Πτυχίο σε Dental Surgery στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Δείτε Πτυχία σε Dental Surgery στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Dental Surgery

Ένα πτυχίο είναι ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών που βοηθά τους φοιτητές να προετοιμαστούν για μια μελλοντική σταδιοδρομία ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Πτυχία μπορούν να αποκτηθούν σε περίπου τρία με πέντε έτη, ανάλογα με τις επιδόσεις του φοιτητή καθώς και με τις απαιτήσεις του κάθε εξειδικευμένου προγράμματος.

Η οδοντιατρική χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει πολλές ιατρικές διαδικασίες που αφορούν την τροποποίηση των δοντιών ή των οστών της γνάθου. Αυτές οι διαδικασίες μπορεί να περιλαμβάνουν την εγκατάσταση οδοντικών εμφυτευμάτων ή θηκών, για παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια σπουδών στην στοματική χειρυργική, οι φοιτητές θα μπορούν να επικεντρωθούν σε διάφορους επιστημονικούς και ιατρικούς κλάδους.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μερικές φορές απλά ονομάζεται Emirates ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι μια αραβική χώρα στα νοτιοανατολικά της Αραβικής Χερσονήσου για τον Περσικό Κόλπο, στα σύνορα με το Ομάν στην ανατολή και τη Σαουδική Αραβία στο νότο, καθώς και την κοινή χρήση των θαλάσσιων συνόρων με το Κατάρ και το Ιράν.

Ζητήστε Πληροφορίες σχετικά με Κορυφαία Πτυχία σε Dental Surgery στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor στην Οδοντιατρική Χειρουργική

RAK College of Dental Sciences (RAKCODS)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια September 2019 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ras Al-Khaimah

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην προώθηση της απόκτησης εμπειρίας, συμπεριφοράς και συμπεριφοράς που διευκολύνουν την αποτελεσματική και κατάλληλη αλληλεπίδραση με τους ασθενείς και τους συναδέλφους τους. Σκοπός του είναι να παράγει φροντισμένους, έμπειρους, ικανούς και επιδέξιους ειδικούς από το στόμα, οι οποίοι αναγνωρίζουν και αποδέχονται την υποχρέωση άσκησης προς το καλύτερο συμφέρον των ασθενών ανά πάσα στιγμή. [+]

Ξεκινήστε σήμερα για την καριέρα του αύριο

Οι πτυχιούχοι οδοντιάτρων είναι επαγγελματίες υγείας για τη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων και λοιμώξεων από το στόμα. Αποκαθιστούν τις κοιλότητες, πραγματοποιούν κλινική θεραπεία και αγωγή με ριζικό σωλήνα, εκχυλίζουν και αντικαθιστούν λείπουν δόντια, τοποθετούν εμφυτεύματα και εκτελούν άλλες χειρουργικές και μη χειρουργικές επεμβάσεις. Οι οδοντίατροι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της στοματικής υγειονομικής περίθαλψης της κοινότητας, παρέχοντας ενημέρωση και συνειδητοποίηση σχετικά με τις ορθές πρακτικές περίθαλψης.... [-]