Τα Καλύτερα Πιστοποιητικά σε Φαρμακευτική Επιστήμη 2020

Ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό είναι συνήθως μικρότερος από ένα πρόγραμμα σπουδών, και είναι πολύ συγκεκριμένες. Αυτό το είδος του προγράμματος κατάρτισης μπορεί να οδηγήσει σε επαγγελματικό ή εμπορικό πιστοποίησης σε… περαιτέρω

Ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό είναι συνήθως μικρότερος από ένα πρόγραμμα σπουδών, και είναι πολύ συγκεκριμένες. Αυτό το είδος του προγράμματος κατάρτισης μπορεί να οδηγήσει σε επαγγελματικό ή εμπορικό πιστοποίησης σε ένα πλήθος τομέων. Ένα πιστοποιητικό μπορεί επίσης να γεφυρώσει το κενό στην εκπαίδευση σας και σε μια πορεία για ένα υψηλότερο βαθμό.

Τι είναι το πιστοποιητικό της φαρμακευτικής επιστήμης; Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό για ένα πρόγραμμα με επίκεντρο την ιστορία της ιατρικής, της χημείας και της φυσιολογίας. Ανάλογα με το ειδικό πρόγραμμα σας, θα πάρετε πιθανόν μαθήματα ανατομίας, ανθρώπινη φυσιολογία, φαρμακολογία (ο τρόπος που τα φάρμακα επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα), τοξικολογία (βλαβερές συνέπειες των ναρκωτικών μπορεί να έχει για το ανθρώπινο σώμα) και της ιατρικής χημείας.

Ολοκληρώνοντας ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό της φαρμακευτικής επιστήμης θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την εκπαίδευσή σας. Θα είστε σε θέση να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη πτυχή της φαρμακευτικής επιστήμης, όπως ρυθμιστικές υποθέσεις ή κλινικών δοκιμών.

Πιστοποιητικά φαρμακευτική επιστήμη μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω τους στόχους σταδιοδρομίας σας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ωστόσο, κάθε χώρα έχει τις δικές της απαιτήσεις εκπαίδευσης και φαρμακευτικής κανονισμούς. Επικοινωνία σχολεία στις χώρες όπου αναμένεται να χρησιμοποιήσει πιστοποίηση σας για να μάθετε σχετικά με το ειδικό κόστος του προγράμματος.

Το πιστοποιητικό της φαρμακευτικής επιστήμης μπορεί να ανοίξει πολλές επιλογές σταδιοδρομίας για σας, ανάλογα με την εστίασή σας. Θα μπορούσε να σας βάλει στο δρόμο για την απόκτηση ενός βαθμού Pharm.D και κερδίζει licensure ως φαρμακοποιός. Θα μπορούσατε επίσης να πάτε για να είναι ένα ερευνητή, την ανάπτυξη νέων φαρμάκων για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας. Μια άλλη επιλογή σταδιοδρομίας είναι ότι από έναν εκπρόσωπο πωλήσεων φαρμακευτικών προϊόντων, όπου θα προωθήσει διάφορα φάρμακα και να συμβουλεύει τους γιατρούς, νοσοκομεία ή κλινικές σε αλληλεπιδράσεις φαρμάκων, οι ενδείξεις και οι παρενέργειες.

Πολλά σχολεία και τα πανεπιστήμια έχουν ανάγκη τροφοδοσίας με σύγχρονους μελετητές για ευελιξία, προσφέροντας online μαθήματα.Για να βρείτε το σχολείο που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

Διαβάστε Λιγότερα
University of California, Irvine - Division of Continuing Education
USA Online, Ηνωμένες Πολιτείες

Η απόδειξη της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των νέων ιατρικών προϊόντων είναι ένα κρίσιμο μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης ιατρικών προϊόντων και απαιτεί σημαντικούς π ... +

Η απόδειξη της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των νέων ιατρικών προϊόντων είναι ένα κρίσιμο μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης ιατρικών προϊόντων και απαιτεί σημαντικούς πόρους για την επίτευξη. Το πρόγραμμά μας καλύπτει μια αυξανόμενη ανάγκη για επαγγελματική μάθηση που διασφαλίζει το σχεδιασμό και την εφαρμογή κλινικών δοκιμών για επιτυχία. Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις σχετικά με το συντονισμό, την παρακολούθηση και τη διαχείριση μιας κλινικής δοκιμής μέσα σε ένα πλαίσιο καλών κλινικών πρακτικών και κανονιστικών απαιτήσεων. Ένα μάθημα πρακτικής παρέχει μια πολύτιμη εμπειρία για το πιστοποιητικό. -
Certificate
Μερική παρακολούθηση
12 - 18 μήνες
Αγγλικά
Διαδικτυακό
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