέρουν επιλογές εκπαίδευσης μερικής παρακολούθησης, έτσι ώστε οι φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πτυχίο πανεπιστημίου μπορούν να το κάνουν ακόμα κι ενώ εργάζονται ή φροντίζουν την οικογένειά τους.

Η ζωή στην Ασία δεν είναι πάντα καλό για πολλούς που είτε σπουδάζουν ή να επισκεφθείτε εκεί. Ωστόσο, η επίσκεψη Μογγολία θα είναι μια ιδέα που αξίζει να δοκιμάσετε. Εάν χρειάζεστε ποιότητας εκμάθηση της αγγλικής στην Ασία, αυτό είναι το μέρος. Η γλώσσα διδάσκεται σε όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μπορείτε να εγγραφούν σε κορυφαία πανεπιστήμια της χώρας της Μογγολίας Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Μογγολίας.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές σχετικά με Ιατρικές Σπουδές στην Υγεία στη Μογγολία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Πτυχίο κτηνιατρικής

Mongolian University Of Life Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Μογγολία Ulaanbaatar

Πτυχίο μας στην Κτηνιατρική δημιουργήθηκε για να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει ένα πολυμήχανο περιβάλλον για κτηνιατρική εκπαίδευση και την εξυπηρέτηση της έρευνας, μέσω της ενίσχυσης των δεξιοτήτων κατάρτισης, της έρευνας και του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. [+]

Ασυναγώνιστη αξία και μια αποστολή για να βοηθήσει τους μαθητές να γίνουν ηθικά παγκόσμιοι πολίτες. Όλα σε μια πανεπιστημιούπολη που είναι φιλικό, ενθαρρυντικό και εξυπηρετικό!

Μας Πτυχίο Κτηνιατρικής δημιουργήθηκε για να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει ένα πολυμήχανο περιβάλλον για κτηνιατρική εκπαίδευση και την εξυπηρέτηση της έρευνας, μέσω της ενίσχυσης των δεξιοτήτων κατάρτισης, της έρευνας και του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. ... [-]