Filter
Bachelor
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Κορυφαία Ιατρικές Σπουδές σε Dental Technology 2019

Ένα πτυχίο συνήθως λαμβάνει τους φοιτητές τέσσερα χρόνια για να αποκτήσουν, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε μόλις τρία χρόνια ή έως και επτά. Ο στόχος ενός τέτοιου προγράμματος είναι να εξοπλίσει τους σπουδαστές με προηγμένες γνώσεις ενός συγκεκριμένου θέματος.

Τι είναι το Bachelor στην οδοντιατρική τεχνολογία; Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται γενικά στην προετοιμασία των μαθητών για την επίλυση επαγγελματικών προβλημάτων, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με την στοματική υγεία, μέσω της χρήσης δεδομένων, τεχνολογίας και αποδεδειγμένων διαδικασιών. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν για τις ασθένειες, τη δομή, τη λειτουργία και την αποκατάσταση του συστήματος που συνθέτουν τα δόντια, τις γνάθες και τους σχετικούς ιστούς. Τα μαθήματα μπορούν να εισαγάγουν υλικά που ασχολούνται με την προσθετική και ορθοδοντική, το δίκαιο, την ηθική, την οικονομία, τις κοινωνικές επιστήμες και τη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορεί να είναι εξοπλισμένοι με δεξιότητες που μπορούν να τους πάρουν μακριά τόσο στα επαγγέλματα όσο και στην προσωπική τους ζωή. Τέτοιες δεξιότητες περιλαμβάνουν την ικανότητα να χειρίζονται επαγγελματικά προβλήματα ομαλά και αποτελεσματικά, προηγμένες αναλύσεις και ικανότητες κρίσιμης σκέψης και ισχυρές δεξιότητες ομαδικής εργασίας.

Το κόστος ενός πτυχίου Bachelor ποικίλλει ευρέως ανάλογα με τη θέση του σχολείου και τη διάρκεια του προγράμματος. Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να μιλούν με ακαδημαϊκούς συμβούλους πριν υποβάλουν αίτηση

Τα άτομα που αποφοιτούν με πτυχίο στην οδοντιατρική τεχνολογία μπορούν να ανακαλύψουν ότι έχουν αφθονία κερδοφόρων ευκαιριών σταδιοδρομίας. Οι απόφοιτοι τείνουν να κατέχουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να πετύχουν ως οδοντίατροι, οδοντίατροι, αντιπρόσωποι πωλήσεων ιατρικών συσκευών, οδοντίατροι, υπεύθυνοι οδοντιάτρων, ορθοδοντικοί, αισθητικοί οδοντίατροι και χειρουργοί στοματικής. Εκτός από την άσκηση σταδιοδρομίας στον τομέα της οδοντιατρικής, οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να πάνε σε ερευνητικούς και αναπτυξιακούς, ακαδημαϊκούς και συμβουλευτικούς φορείς υγείας.

Όταν ένα άτομο επιλέγει να αποκτήσει την τεχνολογία οδοντιατρικής τεχνολογίας εξαρτάται από την τοποθεσία, τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα είναι βολικά, καθώς διευκολύνουν τους φοιτητές να κερδίσουν το πτυχίο τους ενώ παρακολουθούν τις άλλες υποχρεώσεις τους. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Dental Technology

College of Education and Therapy in Poznań

Το Κολέγιο της Εκπαίδευσης και Θεραπείας προσφέρει 4-ετή επαγγελματική σπουδές στην οδοντιατρική τεχνολογία. Οι απόφοιτοι από τις μελέτες λαμβάνουν πτυχίο Bachelor's. Η ε ... [+]

Ο Κολέγιο της Εκπαίδευσης και Θεραπείας Διαθέτει 4 ετών επαγγελματικές σπουδές στην οδοντιατρική τεχνολογία. Οι απόφοιτοι από τις μελέτες λαμβάνουν πτυχίο Bachelor's. Η επιλογή των μαθημάτων που διδάσκονται κατά τη διάρκεια εξασφαλίζει ότι σε οκτώ εξάμηνα οι φοιτητές αποκτούν ελκυστική προσόντα και ένα ευρύ πεδίο των πρακτικών δεξιοτήτων για να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για το μέλλον της εργασίας. Κολέγιο μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία πρακτικών δεξιοτήτων στην προσθετική και ορθοδοντική τεχνικές. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια οδοντιατρικά και κάθε φοιτητής υποχρεούται να συμπληρώσει πρακτική άσκηση.... [-]

Πολωνία Poznań
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά