DPsych στη Συμβουλευτική Ψυχολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Διαπιστευμένη από: HCPC BPS

Αποκτήστε ολοκληρωμένη κλινική εκπαίδευση και εκτεταμένη επαγγελματική εξέλιξη μέσω της DPsych Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του GCU - του μοναδικού προγράμματος αυτού του είδους στη Σκωτία. Η συμβουλευτική ψυχολογία είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας εφαρμοσμένης ψυχολογίας και ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ρυθμίσεων απαιτεί ιδιαίτερα εξειδικευμένους ψυχολόγους συμβούλων που έχουν καταγραφεί από το HCPC.

Σε αυτό το διδακτορικό πρόγραμμα, θα επεκτείνετε την ικανότητά σας να συνεργαστείτε με πολύπλοκες ομάδες πελατών και να συμβάλλετε στην επιτόπια έρευνα στον τομέα της ψυχολογικής υγείας.

Βασιζόμαστε στις σχέσεις μας με ενεργούς επαγγελματίες για να σας προσφέρουμε μια παγκόσμια και άκρως σχετική εκπαίδευση, με κλινική κατάρτιση τόσο σε ανθρωπιστικές (ανθρωποκεντρικές) όσο και σε γνωστικές-συμπεριφορικές προσεγγίσεις. Λαμβάνουμε μια ολιστική και ολοκληρωμένη προσέγγιση στην διδασκαλία και θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην εφαρμοσμένη ψυχολογική θεωρία και την έρευνα, καθώς και την πλήρη εργασία στις τρέχουσες κλινικές τοποθετήσεις.

Εδώ, θα είστε μέρος μιας ευημερούσας, ανοικτής και ποικίλης κοινότητας με κοινή επένδυση στην κοινωνική ευθύνη και δέσμευση για το κοινό καλό.

Πτυχιακές προοπτικές

Με την αποφοίτησή σας, θα είστε κατάλληλος για την ιδιότητα του Chartered Psychologist στη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία και δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο HCPC.

Οι απόφοιτοι μας επωφελούνται από την αυξανόμενη ζήτηση για σε βάθος κατάρτιση και ηγετικές ικανότητες στον τομέα της ψυχολογικής θεραπείας - και από την εξαιρετική ακαδημαϊκή φήμη της GCU και την παγκόσμια κορυφαία κατάταξη κατά 5%. Οι αποφοίτες μας εργάζονται ως εγγεγραμμένοι ψυχολόγοι συμβουλευτικής, κάνοντας θετικό αντίκτυπο στην ανεξάρτητη πρακτική και στον ακαδημαϊκό χώρο, στο NHS και στην κοινωνική φροντίδα, οργανωτικά, εκπαιδευτικά και ιατροδικαστικά.

Τι θα μελετήσετε

DPsych καλύπτει τις ψυχοθεραπευτικές ικανότητες και δεξιότητες. Κρίσιμη έρευνα στην ψυχολογία συμβουλών? Προηγμένες μέθοδοι έρευνας και διατριβή. και Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη σε ενότητες που κυμαίνονται από 15 έως 60 μονάδες.

Για να φτάσετε στο βραβείο του D.Psych, επιτυγχάνετε συνολικά 540 μονάδες. Τα πρώτα σημεία εξόδου είναι διαθέσιμα στην PgCert στην Ψυχολογική Συμβουλευτική (60 μονάδες). PgDip στην ψυχολογική συμβουλευτική (120 μονάδες); και MSc στην ψυχολογική συμβουλευτική (180 Credits) επίπεδα.

Παράδοση προγράμματος

Το πρόγραμμα D.Psych παρέχεται σε τρία χρόνια με πλήρες ωράριο και μέχρι 7 έτη με μερική απασχόληση. Η παρακολούθηση τριμήνου για τη διδασκαλία είναι πάνω από δύο ημέρες την εβδομάδα (Πέμπτη και Παρασκευή) με πλήρη απασχόληση και μία μέρα την εβδομάδα με μερική απασχόληση. Τα επόμενα χρόνια η παρουσία είναι μόνο την Παρασκευή, συμπληρωμένη με αρκετές εντατικές εβδομάδες διδασκαλίας.

Η εμπειρία τοποθέτησης τουλάχιστον 450 ωρών εποπτευόμενης κλινικής πρακτικής πρέπει να αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του προγράμματος και η πρακτική της τοποθέτησης συνεχίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης αναμένεται να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες τοποθέτησης σε διάστημα δύο ημερών την εβδομάδα (εκτός των ακαδημαϊκών ημερών με ωράριο προγραμματισμού), αναπτύσσοντας μια σειρά σχετικών δεξιοτήτων επιπλέον της άμεσης εργασίας των πελατών. Οι φοιτητές είναι υπεύθυνοι για την εξασφάλιση τοποθετήσεων, παρόλο που το πρόγραμμα παρέχει σημαντική υποστήριξη και ευκαιρίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

UK Βαθμός 2: 1 (ή ισοδύναμο) που πληροί τα πρότυπα BPS για το Graduate Basis for Chartership (GBC). Προσωπική ωριμότητα και αποδεδειγμένη εμπειρία σε βοηθητικό ρόλο.

Ακαδημαϊκό δοκίμιο

Μαζί με την αίτησή σας, παραθέστε ένα δοκίμιο 1000 λέξεων με τίτλο "Πώς διαφέρει η συμβουλευτική ψυχολογία από τα σχετικά επαγγέλματα (όπως η κλινική ψυχολογία, η ψυχοθεραπεία και η συμβουλευτική) και πώς έχει προετοιμαστεί η ζωή σας για τέτοια εργασία;"

Βεβαιωθείτε ότι το δοκίμιο σας είναι σε κατάλληλο ακαδημαϊκό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς.

Αποκάλυψη

Όλοι οι σπουδαστές πρέπει να παρέχουν επαρκή ενημέρωση για ποινικές καταδίκες, οι οποίες για όσους θα πραγματοποιήσουν τοποθετήσεις στη Σκωτία θα σημαίνουν την ένταξη στο καθεστώς προστασίας των ευάλωτων ομάδων (PVG). Οι φοιτητές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει επιπλέον να παρέχουν ισοδύναμη αποκάλυψη από τον προηγούμενο τόπο διαμονής τους.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

αγγλική γλώσσα

Ακαδημαϊκό αποτέλεσμα IELTS 7,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω από 7,0.

Σημειώστε ότι αν είστε από μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα, μπορεί να μην χρειαστεί να παράσχετε περαιτέρω αποδείξεις για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική: £ 6090
  • RUK: £ 6090
  • ΕΕ: £ 6090
  • Διεθνές: £ 12600

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Το τέλος για το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα διδακτικά στοιχεία, την εποπτεία της έρευνας, την υποστήριξη στην απόκτηση τοποθετήσεων και την πρόσβαση σε όλα τα οφέλη της μελέτης στο Caledonian University της Γλασκώβης. Υπάρχουν πρόσθετες δαπάνες ως εξής:

Κλινική εποπτεία: Παρόλο που παρέχεται κάποια εποπτεία σε επίπεδο ομάδας στο πλαίσιο της διδασκαλίας του προγράμματος, πραγματοποιείται λεπτομερής κλινική παρακολούθηση σε συνδυασμό με πρακτική τοποθέτησης. Ορισμένες τοποθετήσεις μπορεί να παρέχουν κατάλληλη εποπτεία, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, οι φοιτητές θα πρέπει να χρηματοδοτούν την εποπτεία τους. Αυτό συνήθως κοστίζει £ 40 - £ 70 ανά ώρα και θα πρέπει κανονικά να διεξάγεται τουλάχιστον ανά δεκαπενθήμερο.

Εκτός από την κλινική παρακολούθηση, οι μαθητές θα έχουν κόστος συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής θεραπείας (τουλάχιστον 40 ώρες σε όλο το πρόγραμμα, με κόστος παρόμοιο με την εποπτεία). βιβλία και πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό. ασφάλιση επαγγελματικής αποζημίωσης (περίπου £ 80 το χρόνο). μια εφαρμογή PVG (περίπου £ 60). Θα σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε έναν εργασιακό έλεγχο υγείας, ο οποίος μπορεί να επιβαρυνθεί με μικρό κόστος. Θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα ταξιδιού προς και από τις τοποθετήσεις σας.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Διαπίστευση

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας. Οι φοιτητές που λαμβάνουν αυτό το βραβείο μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο HCPC ως Συμβουλευτικός Ψυχολόγος.

Διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία. Οι φοιτητές που λαμβάνουν το D. Psych στο Ψυχολογία Συμβουλευτικής είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για Chartership ως συμβουλευτικό ψυχολόγο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... περαιτέρω

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη