bmedsc στη βιοϊατρική επιστήμη των υλικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τεχνητή ισχίου και του γόνατος αρθρώσεις, τα αιμοφόρα αγγεία αντικατάσταση και βαλβίδες καρδιάς, τεχνητά δόντια και σφραγίσματα, φακούς επαφής, τα σύγχρονα συστήματα χορήγησης φαρμάκων και τη μηχανική των ιστών είναι μερικά μόνο από τον αυξανόμενο αριθμό των αιτήσεων των βιοϊατρικών υλικών.

Αυτός ο βαθμός σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη φόντο της ιατρικής επιστήμης και της μηχανικής των υλικών για την επισκευή ή την αντικατάσταση κατεστραμμένο, άρρωστα ή λείπει ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Ο Φυσικά Βιοϊατρικής Επιστήμης Υλικών είναι ένα από τα λίγα μαθήματα εστιάζοντας εξίσου στις βιολογικές και υλικές επιστήμες και τους αποφοίτους μας συνεπώς να βρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που σχετίζονται με την ιατρική και οδοντιατρική.

"Εφ 'όσον οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα χαμένα ιστό σαν μια σαλαμάνδρα, η ανάπτυξη των βιοϋλικών και των βιοϋλικών που βασίζονται μηχανική ιστών ικριώματα θα είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία της γήρανσης του πληθυσμού. Χαρακτηρισμός και ανάπτυξη νέων βιοϋλικών είναι ό, τι η πορεία Βιοϊατρικής Επιστήμης Υλικών είναι περίπου. "Ο Δρ Mike Hofmann, Βιοϋλικά Ερευνητής Επίσης αναφέρεται ως« τα βιοϋλικά Course », το πρόγραμμα είναι διεπιστημονικό και δίδαξε σε διάφορα τμήματα, μεταξύ των οποίων Οδοντιατρικής, Ιατρικής, και Μεταλλουργία και Υλικών. Το μάθημα επικεντρώνεται γύρω από την Βιοϋλικά Μονάδα μία από τις κύριες μονάδες έρευνας στο Τμήμα Οδοντιατρικής που συνδέει κλινικό έργο τόσο με την κλινική και επιστημονική έρευνα. Η δική μας κατάσταση των εργαστηρίων τέχνης βασίζονται στο ολοκαίνουργιο Οδοντιατρικό Νοσοκομείο.

Πρώτος χρόνος

Θα μελετήσει τη δομή και τις ιδιότητες των υλικών - συμπεριλαμβανομένων των πολυμερών, κεραμικών και μέταλλα - ανατομία, τη φυσιολογία, την εισαγωγή στην κυτταρική και μοριακή βιολογία και μικροβιολογίας, παράλληλα με εμβιομηχανική και μια γενική εισαγωγή στην ανάπτυξη και κλινική χρήση των βιοϋλικών. Το πρώτο έτος περιλαμβάνει επίσης μελέτη των δεξιοτήτων παρέχοντάς σας φυσικά με μια βασική γνώση της χρήσης των μηχανών αναζήτησης, και τις στατιστικές. Όπου είναι δυνατόν, υλικά διάλεξη ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα. Μετά την εξεταστική περίοδο του καλοκαιριού θα επισκεφθείτε τοπικά νοσοκομεία, όπου θα παρατηρήσουμε, για παράδειγμα, μια πράξη αντικατάστασης ισχίου ή γόνατος που εκτελείται.

Δεύτερη χρονιά

Σε αυτό το έτος θα επικεντρωθεί στις αντιδράσεις του σώματος για να βιοϋλικά, πως αυτά τα υλικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σε συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε ιατρικές εφαρμογές. Θα μάθετε, επίσης, σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση των βιοϋλικών στην υπηρεσία. Ενότητες καλύπτουν κυτταρική και μοριακή βιολογία, ορθοπεδικές και οδοντικές βιοϋλικά, μικροσκοπία, μόλυνση και την ανοσολογία και υλικά σχεδίασης. Πρακτική συνεδρίες θα σας δώσει περαιτέρω την εμπειρία του χειρισμού και βιοϋλικών δοκιμή.

