Integrative Neuroscience MScR

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ερευνητικό προφίλ

Το MSc από την Έρευνα στην Ολοκληρωμένη Νευροεπιστήμη είναι ένα ετήσιο ερευνητικό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που καλύπτει όλα τα επίπεδα της σύγχρονης νευροεπιστήμης, γεγονός που το καθιστά ένα ιδανικό πρόγραμμα για να σας προετοιμάσει για διδακτορικό.

Περιλαμβάνουμε μοριακές, κυτταρικές, συστήματα, αναγεννητική, γνωστική, κλινική και υπολογιστική νευροεπιστήμη. Σας επιτρέπουμε επίσης να επιλέξετε την ειδικότητά σας από την αρχή, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε τη μάθησή σας γύρω από τα ενδιαφέροντα και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Δομή του προγράμματος

Ξεκινάτε με ένα διδακτικό στοιχείο τις πρώτες 12 εβδομάδες και παρακολουθείτε «θεματικές εβδομάδες» που εκτελούνται παράλληλα με τα μαθήματα επιλογής.

Τα μαθήματα επιλογής εκτελούνται κατά τις πρώτες 12 εβδομάδες σε δύο μισές ημέρες την εβδομάδα. Αυτά θα σας δώσουν μια βαθύτερη γνώση των εννοιών και της μεθοδολογίας ενός συγκεκριμένου τομέα ενδιαφέροντος.

Για την έρευνά σας, μπορείτε να επιλέξετε τα διαθέσιμα προγράμματα ή να επικοινωνήσετε με τους κύριους ερευνητές από περισσότερες από 120 ομάδες στην κοινότητα των Νευροεπιστημών του Εδιμβούργου για να αναπτύξετε το δικό σας έργο, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από την ψυχολογία έως τη νανοεπιστήμη.

Μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε δύο διαδοχικά έργα για να αποκτήσετε μια ισχυρή επισκόπηση των ερευνητικών τομέων ή να κάνετε ένα μεγαλύτερο έργο για να πάρετε μια πιο εμπεριστατωμένη εργαστηριακή εμπειρία σε έναν τομέα.

Παραδείγματα ολοκληρωμένων έργων είναι:

 • Η πλαστικότητα αρχικού τμήματος Axon σε μοντέλο ποντικού σύνδρομο Fragile X (Peter Kind)
 • Γνωσιακές και κινητικές λειτουργίες στις νευροεκφυλιστικές ασθένειες (Thomas Bak)
 • Οι αλληλεπιδράσεις του αμυλοειδούς-βήτα και του tau στην πρόκληση γνωστικής παρακμής σε ένα νέο μοντέλο νόσου του Alzheimer (Tara Spiers-Jones)
 • Ο ρόλος των πρωτογενών βλεφαρίδων στην ανάπτυξη βλαστικών κυττάρων κατά την ανάπτυξη του εγκεφαλικού φλοιού (Thomas Theil)

Έτος 1

Υποχρεωτικά μαθήματα

Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα

 • Νευροαπεικόνιση έρευνας για μεταπτυχιακούς νευροεπιστήμονες NEME11040 10 μονάδες
 • Ανασκόπηση του Neuroscience NEBM11011 10 μονάδες
 • Αποτελεσματικές Παρουσιάσεις LISC11051 0 μονάδες
 • Writing Up Επιστήμη LISC11053 0 μονάδες
 • Σχεδιασμός Έργου και Ηθική στην Επιστημονική Έρευνα LISC11052 0 μονάδες
 • Παρουσίαση των δεδομένων της έρευνας για τη νευροεπιστήμη NEBM11005 20 μονάδες
 • Ερευνητική Πρόταση (Νευροεπιστήμη) NEBM11007 20 μονάδες
 • Ερευνητική Κατάρτιση (Neuroscience) NEBM11016 20 μονάδες
 • Διδακτορικό Δίπλωμα (Neuroscience) Πρέπει να περάσει στο 50% και να ληφθεί κατά τη διάρκεια του Block 5 (Sem 2) και πέρα από το NEBM11002 80 credits

Επιλογές μαθήματος

Επιλέξτε ακριβώς 20 μονάδες από τα παρακάτω μαθήματα

Η επιλογή διαθεσιμότητας μαθημάτων θα εξαρτηθεί από τους αριθμούς σπουδαστών. Ενώ θα γίνει κάθε προσπάθεια να δοθούν οι μαθητές στις προτιμώμενες επιλογές μαθημάτων επιλογής τους, όπου η ζήτηση είναι υψηλή, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αυτό. Οι μαθητές θα πρέπει να ελέγξουν τις λεπτομέρειες του μαθήματος για τις πληροφορίες και τη θέση του ωρολογίου, καθώς τα μαθήματα διδάσκονται σε διάφορες τοποθεσίες του Πανεπιστημίου.

Τα επιλεγμένα μαθήματα πρέπει να ληφθούν κατά τη διάρκεια του εξαμήνου 1

 • Νευρωνικά κυκλώματα NEBM11012 20 μονάδες
 • Νευροεκφυλισμός και αναγέννηση NEBM11013 20 μονάδες
 • Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές NEBM11014 20 μονάδες
 • Αναπτυξιακή Νευροβιολογία NEBM11015 20 μονάδες
 • CMVM Επιστημονική Ακαδημαϊκή Γραφή TPGR11004 0 μονάδες

Ευκαιρίες καριέρας

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει με την ερευνητική σας καριέρα. Πάνω από το 90% των φοιτητών στο MSc από την έρευνα στην Integrative Neuroscience έχουν θετικούς επόμενους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των διδακτορικών, ερευνητικών ή κλινικών σταδιοδρομιών.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα Βρετανικό πτυχίο 2: 1 που τιμά το πτυχίο, ή το διεθνές του ισοδύναμο, στις βιολογικές επιστήμες (συμπεριλαμβανομένης της νευροεπιστήμης) ή σε ιατρικό, οδοντικό ή κτηνιατρικό πτυχίο.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να επιδείξετε επίπεδο αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τις σπουδές σας, ανεξάρτητα από την εθνικότητα ή τη χώρα διαμονής σας.

Αποδεχόμαστε τα ακόλουθα προσόντα αγγλικής γλώσσας με τους καθορισμένους βαθμούς:

 • IELTS Academic: σύνολο 6.5 (τουλάχιστον 6.0 σε κάθε ενότητα)
 • TOEFL-iBT: σύνολο 92 (τουλάχιστον 20 σε κάθε ενότητα)
 • PTE Academic: σύνολο 61 (τουλάχιστον 56 σε κάθε ένα από τα τμήματα "Επικοινωνιακές δεξιότητες" · τα τμήματα "Ενεργοποίηση δεξιοτήτων" δεν εξετάζονται)
 • CAE και CPE: σύνολο 176 (τουλάχιστον 169 σε κάθε ενότητα)
 • Trinity ISE: ISE II με διακρίσεις και στις τέσσερις συνιστώσες

Το πτυχίο σας στην αγγλική γλώσσα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα τρία και μισά έτη από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος για το οποίο υποβάλετε αίτηση για σπουδές εκτός αν χρησιμοποιείτε IELTS, TOEFL, PTE Academic ή Trinity ISE, οπότε δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο χρονών.

Βαθμοί διδάσκονται και αξιολογούνται στα αγγλικά

Δεχόμαστε επίσης ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει διδαχθεί και αξιολογηθεί στα αγγλικά σε μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα, όπως ορίζεται από τις βίζες του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μετανάστευση:

Δεχόμαστε επίσης ένα πτυχίο που έχει διδαχθεί και αξιολογηθεί στα αγγλικά από ένα πανεπιστήμιο στον κατάλογο των εγκεκριμένων πανεπιστημίων μας σε μη πλειοψηφικές αγγλόφωνες χώρες.

Εάν δεν είστε υπήκοος μιας πλειοψηφίας αγγλόφωνης χώρας, τότε το πτυχίο σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα τρία και μισό έτη στην αρχή του προγράμματος σπουδών σας.

Πρόγραμμα έγκρισης της ακαδημαϊκής τεχνολογίας

Εάν δεν είστε υπήκοος της ΕΕ, του ΕΟΧ ή της Ελβετίας, ενδέχεται να χρειαστείτε πιστοποιητικό εκκαθάρισης για το Πιστοποιητικό της Ακαδημαϊκής Τεχνολογίας για να μελετήσετε αυτό το πρόγραμμα.

Τέλη και κόστος

Δίδακτρα: Καρδιαγγειακή Βιολογία (MSc by Research)

Ακαδημαϊκή Συνεδρία Αρχική σελίδα / ΕΕ Εξωτερικό / Διεθνές Online Distance Learning Πρόσθετα έξοδα προγράμματος
2019/0 £ 8.300 £ 26.600 £ 3.000

Ετήσια δίδακτρα

Οι σπουδαστές με προγράμματα σπουδών πλήρους και μερικής παρακολούθησης άνω του ενός έτους πρέπει να γνωρίζουν ότι τα ετήσια δίδακτρα υπόκεινται σε αναθεώρηση και συνήθως αυξάνονται κατά περίπου 5% ετησίως. Αυτή η ετήσια αύξηση πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την υποβολή αίτησης για ένα πρόγραμμα.

Υποτροφίες και χρηματοδότηση

Μεταπτυχιακά δάνεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ίσως έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για μεταπτυχιακό δάνειο από μία από τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο τύπος και το ύψος της οικονομικής υποστήριξης που δικαιούστε εξαρτάται από το πρόγραμμα, τη διάρκεια των σπουδών σας και το καθεστώς διαμονής σας. (Τα προγράμματα που μελετώνται σε μερικώς διακεκομμένη βάση δεν είναι επιλέξιμα.)

Πώς να εφαρμόσει

Πρέπει να υποβάλετε δύο αναφορές στην αίτησή σας.

Κατά τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού έντυπου αίτησης δεν απαιτείται να συμπληρώσετε μια πρόταση έρευνας. Θα επιλέξετε το πρώτο ερευνητικό σας έργο στην αρχή του προγράμματος. (Παρακαλούμε να αγνοήσετε τυχόν αυτόματα δημιουργούμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ζητούν αυτές τις πληροφορίες από εσάς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων.)

Θα λάβετε επίσημη συνέντευξη (προσωπικά, μέσω τηλεδιάσκεψης ή Skype).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη