Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Αποτελέσματα

Κερδίστε ένα πτυχίο για την προσέλκυση διευθυντών υγείας
Το πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Science in Health Care Administration υπογραμμίζει τόσο τις εννοιολογικές όσο και τις αναλυτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση διαφόρων ενεργειών και την ανάπτυξη διαδικασιών στους σύγχρονους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης. Το πανεπιστημιακό πτυχίο στο υπουργείο Υγείας, το οποίο προσφέρεται από το κολλέγιο νοσηλευτικών και υγειονομικών επαγγελμάτων, εξετάζει τη δομή διαφόρων οργανώσεων υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και πώς να εφαρμόσει στρατηγικά νέες διαδικασίες, να εργαστεί σε έναν οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης και να συνεργαστεί με άλλους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτό το BS στο πρόγραμμα σπουδών της υγειονομικής περίθαλψης σας προετοιμάζει για την είσοδο στον τομέα της δημόσιας υγείας με έμφαση στις εννοιολογικές και αναλυτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση σύγχρονων οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης.

βαθμός Αποτελέσματα

Μάθετε τι κάνει την υγειονομική περίθαλψη να λειτουργήσει
Το πτυχίο Bachelor of Science στη διοίκηση της υγειονομικής περίθαλψης διαθέτει ερευνητικές και βιωματικές ευκαιρίες στη διαχείριση έργων, στην ομαδική εργασία και στην ηγεσία. Έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια εις βάθος κατανόηση της δομής και της εσωτερικής λειτουργίας των διαφόρων οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης. Εξετάστε την εφαρμογή επιτυχημένων στρατηγικών διαχείρισης στο πλαίσιο του κλάδου, μαζί με τις διαχειριστικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστείτε σε ομάδες, να οδηγήσετε και να δημιουργήσετε διαλειτουργικές ομάδες και να διευκολύνετε τη συνεργατική λήψη αποφάσεων.

Τι θα μάθετε

Εξετάστε τις στρατηγικές και τις δομές της υγειονομικής περίθαλψης
Στο γκρουπ στο πρόγραμμα διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης, μαθαίνετε:

  • Η δυναμική και η δομή διαφόρων οργανώσεων υγειονομικής περίθαλψης
  • Πώς οι δημόσιες, ιδιωτικές και κοινωνικές δυνάμεις διαμορφώνουν συστήματα υγειονομικής περίθαλψης
  • Τα οικονομικά ζητήματα που επηρεάζουν την υγειονομική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων των τρίτων πληρωτών
  • Στρατηγικές για την εργασία εντός και μεταξύ πολλών τομέων της υγειονομικής περίθαλψης

Καριέρα Αποτελέσματα

Προετοιμαστείτε για είσοδο στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης
Μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι για αρχικό επίπεδο εποπτείας και μεσοπρόθεσμου διαχειριστικού ρόλου σε οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου στο πρόγραμμα σπουδών της υγειονομικής περίθαλψης. Αν ψάχνετε για μια σταδιοδρομία στη διοίκηση της υγειονομικής περίθαλψης ή για να προχωρήσετε από κλινικές εργασίες σε εποπτικούς ρόλους, αυτό μπορεί να είναι το ιδανικό BS στο πρόγραμμα διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης για εσάς. Οι απόφοιτοι μπορούν να προετοιμαστούν για διοικητικές θέσεις εισόδου σε νοσοκομεία, κλινικές, εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης, εγκαταστάσεις εξωτερικών ασθενών, γραφεία γιατρών, οργανώσεις ψυχικής υγείας, ασφαλιστικές εταιρείες, δημόσιες και κρατικές υπηρεσίες υγείας και άλλους τύπους οργανισμών υγείας.

Εάν θέλετε να προετοιμαστείτε για να μεταβείτε σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για να αποκτήσετε ανώτερα διοικητικά στελέχη της υγειονομικής περίθαλψης και εκτελεστικές θέσεις, τότε εξετάστε την εγγραφή σε αυτό το πτυχίο στο βαθμό διοίκησης της υγειονομικής περίθαλψης ως προετοιμασία.

Τοποθεσίες πρόγραμμα

Πανεπιστημιούπολη
Συμμετοχή στη ζωντανή και αναπτυσσόμενη πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Grand Canyon, με ημερήσια μαθήματα σχεδιασμένα για παραδοσιακούς φοιτητές. Βυθιστείτε σε μια πλήρη προπτυχιακή εμπειρία, συμπληρωμένη με το πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο στο πλαίσιο της Χριστιανικής κοσμοθεωρίας μας. Οι νέες σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, οι αίθουσες διαμονής σουίτες, οι δημοφιλείς επιλογές για φαγητό, οι πισίνες τύπου θέρετρου και η εστίαση στη δημιουργία δυναμικής φοιτητικής ζωής καθιστούν την GCU κορυφαία επιλογή για αποφοίτους γυμνασίου και φοιτητές. Τα συναρπαστικά γεγονότα, οι γνωστοί ομιλητές επισκεπτών και ο αθλητισμός του τμήματος Ι ολοκληρώνουν την παραδοσιακή εμπειρία των φοιτητών. Η φιλόξενη κοινότητα της πανεπιστημιούπολης είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε τον σκοπό σας.

Online
Παρακολουθήστε μια εκπαίδευση επόμενης γενιάς με online πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Grand Canyon. Κερδίστε το βαθμό σας με την ευκολία και την ευελιξία με online μαθήματα που σας επιτρέπουν να μελετήσει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. ΕΕΜ προσφέρει την πιο έμπειρη ηγεσία στην παροχή σε απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα. Πλήρους απασχόλησης μέλη ΔΕΠ και άρτια εκπαιδευμένο συμπλήρωμα εκπαιδευτές, εξοπλισμένο με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πρακτική εμπειρία στον τομέα τους, να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του τρόπου. Σχεδιασμένο με την καριέρα προσανατολισμένη επαγγελματική στο μυαλό, online μαθήματα μας παρέχει ένα οικείο περιβάλλον που διεγείρει την ενδιαφέρουσα και προκλητική συζητήσεις. Επιλέξτε από τα προγράμματα σε όλη την ξεχωριστή μας κολέγια, στους τομείς της απασχόλησης υψηλής ζήτησης. Τα μαθήματα αρχίζουν συχνά.

Απόγευμα
Τα βραδινά προγράμματα του πανεπιστημίου του Grand Canyon ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών που προτιμούν ένα περιβάλλον μάθησης στο πρόσωπο. τάξεις μας νύχτα ανταποκριθεί μόνο μία φορά την εβδομάδα και να προσφέρουν την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση ενός τυπικού τάξη κολέγιο. Οι τάξεις νύχτα σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο αριθμό των μαθητών, παρέχοντας μια ζεστή και γαλούχηση περιβάλλον που υποστηρίζει μια συναρπαστική εμπειρία. Σε μια βραδιά ομάδα, θα προχωρήσει μέσα από το πρόγραμμα σπουδών σας με τα ίδια σταδιοδρομία-minded συμμαθητές, παρέχοντας μια ευκαιρία να δικτυωθούν και να σφυρηλατήσει σχέσεις που πηγαίνουν πέρα ​​από την τάξη. Τα μαθήματα αρχίζουν συχνά σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των κύριων πανεπιστημιούπολη μας.

Διαδικτυακές και βραδινές γνωστοποιήσεις προγραμμάτων

Στις αποκαλύψεις προγραμμάτων επί της πανεπιστημιούπολης

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε25 περισσότερα μαθήματα αποGrand Canyon University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη