Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Ανυψώστε τις Προηγμένες Δεξιότητες άμεσης φροντίδας
Το Bachelor of Science στην Επιστήμη Υγείας στην Επαγγελματική Ανάπτυξη και την Προχωρημένη Φροντίδα των Ασθενών είναι ένα πρόγραμμα σπουδών στο Κολλέγιο Νοσηλευτικής και Επαγγελματικής Φροντίδας Υγείας σχεδιασμένο για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονται άμεσα με πληθυσμούς ασθενών. Το γκρουπ στο πρόγραμμα επιστημών υγείας σχεδιάστηκε για τους EMT, τους αναπνευστικούς θεραπευτές, τους τεχνικούς ακτινολογίας, τους τεχνικούς εργαστηρίων, τους φλεβοτομολόγους, τους διαγνωστικούς τεχνικούς, τους βοηθούς φυσικής θεραπείας και άλλους επαγγελματίες του τομέα της υγείας που έχουν αποφοιτήσει από πιστοποιημένο πιστοποιητικό ή πρόγραμμα συνεργατών. Χειρουργοί τεχνολόγοι, τεχνικοί φαρμακείων, οπτικοί διανομείς, βοηθοί οδοντιάτρων, τεχνολόγοι πυρηνικών ιατρών, τεχνικοί ιατρικών αρχείων και βοηθοί φροντίδας στο σπίτι μπορεί επίσης να είναι επιλέξιμοι για αυτό το πτυχίο.

Τα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Science in Health Science μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε παρόντες στο επάγγελμά σας και να προχωρήσετε στην ευθύνη, καθώς και να χρησιμεύσετε ως ορόσημο για ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακού στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης ή τη δημόσια υγεία. Ενώ οι σπουδαστές της GCU ενθαρρύνονται να εξετάσουν μια Χριστιανική κοσμοθεωρία στις σπουδές τους, θα διερευνήσετε την πνευματικότητα και την πολιτισμική πολυμορφία στην θεραπεία και τη φροντίδα και πώς η αναγνώριση των διαφορών μπορεί να είναι σημαντική στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης. Υπάρχει επίσης εστίαση στην αποτελεσματική επαγγελματική επικοινωνία, στην κριτική σκέψη και στη λήψη δεοντολογικών αποφάσεων. Στο τέλος του προγράμματος BS στο πρόγραμμα επιστημών για την υγεία, θα έχετε την ευκαιρία να προσδιορίσετε και να ερευνήσετε ένα θέμα που είναι σημαντικό για εσάς και την επαγγελματική σας εξέλιξη και μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στην εργασία σας στο μάθημα capstone.

βαθμός Αποτελέσματα

Προσθέστε στο Επαγγελματικό Σώμα Γνώσης σας
Αυτό το πτυχίο στην επιστήμη της υγείας θα εμπλουτίσει τα σύνολα δεξιοτήτων σας στην παροχή φροντίδας. Τα μαθήματα επαγγελματικής εξέλιξης του τομέα υγείας εξετάζουν θέματα όπως η πολιτική για την υγεία, η διαχείριση κινδύνων και οι κανονισμοί περί υγειονομικής περίθαλψης, η διαπολιτισμική φροντίδα, η ηθική και οι εφαρμοσμένες στατιστικές, καθώς και ο τρόπος εφαρμογής της έρευνας για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών. Έμφαση δίνεται στα τρέχοντα θέματα και τις τάσεις που επηρεάζουν την επαγγελματική πρακτική.

Εάν είστε συμπαγής επαγγελματίας υγείας και θέλετε να παραμείνετε ενημερωμένοι και σχετικοί στην πρακτική σας, τα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα Bachelor of Science in Health Science είναι για σας. Θα διερευνήσετε επίσης τις Χριστιανικές διδασκαλίες ως ηθική βάση και βάση για τη λήψη αποφάσεων, καθώς και θέματα που ενισχύουν τις ικανότητες επικοινωνίας και κριτικής σκέψης.

Τι θα μάθετε

Αποκτήστε δεξιότητες που μπορείτε να υποβάλετε
Εκτός από την εξερεύνηση των πιο πρόσφατων θεωριών περίθαλψης ασθενών, θα εξετάσετε:

  • Μια διεπιστημονική προσέγγιση της υγειονομικής περίθαλψης για την αντιμετώπιση ενός μεταβαλλόμενου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης
  • Το εύρος και η σπουδαιότητα της διαχείρισης του κινδύνου στις εγκαταστάσεις της υγειονομικής περίθαλψης
  • Ανάλυση στατιστικών και στατιστικών μεθόδων που ισχύουν για το επάγγελμα της υγειονομικής περίθαλψης
  • Ο αντίκτυπος των επαγγελματικών και κοινωνικών δυνάμεων στην πολιτική και στην πρακτική της υγειονομικής περίθαλψης
  • Μάθετε πώς να εφαρμόσετε την έρευνα στην πράξη

Καριέρα Αποτελέσματα

Προχωρήστε στην καριέρα σας στην υγειονομική περίθαλψη
Ως πτυχιούχος αυτού του προχωρημένου προγράμματος σπουδών για την περίθαλψη ασθενών, μπορεί να είστε σε καλύτερη θέση για να προχωρήσετε στην καριέρα σας ως επαγγελματία υγείας. Για να επιτύχουμε, να προχωρήσουμε και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης, όλοι οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να κατανοήσουν πλήρως το εξελισσόμενο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των σημερινών και μελλοντικών κανονιστικών απαιτήσεων, των τάσεων στις κατευθυντήριες γραμμές πρακτικής και των νέων προτύπων ποιότητας και απόδοσης.

Για παράδειγμα, η πολυπλοκότητα της περίθαλψης μπορεί να απαιτήσει από μερικούς από τους συμμαχικούς επαγγελματίες του σήμερα να κερδίσουν πτυχία Bachelor και όχι πιστοποιητικό ή πτυχίο. Εάν προκύψουν αυτές οι αλλαγές, τότε οι πτυχιούχοι όπως ο Bachelor of Science στην Επιστήμη Υγείας στην Επαγγελματική Ανάπτυξη και η Προηγμένη Φροντίδα των Ασθενών θα είναι απαραίτητοι για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί οι άνθρωποι στα επαγγέλματα αυτά.

Το BS στο πρόγραμμα επιστημών για την υγεία προετοιμάζει τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας για να ανταποκριθούν στις περίπλοκες απαιτήσεις υγειονομικής περίθαλψης και μπορεί να ανοίξει πόρτες σε επαγγελματικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα για όσους αναζητούν μεσαία διοικητική και εποπτική θέση

Τοποθεσίες πρόγραμμα

Online
Παρακολουθήστε μια εκπαίδευση επόμενης γενιάς με online πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Grand Canyon. Κερδίστε το βαθμό σας με την ευκολία και την ευελιξία με online μαθήματα που σας επιτρέπουν να μελετήσει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. ΕΕΜ προσφέρει την πιο έμπειρη ηγεσία στην παροχή σε απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα. Πλήρους απασχόλησης μέλη ΔΕΠ και άρτια εκπαιδευμένο συμπλήρωμα εκπαιδευτές, εξοπλισμένο με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πρακτική εμπειρία στον τομέα τους, να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του τρόπου. Σχεδιασμένο με την καριέρα προσανατολισμένη επαγγελματική στο μυαλό, online μαθήματα μας παρέχει ένα οικείο περιβάλλον που διεγείρει την ενδιαφέρουσα και προκλητική συζητήσεις. Επιλέξτε από τα προγράμματα σε όλη την ξεχωριστή μας κολέγια, στους τομείς της απασχόλησης υψηλής ζήτησης. Τα μαθήματα αρχίζουν συχνά.

Απόγευμα
Τα βραδινά προγράμματα του πανεπιστημίου του Grand Canyon ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών που προτιμούν ένα περιβάλλον μάθησης στο πρόσωπο. τάξεις μας νύχτα ανταποκριθεί μόνο μία φορά την εβδομάδα και να προσφέρουν την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση ενός τυπικού τάξη κολέγιο. Οι τάξεις νύχτα σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο αριθμό των μαθητών, παρέχοντας μια ζεστή και γαλούχηση περιβάλλον που υποστηρίζει μια συναρπαστική εμπειρία. Σε μια βραδιά ομάδα, θα προχωρήσει μέσα από το πρόγραμμα σπουδών σας με τα ίδια σταδιοδρομία-minded συμμαθητές, παρέχοντας μια ευκαιρία να δικτυωθούν και να σφυρηλατήσει σχέσεις που πηγαίνουν πέρα ​​από την τάξη. Τα μαθήματα αρχίζουν συχνά σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των κύριων πανεπιστημιούπολη μας.

Διαδικτυακές και βραδινές γνωστοποιήσεις προγραμμάτων

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε25 περισσότερα μαθήματα αποGrand Canyon University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη