Dpsych στην αθλητική και άσκηση ψυχολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η ψυχολογία του αθλητισμού και της άσκησης είναι ένας σχετικά νέος και όλο και πιο δημοφιλής τομέας εφαρμοσμένης ψυχολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η DPsych Sport and Exercise Psychology είναι το μοναδικό πρόγραμμα αυτού του είδους στη Σκωτία, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη εξαιρετικών θεραπευτικών δεξιοτήτων, διεπιστημονικής μάθησης, διδασκαλίας και έρευνας.

Οι ψυχολόγοι του αθλητισμού και της άσκησης εργάζονται σε όλους τους τομείς παροχής αθλημάτων και άσκησης, ιδιαίτερα επαγγελματικών και ολυμπιακών αθλημάτων, καθώς και στην αύξηση της σωματικής άσκησης και της συμμετοχής των γενικών πληθυσμών.

Αποτελούν αξιόπιστη και αξιόπιστη δομή στην αθλητική επιστήμη σε τοπικό, εθνικό και ολυμπιακό επίπεδο και σε διαρθρώσεις επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ράγκμπι, γκολφ και των εθνικών αθλητικών ινστιτούτων (Σκωτία, Βόρεια Ιρλανδία, Ουαλία και Αγγλία).

Οι ψυχολόγοι του αθλητισμού και της άσκησης βασίζονται στην ψυχολογική θεωρία και την έρευνα, εφαρμόζοντάς τους για την πρόληψη ασθενειών και τραυματισμών, την προώθηση των υψηλότερων προτύπων απόδοσης και ευεξίας και την αύξηση της συμμετοχής στην άσκηση και των κινήτρων για όλους.

Τι θα μελετήσετε

Το DPsych στην Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Άσκησης υπόκειται επί του παρόντος στην έγκριση του Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και της British Psychological Society (BPS).

Με την έγκριση του θέματος από το HCPC, οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το DPsych στην Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Άσκησης θα είναι κατάλληλοι να υποβάλουν αίτηση στο HCPC για εγγραφή ως Ψυχολόγος Αθλητισμού και Άσκησης.

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

Έτος 1: κανονικά πτυχίο 2: 1 στην Ψυχολογία με επιλεξιμότητα για GBC με το BPS. Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για εισαγωγή μπορούν να είναι επιλέξιμοι για ειδική απαλλαγή βάσει ενότητας, βάσει προηγούμενων προσόντων ή εμπειρίας. Το Πλαίσιο Αναγνώρισης του Προηγούμενου Μάθησης του Πανεπιστημίου χρησιμοποιείται για να επιβεβαιώσει τυχόν εξαιρέσεις.

Έτος 2: οι φοιτητές που έχουν αποκτήσει πτυχίο Ψυχολογίας Αθλητισμού και Άσκησης (διαπιστευμένο με BSP) μπορούν να θεωρηθούν για άμεση είσοδο στη Διδακτορική Δίπλωμα (στο 2ο έτος του προγράμματος). Το Πλαίσιο Αναγνώρισης του Προηγούμενου Μάθησης του Πανεπιστημίου χρησιμοποιείται για να επιβεβαιώσει τυχόν εξαιρέσεις.

αγγλική γλώσσα

Ακαδημαϊκό αποτέλεσμα IELTS 7,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω από 7,0.

Σημειώστε ότι αν είστε από μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα, μπορεί να μην χρειαστεί να παράσχετε περαιτέρω αποδείξεις για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να επιδείξουν επίπεδο ωριμότητας και πείρας ανάλογα με τις προσωπικές και επαγγελματικές απαιτήσεις του προγράμματος. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρακολουθήσουν μια συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας εισαγωγής και θα υποβληθούν σε έλεγχο CRB.

Η αποδοχή στο πρόγραμμα θα εξαρτηθεί από την έκβαση του ελέγχου της CRB και από την επαρκή επίδειξη των σχετικών δεξιοτήτων και κινήτρων που απαιτούνται για την υλοποίηση του προγράμματος.

Οι σπουδαστές πρέπει να δώσουν ένα παράδειγμα επίδειξης σχετικής εθελοντικής ή αμειβόμενης εργασιακής εμπειρίας σε ένα σχετικό τομέα, π.χ. εμπειρία εθελοντικής ή αμειβόμενης εργασίας σχετικής με τον τομέα.

Σημειώστε ότι οι μαθητές αναμένεται να προμηθεύσουν τις δικές τους πιθανές τοποθετήσεις πριν από την εγγραφή τους στο πρόγραμμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • ΕΕ: £ 5500
  • Διεθνές: £ 12600

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... περαιτέρω

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη