Filter
Bachelor
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Κορυφαία 2 Ιατρικές Σπουδές σε Χειροπρακτική Ιατρική 2019/2020

Αποκτώντας το πτυχίο πανεπιστημίου είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την επίτευξη οποιουδήποτε καριέρα, και θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες σε μια ποικιλία των επαγγελματικών και εκπαιδευτικών ευκαιριών. Ενώ πολλοί φοιτητές επιλέγουν να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό μετά την αποφοίτησή τους, άλλοι επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό του.

Τι είναι ένα πτυχίο στην Chiropracty; Χειροπρακτική ιατρική είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα πρόγραμμα στον τομέα αυτό θα σας βοηθήσει να προετοιμαστούν με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Ενώ πολλές χώρες απαιτούν ένα μεταπτυχιακό να αρχίσετε να ασκείτε το πρόγραμμα είναι ένα εξαιρετικό βήμα. Κατά τη διάρκεια της μελέτης, θα μάθετε για τη θεραπεία και τη διάγνωση των οστών, αρθρώσεων και των μυών που σχετίζονται με διαταραχές. Κύρια μαθήματα περιλαμβάνουν ανατομία και τη φυσιολογία.

Χειροπρακτική ιατρική είναι ένα σεβαστό χωρίς ναρκωτικά λύση για πολλές ασθένειες, και χειροπράκτες έχουν μεγάλη ζήτηση.Οι ασκούμενοι αναφερθεί ότι κατέχουν υψηλή ικανοποίηση από την εργασία, ενώ κερδίζουν μισθούς συγκρίσιμη με οδοντιατρικές και ιατρούς σε άλλους τομείς.

Το κόστος του προγράμματος θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από το θεσμικό όργανο που θα επιλέξετε να παραστούν. Θα θελήσετε να σιγουρευτείτε ότι έχετε την έρευνα πλήρως τα προγράμματα και βρείτε την επιλογή που ταιριάζει τις οικονομικές ανάγκες σας. Επικοινωνία με το σχολείο για πληροφορίες κόστους είναι επίσης μια χρήσιμη.

Μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος σε chiropracty, τα περισσότερα άτομα θα συνεχίσουν να το master ή άλλου υψηλότερο βαθμό στον ιατρικό τομέα, καθώς πολλές χώρες απαιτούν περαιτέρω κατάρτιση. Άλλα απόφοιτοι μπορούν να είναι σε θέση να βρουν θέσεις ως βοηθοί στην χειροπρακτική γραφεία. Μόλις τα άτομα που αναγνωρίζονται ως εξάσκηση χειροπράκτες, μπορούν να εργαστούν για μια υπάρχουσα πρακτική ή να ξεκινήσετε ένα από τα δικά τους. Θα συνεργαστεί με τους ασθενείς καθημερινά, καθώς διάγνωση και τη θεραπεία αρθρώσεων και των μυών ασθένειες.

Υπάρχουν αριθμός των διεθνών ιδρυμάτων που προσφέρουν προγράμματα στη chiropracty, και μπορείτε εύκολα να βρείτε το σχολείο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Για να ξεκινήσετε τη διερεύνηση, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Χειροπρακτική Ιατρική

Royal University Center Maria Cristina

Η χειροπρακτική είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο επάγγελμα στην Ευρώπη. Στις χώρες όπου ρυθμίζεται η χειροπρακτική, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για περισσότερους επαγγελμ ... [+]

Ιατρικές Σπουδές σε Χειροπρακτική Ιατρική. Γιατί πρέπει να σπουδάσω Χειροπρακτική;Η χειροπρακτική είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο επάγγελμα στην Ευρώπη. Στις χώρες όπου ρυθμίζεται η χειροπρακτική, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για περισσότερους επαγγελματίες.Ο μυοσκελετικός πόνος είναι μια σημαντική αιτία της αναπηρίας εργασίας με τεράστιες κοινωνικοοικονομικές συνέπειες και η Χειροπρακτική είναι ηγετικό επάγγελμα στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.Είναι ένα επάγγελμα που ασχολείται με ασθενείς και παρέχει μέσα για συντηρητική περίθαλψη.Γιατί να σπουδάσετε στο Κολλέγιο Χειροπρακτικής της Μαδρίτης;Το Κολέγιο Χειροπρακτικής της Μαδρίτης βρίσκεται στο Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, ένα αναγνωρισμένο κέντρο που ιδρύθηκε το 1892Το μοντέλο της εκπαίδευσης βασίζεται σε μικρές ομάδες που παρέχουν μια εξατομικευμένη εκπαίδευσηΤο πρόγραμμα σπουδών είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Χειροπρακτικής ΕκπαίδευσηςΉταν το πρώτο ίδρυμα που προσέφερε εκπαίδευση και κατάρτιση στην Χειροπρακτική στην Ισπανία και είναι διαπιστευμένο από την πρώτη αποφοίτησηΗ σχολή αποτελείται από ακαδημαϊκούς από δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια, με εκτεταμένο και ποικίλο ακαδημαϊκό και κλινικό υπόβαθρο.Διεθνείς ευκαιρίες ανταλλαγής διατίθενται με ιδρύματα στην Ιαπωνία, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τις Ηνωμένες ΠολιτείεςΜάθετε ένα αναλυτικό πρόγραμμα βασισμένο σε τεκμήρια και με επίκεντρο τον ασθενήΤι πρέπει να κάνω για να γίνω μαθητής;... [-]
Ισπανία Madrid
Σεπτέμβριος 2019
Spanish (Spain),Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Χάρη στις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών και διακεκριμένους ανθρώπους της χειροπρακτικής επάγγελμα, το BCC έχει ετοιμάσει ένα μον ... [+]

Χάρη στις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών και διακεκριμένους ανθρώπους της χειροπρακτικής επάγγελμα, το BCC έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών έχει ως στόχο να συνδυάσει την πειθαρχία της χειροπρακτικής με προηγμένες στρατηγικές διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης .

Επιστήμη, τέχνη και φιλοσοφία

Χειροπρακτική έχει στηρίζονται παραδοσιακά σε τρεις πυλώνες: φιλοσοφία, την επιστήμη και την τέχνη. Ως εκ τούτου, κατά την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών, η προτεραιότητα της ακαδημαϊκής ομάδας μας ήταν να επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών πυλώνων. Δεδομένου ότι το πρόγραμμα σπουδών είναι σύμφωνη με τις αρχές χειροπρακτική, συνδυάζει τη μελέτη των βασικών και κλινικών επιστημών με ένα βαθύ στοχασμό σχετικά με την έμφυτη ικανότητα του σώματός μας να βελτιστοποιήσουν την υγεία τους.... [-]

Ισπανία Barcelona
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 - 5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά