Κορυφαία Ιατρικές Σπουδές σε Ολιστική Ιατρική 2020

Το πρόγραμμα ενός πτυχιούχου διαρκεί συνήθως τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες αποκτούν προηγμένες γνώσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα. Τα άτομα συνήθως επιδιώκουν πτυχίο… περαιτέρω

Το πρόγραμμα ενός πτυχιούχου διαρκεί συνήθως τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες αποκτούν προηγμένες γνώσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα. Τα άτομα συνήθως επιδιώκουν πτυχίο πανεπιστημίου για να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Τι είναι το Bachelor στην Ολιστική Ιατρική; Τα μαθήματα αυτού του προγράμματος είναι γενικά προσανατολισμένα προς την προώθηση της κατανόησης από τους συμμετέχοντες της άσκησης, της διατροφής, των κατάλληλων διατροφικών συνηθειών και των συμπεριφορών υγιεινού τρόπου ζωής. Ο στόχος του προγράμματος είναι γενικά η προετοιμασία των ατόμων για να βοηθήσουν τους άλλους να οδηγήσουν σε πιο υγιείς και μακροχρόνιες ζωές μέσω ολιστικών μέτρων. Τα μαθήματα μπορούν να επικεντρωθούν στην ανάλυση και κατανόηση των οικονομικών, πολιτιστικών και κοινωνικών συνθηκών που επηρεάζουν την υγεία και στους βασικούς ρόλους της σωματικής άσκησης και της διατροφής στην υγεία και στις ασθένειες.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος τείνουν να αναπτύξουν την ικανότητα να σκέφτονται σε μεγαλύτερη κλίμακα για την ανάπτυξη και εφαρμογή παγκόσμιων λύσεων υγειονομικής περίθαλψης. Πολλοί επίσης κερδίζουν έντονες έρευνες, αναλύσεις και δυνατότητες κριτικής σκέψης. Κάθε μία από αυτές τις δεξιότητες είναι διεπιστημονική και μπορεί να βοηθήσει αποφοίτους στον επιλεγμένο τομέα σταδιοδρομίας και στη ζωή.

Το κόστος ενός πανεπιστημιακού πτυχίου ποικίλλει σημαντικά από το σχολείο στο σχολείο και από τη θέση στην τοποθεσία. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν την έρευνά τους πριν υποβάλουν αίτηση σε ένα πρόγραμμα.

Τα άτομα που αποφοιτούν με ένα Bachelor στην Ολιστική Ιατρική μπορεί να είναι καλά εξοπλισμένα για να ακολουθήσουν μια σειρά από συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Ορισμένοι τίτλοι εργασίας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα περιλαμβάνουν φυσιοθεραπευτή, θεραπευτή μασάζ, προσωπικό γυμναστή, νοσοκόμα, σύμβουλο διατροφής και διατροφής, χειροπράκτη και βελονιστή. Οι απόφοιτοι μπορούν να πάνε στην υγειονομική περίθαλψη, τον αθλητισμό, τη διατροφή, την κυβέρνηση, τις υπηρεσίες τροφίμων ή τις βιομηχανίες παροχής συμβουλών. Μπορούν να βρουν εκπλήρωση σε ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές δημόσιας υγείας, γυμναστήρια και αθλητικούς συλλόγους ή ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Όταν ένα άτομο πηγαίνει στο σχολείο τελικά εξαρτάται από τη θέση του, τον προϋπολογισμό και τις υπάρχουσες υποχρεώσεις του. Τα ηλεκτρονικά προγράμματα προσφέρουν ευελιξία που δεν έχουν τα προγράμματα στην τάξη. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
University of Johannesburg
Johannesburg, South Africa

Τα μαθήματα για τη BTech στη Σωματολογία περιλαμβάνουν Reflexology (εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ), Μεθοδολογία Έρευνας, Θεραπεία Camouflage, Somatechniques, Μόνιμη Μακιγιάζ, ... περαιτέρω

Τα μαθήματα για τη BTech στη Σωματολογία περιλαμβάνουν Reflexology (εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ), Μεθοδολογία Έρευνας, Θεραπεία Camouflage, Somatechniques, Μόνιμη Μακιγιάζ, Κοινωνικοψυχολογία, Αρωματοθεραπεία (εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ), Thai Massage, Business Practice, Somatology Research Project, Επιχειρηματική πρακτική,> TT, ερευνητικό πρόγραμμα σωματολογίας, μελέτες περιπτώσεων ρεφλεξολογίας Διαβάστε Λιγότερα
Bachelor
01 January 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)