Πτυχίο σε Dentistry στη Βολιβία

Δείτε Πτυχία σε Dentistry στη Βολιβία

Dentistry

Ένα πτυχίο, το οποίο είναι ένα προπτυχιακό δίπλωμα, μπορεί να αποκτηθεί από κολλέγια και πανεπιστήμια που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Τα Πτυχία συχνά προσφέρονται σε πολλές διαφορετικές ειδικότητες ούτως ώστε οι φοιτητές να μπορούν να προσαρμόσουν τις σπουδές τους για να βρεθούν πιο κοντά στους μελλοντικούς τους στόχους.

Βρίσκεται ανάμεσα στα βουνά των Άνδεων και του Αμαζονίου ποταμού στη Νότια Αμερική, η Βολιβία έχει ένα εκπληκτικά ισχυρό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που περιλαμβάνει ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στο δυτικό ημισφαίριο. Τα τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση έχει θεσπίσει νομοθεσία για τη βελτίωση και την τυποποίηση της ποιότητας της διδασκαλίας στα πανεπιστήμια.

Ζητήστε Πληροφορίες σχετικά με Κορυφαία Πτυχία σε Dentistry στη Βολιβία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

πτυχίο οδοντιατρικής

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 εξάμηνα February 2019 Βολιβία Cochabamba

Ο σιδηροδρομικός προσόντα για τη μετάδοση, την παραγωγή και την εφαρμογή της κριτικής σκέψης των δεξιοτήτων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους για την αποτελεσματική τους ανθρώπους των υπηρεσιών της κοινότητας και των περιφερειακών του ανθρώπινου δυναμικού. [+]

αποστολή

Ο σιδηροδρομικός προσόντα για τη μετάδοση, την παραγωγή και την εφαρμογή της κριτικής σκέψης των δεξιοτήτων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους για την αποτελεσματική τους ανθρώπους των υπηρεσιών της κοινότητας και των περιφερειακών του ανθρώπινου δυναμικού.

θέα

Ένα πανεπιστήμιο με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της μεγάλης κοινωνικής προτεραιότητας, εκπαίδευση-minded δέσμευση υψηλότερα στην κοινότητα και την υπηρεσία τους στην κοινωνία, σε τομείς στρατηγικής σημασίας για την περιφερειακή και εθνική ανάπτυξη, δίνοντας προτεραιότητα σε υψηλής ποιότητας επαγγελματική κατάρτιση.... [-]