Πτυχίο στη Νορβηγία

Το Καλύτερο Πτυχίο στη Νορβηγία 2019

Master

Ένα πτυχίο είναι ένα τετραετές πτυχίο που επιτρέπει στους φοιτητές να επιλέξουν την εξειδίκευση και τον τομέα των σπουδών τους. Πολλές σχολές προσφέρουν επιλογές εκπαίδευσης μερικής παρακολούθησης, έτσι ώστε οι φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πτυχίο πανεπιστημίου μπορούν να το κάνουν ακόμα κι ενώ εργάζονται ή φροντίζουν την οικογένειά τους.

Τη Νορβηγία, επίσημα το Βασίλειο της Νορβηγίας, είναι μια σκανδιναβική ενιαία συνταγματική μοναρχία έδαφος του οποίου περιλαμβάνει το δυτικό τμήμα της σκανδιναβικής χερσονήσου, Jan Mayen, το αρχιπέλαγος της Αρκτικής Σβάλμπαρντ και η subantarctic Νησί Μπουβέ. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Νορβηγία προσφέρεται από μια σειρά από επτά πανεπιστήμια.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές σχετικά με Ιατρικές Σπουδές στην Υγεία στη Νορβηγία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

πτυχίο φυσιοθεραπείας

Bjørknes College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια January 2019 Νορβηγία Oslo

Φυσιοθεραπεία είναι η εκπαίδευση για σας που θα βοηθήσει τους ανθρώπους στην καλύτερη υγεία με τεχνογνωσία και ολιστική άποψη της ανθρωπότητας. [+]

Φυσιοθεραπεία είναι η εκπαίδευση για σας που θα βοηθήσει τους ανθρώπους στην καλύτερη υγεία με τεχνογνωσία και ολιστική άποψη της ανθρωπότητας. Η φυσικοθεραπεία είναι μια καθιερωμένη επάγγελμα υγειονομικής περίθαλψης με βαριά επιστημονικά στοιχεία και πολλές εξειδικευμένους τομείς.

λεπτομερή γνώση

Φυσιοθεραπευτές γνώση και την εμπειρία μυοσκελετικών skjelettsysetemet και ευκαιρίες για τη μετακίνηση, είναι βασικά στοιχεία για το έργο μας. Η βασική κατανόηση βασίζεται στη γνώση της ανθρώπινης ανατομίας, των φυσιολογικών λειτουργιών και την ανάπτυξη κινήματος.... [-]