Τρίτος χρόνος

τελευταίο έτος σας σας δίνει την ευκαιρία να εμπλακούν σε κατάσταση της τέχνης εν εξελίξει έρευνας στο πλαίσιο εκτεταμένης δύο εξαμήνων σας ερευνητικού έργου τελευταίο έτος. Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μηχανική ιστών και το σχεδιασμό βιοϋλικών, να αναπτύξουν τη διαχείριση του έργου εργαστήριο και τις ικανότητές σας και να εμβαθύνει τις επιστημονικές γνώσεις σας. Θα παρουσιάσει τελικά ερευνητικό έργο σας ως μια διατριβή συνοδεύεται από μια αφίσα, δύο εκ των οποίων επιστήσει την επιστημονική συγγραφή και παρουσίαση των δεξιοτήτων σας που αποκτήθηκαν κατά το πρώτο και το δεύτερο έτος. Το έργο σας μπορεί τελικά να δημοσιευθεί σε επιστημονικό περιοδικό.

Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα

τοποθεσία Νοσοκομείο: Θα βασίζεται στη νέα Μπέρμιγχαμ Οδοντιατρικό Νοσοκομείο και Οδοντιατρική Σχολή, η μόνη πορεία του είδους του που θα βασίζεται σε ένα νοσοκομείο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει η άμεση εισαγωγή από τους κλινικούς γιατρούς στο περιεχόμενο του μαθήματος, επομένως, τη διασφάλιση της κλινική σημασία της διδασκαλίας μας.

Ίση έμφαση σε υλικό και βιολογικές επιστήμες: Δίδαξε σε διάφορα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων Οδοντιατρικής, Ιατρικής και Μεταλλουργίας και Υλικών, αυτό πραγματικά διεπιστημονική μάθημα είναι ένα από τα λίγα μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, που καλύπτει τόσο τα υλικά και τις βιολογικές επιστήμες εξίσου, που σημαίνει ότι θα αναπτύξει μια ευρεία γνώση βάση και στις δύο περιοχές. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από μια ευρύτερη ποικιλία των επιλογών σταδιοδρομίας στον τομέα των βιοϋλικών μόλις αποφοιτήσουν.

Ορθοπαιδική Βιοϋλικά επικεντρωθεί: Ως τομέα της ιατρικής που σχετίζονται με αυξανόμενη γήρανση του πληθυσμού, ορθοπεδικά βιοϋλικά είναι μια σημαντική εστίαση της μελέτης σας στο Μπέρμιγχαμ. Από αντικαταστάσεις ισχίου στην μηχανική των ιστών, θα μάθετε για το πώς τα τεχνητά υλικά που επιτρέπουν την αντικατάσταση νοσούντων αρθρώσεις και τα οστά μέσα από έναν αυξανόμενο αριθμό των βιοϋλικών εφαρμογές.

Μικρές ομάδες έτος: Θα απολαύσετε την στενή κοινότητα ατμόσφαιρα που δημιουργείται από μικρή ομάδα μας χρόνο και, ως εκ τούτου γρήγορα εγκατασταθούν σε πανεπιστημιακή ζωή, εύκολα να κάνουν φίλους με τους φίλους σας πορεία και να οικοδομήσουμε ισχυρές σχέσεις εργασίας με τη διδασκαλία και το προσωπικό υποστήριξης.

Τελική ευκαιρίες έργο της έρευνας έτος: Κατά το τρίτο έτος του προγράμματος σπουδών που θα αναλάβει ένα ερευνητικό πρόγραμμα της επιλογής σας. Αυτό θα λάβει χώρα στο κράτος μας από τα ερευνητικά εργαστήρια τέχνης που εργάζονται μαζί με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και το προσωπικό PhD.

Εγγυημένη συνεντεύξεις για Οδοντιατρική: Για τα κορυφαία φοιτητές κατά το έτος τους, οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στην Οδοντιατρική μετά την αποφοίτησή εγγυόμαστε θέσεις συνέντευξη για τη μελέτη Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Birmingham.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Αριθμό των επιπέδων Α που απαιτούνται: 3
  • Τυπικά προσφορά: AAB
  • Απαιτούμενα μαθήματα και των τάξεων: Δύο επιστήμες που απαιτούνται σε Α-επίπεδο, ένα από τα οποία πρέπει να είναι βιολογία ή τη χημεία.
  • Γενική Μελετών: Δεν γίνεται αποδεκτή, αλλά μπορεί να ληφθεί υπόψη μια καλή απόδοση, εάν αποτύχει να εκπληρώσει τους όρους της προσφοράς

Επιπλέον πληροφορίες:

BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα στην Επιστήμη θέμα που αφορά αποδεκτή όταν προσφέρονται σε συνδυασμό με ένα επίπεδο σε μια επιστήμη, στο βαθμό C ή καλή GCSEs (βαθμού Β). Κατηγορίες DDD απαιτείται.

BTEC Δίπλωμα στην Επιστήμη συναφές θέμα δεκτή παράλληλα με 1 Ένα επίπεδο BTEC Θυγατρική Δίπλωμα δεκτές μαζί με 2 επίπεδα Επιστήμη Μια Άλλα προσόντα σαν ένα Έτος Ίδρυσης, η πρόσβαση στην Επιστήμη φυσικά, ή ένας συνδυασμός των προσόντων θεωρείται. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Admissions Tutor ή Εισδοχής για περισσότερες πληροφορίες.

Αποκάλυψη και Φραγή Υπηρεσία (DBS): Οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν μια επιτυχημένη αποκάλυψη και Φραγή Υπηρεσία (DBS) ελέγξτε πριν από την ένταξη στο πρόγραμμα καθώς βασίζονται σε ένα νοσοκομείο.

Οι αλλοδαποί φοιτητές:

International Baccalaureate Diploma: 6,6,5 σε Higher Level (για να συμπεριλάβει Χημείας ή Βιολογίας), με τουλάχιστον 32 πόντους συνολικά.

ισχύουν τυπικές απαιτήσεις αγγλική γλώσσα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διεθνείς απαιτήσεις εισόδου.

Ανάλογα με την επιλεγμένη πορεία των σπουδών σας, μπορείτε επίσης να σας ενδιαφέρει ένα από τα μονοπάτια ίδρυσή μας, τα οποία προσφέρουν ειδικά δομημένα προγράμματα για τους ξένους φοιτητές των οποίων τα προσόντα δεν γίνονται δεκτές για άμεση είσοδο σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοί μας Βιοϊατρικής Επιστήμης Υλικών έχουν μικρό πρόβλημα στην εξασφάλιση απασχόλησης ή μετεκπαίδευσης. Πολλοί πηγαίνουν για να κάνει την ιατρική και βιολογική έρευνα, ενώ άλλα έχουν ακολουθήσει μια ποικιλία από επιλογές σταδιοδρομίας στον τομέα της υγείας και των συναφών τομέων, όπως η αιμάτωση, οπτομετρίας, ακοολογία και εργάζονται στην ιατρική συσκευή ρυθμιστικές αρχές. Μερικοί απόφοιτοι συνεχίσουν τις σπουδές τους κατά την άσκηση των πτυχίων ιατρικής ή οδοντιατρικής. Ένα σημαντικό ποσοστό έχουν επίσης τεθεί παραδοσιακούς τομείς μεταπτυχιακών καριέρα, όπως η χρηματοδότηση, των εκδόσεων, της λογιστικής και πληροφορικής.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... περαιτέρω

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη