Filter
Bachelor
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Κορυφαία 2 Ιατρικές Σπουδές σε Φαρμακολογία 2019/2020

Πτυχίο απονέμεται μετά από τρία έως επτά ετών ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Είναι ένα προπτυχιακό πιστοποίηση ότι οι φοιτητές αποκτήσουν ως το πρώτο βήμα για πιο προηγμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τι είναι ένα πτυχίο στη Φαρμακολογία; Φαρμακολογία είναι ένας κλάδος της ιατρικής επιστήμης που αφορά τη μελέτη των φυσιολογικών αποτελεσμάτων τα οποία διαφορετικά φάρμακα έχουν στον άνθρωπο. Περιλαμβάνει ανάλυση της χημικής σύνθεσης των φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και το πώς έχουν σχεδιαστεί για την παραγωγή. Φαρμακολογία περιλαμβάνει επίσης τη μελέτη των διαφόρων συστημάτων οργάνων του σώματος και η σχέση τους με το άλλο και οι χημικές ουσίες που δρουν πάνω τους. Το πρόγραμμα σπουδών για το πρόγραμμα πτυχίο στη φαρμακολογία απαιτεί μαθήματα στη μικροβιολογία, ανοσολογία, οι επιπτώσεις των ναρκωτικών και τη διαδικασία ένα νέο φάρμακο περνά από την ανακάλυψη έως την εμπορία. Θα περιλαμβάνει, επίσης, βασικές κατηγορίες στις ευρύτερες επιστήμες, όπως η βιολογία, τη γενετική και την ανατομία.

Μέρος του οφέλους του να πάρει το πτυχίο πανεπιστημίου στη φαρμακολογία είναι επιλεξιμότητας να συνεχίσουν τις ιατρικές σπουδές σας και να αποκτήσετε υψηλότερες ακαδημαϊκές πιστοποιήσεις, αλλά ένας μαθητής με αυτόν τον βαθμό μπορεί επίσης να αρχίσουν να εργάζονται στη φαρμακευτική βιομηχανία σε βιοτεχνολογικές ή νομικό ικανότητες.

Το κόστος της μετάβασης σε ένα τέτοιο πρόγραμμα σπουδών εξαρτάται από τη χώρα, την περιοχή, το σχολείο και άλλες μεταβλητές. Η έρευνα είναι το κλειδί για την εύρεση του θεσμού και το πρόγραμμα που είναι καλύτερο για σας.

Καριέρα στην φαρμακολογία είναι ποικίλα. Εκείνοι με αυτό το εκπαιδευτικό υπόβαθρο θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε κλινική έρευνα στην ιατρική, βιολογικές ή ανοσολογικές περιοχές, θα μπορούσαν να εργαστούν σε διάφορες θέσεις στο τμήμα πωλήσεων μιας φαρμακευτικής εταιρείας, ή να χρησιμοποιηθούν σε νομικές ή κανονιστικές διατάξεις θέσεις στη βιομηχανία. Επιπλέον, υπάρχει πάντα η επιλογή της διδασκαλίας ή διαλέξεις σε ένα περιβάλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Υπάρχουν πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες, αν σας ενδιαφέρει σε ένα βαθμό σε αυτόν τον τομέα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Φαρμακολογία

Azerbaijan Medical University

Ιστορία της εκπαίδευσης στη φαρμακολογία στο Αζερμπαϊτζάν αρχίζει με το έτος 1938. Το Τμήμα μας Φαρμακολογίας τρένα υψηλής ειδίκευσης pharmaceutist με πτυχίο Bachelor και ... [+]

Ιστορία της εκπαίδευσης στη φαρμακολογία στο Αζερμπαϊτζάν αρχίζει με το έτος 1938. Μας Τμήμα Φαρμακολογίας τρένα υψηλής ειδίκευσης pharmaceutist με πτυχίο Bachelor και Master να εργαστούν στον τομέα της υγείας, συμπεριλαμβανομένης τομέα της φαρμακολογίας. Το τμήμα μας διδάσκει τη βάση των φοιτητών της φαρμακολογίας - αναζήτηση των πηγών των φαρμάκων, τις μεθόδους ελέγχου της ποιότητας των φαρμάκων και την προετοιμασία των διαφόρων φαρμάκων. Οι μαθητές αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων των χημικών αναλύσεων και την αγορά νέων φαρμάκων. Οι μαθητές παίρνουν επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις του φαρμάκου για τον οργανισμό, καθώς και για τη μελέτη της ποιότητας της ιατρικής.... [-]

Αζερμπαϊτζάν Μπακού
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ohio Northern University

Με αυτό το μάθημα, θα χωρίσετε το χρόνο σας μεταξύ μαθημάτων επιστήμης υγείας στο Getty College of Arts ... [+]

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Με αυτό το μάθημα, θα χωρίσετε το χρόνο σας μεταξύ μαθημάτων επιστήμης υγείας στο Getty College of Arts

Θα βελτιώσετε τις δεξιότητες στην ηγεσία, την ομαδική εργασία, τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα. Μετά την αποφοίτησή σας, θα έχετε ένα σπάνιο μείγμα δεξιοτήτων - εμπειρογνωμοσύνη στις επιστήμες της υγείας και τις επιχειρήσεις - που σίγουρα θα σας κάνουν να παρατηρήσετε από τις εταιρείες στις ταχέως αναπτυσσόμενες βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Κολόμβος
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά