BSc στη διαχείριση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας (top-up)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Περιγραφή Μαθήματος

Αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις κοινωνικής φροντίδας σας μέσα από ένα μείγμα της μάθησης και της διδασκαλίας στην τάξη με βάση την εργασία, σε δημοφιλείς μας BSc (Hons) στη Διοίκηση Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας.

Αυτό φυσικά θα σας παρέχει με up-to-σύγχρονες δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία να σας βοηθήσει να φέρει πραγματική αξία στο χώρο εργασίας σας. Μελετώντας τους θα σας βοηθήσει να αναπτυχθούν βέλτιστες πρακτικές και θα σας δώσει την εμπειρία της εργασίας στο πλαίσιο μιας κουλτούρας διυπηρεσιακή.

Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να προβληματιστούν σχετικά με την εργασία σας όσον αφορά τις δικές σας αξίες και ηθικό πλαίσιο. Θα έχετε την ευκαιρία να διερευνήσει τα βασικά ζητήματα στον τομέα μέσω των δραστηριοτήτων ομαδική εργασία, ατομική μελέτη και τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας.

Ο BSc (Hons) στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας Φυσικά αυξάνει τις μελέτες που έγιναν σε επίπεδο πτυχίου του Ιδρύματος, και συνεχίζει να ενισχύσει τις ικανότητές σας.

Ενότητες περιλαμβάνουν:

  • Αποδείξεις στην Πράξη - Κρίσιμη Πρακτική - Inter-γραφείο και Εταιρικής Σχέσης Εργασίας - Προηγμένες Μέθοδοι Έρευνας - Διατριβή, εποπτεύεται από έναν δάσκαλο.

Θέματα επικεντρώθηκε από τις πρόσφατες φοιτητές περιλαμβάνουν, ψυχολογικές στρατηγικές, τη διαχείριση της σταδιοδρομίας σας, συγκριτική (Ευρωπαϊκή) παιδί και υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.

Διδασκαλία και Αξιολόγηση

Η αξιολόγηση γίνεται μέσω μαθημάτων, εξετάσεις της γνώσης και της κατανόησης και γραπτές εργασίες. Διδασκαλία και μάθηση είναι μέσω μιας μείγμα διαλέξεις, εποπτεύεται συζήτηση, εργασία σε μικρές ομάδες και παρουσιάσεις.

Ευκαιρίες Εξέλιξη

Με την ολοκλήρωση των σας BSc (Hons) θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μεταπτυχιακές σπουδές, όπως ένα μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Εργασία & PGCE.

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Τα μαθήματα αυτά ανοίξει μια ποικιλία επιλογών σταδιοδρομίας στους τομείς της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας, π.χ. συστημένη διευθυντής σε παιδιά / ρυθμίσεις ενήλικα ή ενός εργαζομένου στην υποστήριξη της οικογένειας. και να σας δώσει τη δυνατότητα σε ένα έργο μέρα σε διευθυντική θέση ή η ικανότητα εποπτείας.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Για να πάρει μια θέση στο βαθμό BSc (Hons), θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει ένα FDA στην Υγεία και Κοινωνική Μέριμνα Σπουδών ή συνδεδεμένης πειθαρχία, ή να κατέχει σχετική HND.

Ζευγάρι φοιτητές που δεν πληρούν αυτές τις τυπικές προϋποθέσεις εισόδου είναι ευπρόσδεκτοι να ισχύουν, εφόσον μπορεί να φανερώσει το ενδιαφέρον και την εμπειρία τους στον τομέα της μελέτης.

Λόγω της φύσης των μαθημάτων αυτών, θα πρέπει να υποβληθεί σε μια Αποκάλυψη και Φραγή ελέγχου Υπηρεσία (παλαιότερα γνωστή ως CRB) πριν από την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης.

Εγγραφή της προηγούμενης μάθησης

Σύμφωνα με ένα σύστημα γνωστό ως «η αναγνώριση της προηγούμενης μάθησης» μπορεί να δικαιούστε να ζητήσουν πιστώσεις για τα σχετικά προσόντα που έχουν ήδη ληφθεί. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το κολέγιο για να συζητήσουν τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τη διαδικασία και την τεκμηρίωση που απαιτούνται για να υποστηρίξουν κάθε αξίωση.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, ... περαιτέρω

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, friendly and welcoming environment. Our success speaks for itself with fantastic achievements and great careers for our students. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη