HEALTHCARESTUDIES.GR

Κορυφαία 6 Ιατρικές Σπουδές σε Φαρμακευτική Επιστήμη 2019/2020

Πτυχίο απονέμεται μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τριών ως επτά ετών της μελέτης. Πρόκειται για ένα πτυχίο, η απόκτηση των οποίων είναι συχνά ένα προοίμιο για την απόκτηση ανώτερων ακαδημαϊκών προσόντων.

Τι είναι ένα πτυχίο στην φαρμακευτική επιστήμη; Ένα πρόγραμμα στον τομέα αυτό θα διδάξουν στους μαθητές την επιστήμη πίσω από το πώς έχουν σχεδιαστεί και φαρμακευτικά χημικά αποτελείται, καθώς και το πώς λειτουργούν και τι συνέπειες έχουν. Η μελέτη της φαρμακευτικής επιστήμης θα εκπαιδεύσει τους μαθητές για την παραγωγή και τη διανομή των εμπορικών φαρμάκων, το INS και outs της επιχειρηματικής πλευράς των πραγμάτων, και την ρύθμιση του κλάδου. Επιπλέον, το πρόγραμμα σπουδών ενός τέτοιου προγράμματος θα περιλαμβάνει μαθήματα κορμού επιστήμη, όπως η φυσική, η χημεία και βιολογία, μαζί με τις φαρμακευτικές κατηγορίες. Τα προγράμματα αυτά συχνά περιλαμβάνουν επίσης ευκαιρίες για πρακτική άσκηση στον τομέα.

Η απόκτηση πτυχίο στη φαρμακευτική επιστήμη μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για την είσοδο μεταπτυχιακών προγραμμάτων για την πιο προηγμένη ιατρική πτυχία. Ωστόσο, αυτός ο βαθμός θα δίνει επίσης το δικαίωμα να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό σε πολλούς τομείς της φαρμακευτικής βιομηχανίας και ενδεχομένως να αυξήσει αναμένεται μισθό σας.

Το κόστος αυτού του τύπου του προγράμματος σπουδών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χώρα, την περιοχή, και το εν λόγω σχολείου. Έρευνα και επικοινωνήστε με το σχολείο σας για την οικονομική λεπτομέρειες.

Προπτυχιακοί φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει πτυχίο σε αυτόν τον τομέα μπορούν να βρουν εργασία συνήθως σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, την κυβέρνηση, και ακόμη και το μη κερδοσκοπικό τομέα. Εκπαίδευση στην φαρμακευτική επιστήμη σας προετοιμάζει για την απασχόληση στην έρευνα, ανακάλυψη και ανάπτυξη φαρμάκων, μάρκετινγκ και διαφήμισης για τις φαρμακευτικές εταιρείες, ή να εμπλακούν με την κυβέρνηση παρατήρηση και τη ρύθμιση της εμπορικής βιομηχανίας των ναρκωτικών.

Αν και μερικά μαθήματα η απονομή των πτυχίων πανεπιστημίου της φαρμακευτικής επιστήμης είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, είναι ακόμα πιο εύκολο από ποτέ να παρακολουθήσει μαθήματα στο πανεπιστήμιο βολικό για εσάς. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

6 Τα αποτελέσματα σε Φαρμακευτική Επιστήμη Filter

πτυχίο φαρμακοποιού

Yarmouk University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ιορδανία Irbid

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να επιτύχει μια διακεκριμένη φαρμακευτική αγωγή αντιμετώπισης με τις σύγχρονες εξελίξεις στο επάγγελμα, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, προς πτυχιούχου φαρμακοποιού σε διάφορους τομείς της πρακτικής φαρμακείου, το οποίο να αντανακλά συνολική ποιότητα πρακτική. Η αποστολή της σχολής του φαρμακείου είναι να συμβάλει στην πληρότητα του πανεπιστημίου στα προγράμματα εκπαίδευσης, και για την επίτευξη αριστείας στην ακαδημαϊκή και εφαρμοσμένη φαρμακευτική προγράμματα με βάση την επιστημονική έρευνα, που αναμένεται να είναι συμπληρωματική σε διαφορετικές σύγχρονες πτυχές του επαγγέλματος του φαρμακείου.

Bpharm σε φαρμακείο

Igbinedion University, Okada
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Μάρτιος 2020 Νιγηρία Μπενίν Σίτι

Οι υποψήφιοι που αναζητούν για ένταξη στο πρόγραμμα που οδηγεί στο Bachelor of Pharmacy (B.Pharm.) Βαθμός πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου του Πανεπιστημίου. Επιπλέον, οι ακόλουθες απαιτήσεις ισχύουν για το Κολέγιο της Φαρμακευτικής.

πτυχίο της φαρμακευτικής (b.pharm)

Dayananda Sagar University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Ιούλιος 2020 Ινδία Μπανγκαλόρου

Ένα προπτυχιακό μάθημα 4 ετών, η οποία προσδίδει επαρκή γνώση και επιστημονικών πληροφοριών σε ευρείς τομείς της φαρμακευτικής, όπως η φαρμακευτική χημεία, φαρμακευτική, φαρμακολογία και Φαρμακογνωσίας.

πτυχίο φαρμακοποιού (άριστα)

The University of Queensland
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Ιανουάριος 2020 Αυστραλία Αγία Λουκία Μπρίσμπεϊν Γκάτον +2 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για μια διακεκριμένη καριέρα στη βιομηχανία, της κοινότητας, της νοσοκομειακής φαρμακευτικής ή της κυβέρνησης. Οι μαθητές θα μάθουν στο state-of-the-art Φαρμακείο Αυστραλία Κέντρο Αριστείας (PACE) - μια παγκόσμιας κλάσης, $ 100 εκατομμύρια διδασκαλία και την έρευνα εγκατάσταση που βρίσκεται στη βιοϊατρική επιστήμη περίβολο UQ κατά Woolloongabba.

Bachelor's in Clinical & Pharmaceutical Management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ελβετία Ζυρίχη +1 περισσότερα

Bachelor Φαρμακείο

Ohio Northern University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Κολόμβος

Έχουμε ένα πρόγραμμα άμεσης εισόδου (0-6) PharmD - ένα από τα επτά μόνο στο έθνος. Αυτό σημαίνει ότι είστε δεκτοί στο πρόγραμμα φαρμακείων την πρώτη μέρα. Καμία αναμονή, κανένα στεφάνι, καμία άρνηση μετά από την επένδυση πολλών ετών σε μαθήματα κολλεγίων. Παίρνετε να είστε φαρμακοποιός σε προπόνηση από τη στιγμή που θα φτάσετε στην πανεπιστημιούπολη.