MBBS (στα αγγλικά)

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

MBBS (στα αγγλικά)

 • Το πρόγραμμα αυτό είναι το σημείο κατασκευής του σε εθνικό επίπεδο χαρακτηρίστηκε από σημαντικές, κατατάσσεται στην 4η μεταξύ των ιατρικών σχολών στην Κίνα.
 • SYSU είναι ένα από τα 30 πανεπιστήμια χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Παιδείας της Κίνας να αποδεχθεί MBBS διεθνείς φοιτητές.
 • Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά, κινέζικα, χωρίς απαιτήσεις γλωσσικής επάρκειας.
 • SYSU είναι εισηγμένη στο ΠΟΥ Παγκόσμια Κατάλογος των Ιατρικών Σχολών και οι απόφοιτοι του MBBS προγράμματα είναι επιλέξιμα για να λάβουν τις ιατρικές εξετάσεις χορήγησης αδειών που κατέχουν οι ιατρικές συμβούλια σε διάφορες χώρες, όπως η MCI, PMDC, USMLE, HPCSA, Ε.Κ.Ι.Μ. κ.λπ.

Sun Yat-sen University εγκρίθηκε ως ένα από τα τριάντα πανεπιστήμια από το Υπουργείο Παιδείας της Κίνας να εγγραφούν διεθνείς σπουδαστές με ειδίκευση στην MBBS (Πρόγραμμα Κλινικής Ιατρικής διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα). Το πρόγραμμα ακολουθεί η «Προσωρινή κανονισμών για τα Πρότυπα Ποιοτικού Ελέγχου της αγγλο-διδάσκονται Ιατρική Εκπαίδευση Προπτυχιακά για τους ξένους φοιτητές στην Κίνα», καθώς και πρακτικές τις ακαδημαϊκές αρχές της εδραίωσης της θεωρητικής γνώσης και εστιάζοντας στις τεχνικές δεξιότητες, διεπιστημονικών μελετών, και την κλινική πρακτική.

Sun Yat-sen University (SYSU) ξεκίνησε το πρόγραμμα in2006 MBBS και έχει αποκτήσει από το αναγνώριση και έγκριση από τα ιατρικά συμβούλια στην Ινδία, την Ταϊλάνδη, το Νεπάλ και πολλά άλλα έθνη. Μέχρι σήμερα, δύο παρτίδες των διεθνών φοιτητών, ύψους 194 από την Ινδία, την Ταϊλάνδη, Νεπάλ, και άλλες χώρες έχουν αποφοιτήσει με επιτυχία από το Πανεπιστήμιο.

Zhongshan της Ιατρικής Σχολής

Καθιερώθηκε για πρώτη φορά ως Boji Ιατρική Σχολή το 1866, Zhongshan της Ιατρικής Σχολής (SYSU-SOM) είναι το αρχαιότερο σχολείο της δυτικής ιατρικής στην Κίνα. Σήμερα είναι περήφανος που βρίσκομαι ανάμεσα στην κορυφαία βαθμίδα των ιατρικών σχολών σε εθνικό επίπεδο. SYSU-SOM διαθέτει το μεγαλύτερο ολοκληρωμένο σύστημα υγείας στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής και3 5 εξειδικευμένα νοσοκομεία και την κοινότητα υποκατάστημα 13 νοσοκομεία με πάνω από 11.000 κλίνες, 13 εκατομμύρια επισκέψεις σε εξωτερικά ιατρεία και 200.000 σε ασθενή χειρουργικές επεμβάσεις κάθε χρόνο. Το ίδρυμα στέκεται ως ηγέτης στην ιατρική και επιστημονική εκπαίδευση και κατάρτιση, τη βιοϊατρική έρευνα και φροντίδα των ασθενών στη χώρα και απολαμβάνει μεγάλη φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία.

Φήμη SYSU-SOM για την ποιότητα της εκπαίδευσης, της επιστημονικής καινοτομίας, και των κοινωνικών υπηρεσιών έχει προσελκύσει μια εξαιρετική και ποικίλο φάσμα των εκπαιδευτικών και των μαθητών, με πάνω από 18.000 πλήρους απασχόλησης μέλη ΔΕΠ και τους κλινικούς ιατρούς και 8.915 γυναίκες ιατρικές επιστήμες και επιστήμες υγείας προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 400 φοιτητές από 28 χώρες. SYSU-SOM έχει επίσης υψηλής ποιότητας ιατρική εκπαίδευση πόρων που συμβάλλουν στην προσέλκυση των καλύτερων υποψηφίων πτυχίο ιατρικής.

Επιπλέον, μας φοιτητές ιατρικής έχουν κερδίσει το πρώτο βραβείο-στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κλινικών Δεξιοτήτων για το Ιατρικό Κολλέγιο Φοιτητές επί τρία συναπτά έτη. Έχουμε καθιερώσει σταθερές συνεργασίες στην ιατρική εκπαίδευση και την έρευνα με πολλούς διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς, μεταξύ των οποίων το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το Ινστιτούτο Καρολίνσκα, UT Southwestern Medical Center, και το Πανεπιστήμιο του Birmingham.

Απαιτήσεις Καλλιέργεια

Το πρόγραμμα MBBS αποτελείται από έξι ακαδημαϊκά έτη και απαιτεί 284 συνολικές πιστώσεις, συμπεριλαμβανομένων των 256 πιστώσεις των υποχρεωτικών μαθημάτων και 28 πιστώσεις των μαθημάτων επιλογής. Υπάρχουν 54 μαθήματα σε αυτό το σημαντικό, συμπεριλαμβανομένων 46 εξειδικευμένα μαθήματα and8 προαιρετικά μαθήματα.

Κύρια μαθήματα

 1. Κινέζικα 2. Εισαγωγή στην Κίνα και την κινεζική κουλτούρα 3. Εισαγωγή στην κινεζική Κοινωνία και Πολιτισμός (Πρακτική) 4. Χημεία 5. Μαθηματικά 6. Ιατρική Φυσική 7. Φυσικής Αγωγής 8. Ιατρική κινεζική ορολογία 9. Ιατρική κινέζικα 10. Ιατρικής Βιολογίας & Κυτταρικής Βιολογίας 11. Βασική Ανατομία 12. Ιατρικής Δεοντολογίας 13. Κλινική Ανατομία 14. Ιστολογίας και Εμβρυολογίας 15. Φυσιολογία 16. Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας 17. Ιατρική Ανοσολογίας 18. Ιατρικής Μικροβιολογίας 19. Μοριακή Ιατρική Δεξιότητες 20. Ανθρώπινα Παρασιτολογίας 21. Παθολογία 22. Φαρμακολογία 23. Πειραματική Επιστήμη Φυσιολογικές 24. Παθοφυσιολογία 25. Προληπτικής Ιατρικής & Κοινοτικής Ιατρικής 26. Ιατρικής Στατιστικής 27. Επιδημιολογία 28. Εισαγωγή στη βασική ιατρική CoursesDiagnostics 29. Ιατρική Γενετική 30. Ιατροδικαστικής 31. Παθολογία 32. Χειρουργική 33. Γυναικολογία & Μαιευτική 34. Παιδιατρική 35. Ιατρική Imageology 36. Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (συμπεριλαμβανομένου του βελονισμού) 37. Νευρολογία 38. Ψυχιατρική 39. Ογκολογία 40. Λοιμώδη Νοσήματα 41. Ορθοπεδικά 42. Επείγουσας Ιατρικής 43. Otothinolaryngology 44. Κλινικές Δεξιότητες Εκπαίδευση 45. Ιατρικής Αποκατάστασης 46. Κλινικής Πρακτικής 47. Επιστήμη των Υπολογιστών 48. Ιατρική Ψυχολογία 49. Στοματολογίας 50. Αναισθησιολογία 51. Οφθαλμολογία 52. Δερματολογία 53. Τεκμηριωμένη ιατρική 54. Ιατρική Λογοτεχνία Ανάκτηση και Αξιοποίηση

Προϋποθέσεις Εισόδου

 1. Οι μαθητές θα πρέπει να προέρχονται από αγγλόφωνες χώρες. Αν όχι, μια ελάχιστη βαθμολογία των 60 για το TOEFL iBT ή ένα ελάχιστο αποτέλεσμα IELTS 6 απαιτείται.
 2. Απαιτήσεις Ηλικία: 18 ετών και άνω.
 3. Ανώτερος προσόντα αποφοίτησης γυμνάσιο.
 4. Δεκάδες Αγγλικά στις υψηλές επιδόσεις σχολείο θα πρέπει να είναι κατηγορίας C ή παραπάνω (70 μονάδες ή πάνω από 100).
 5. Δεκάδες μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία και στις υψηλές επιδόσεις σχολείο θα πρέπει να είναι κατηγορίας Α ή παραπάνω (60 βαθμοί ή πάνω από 100), και στον βαθμό C ή παραπάνω σε τουλάχιστον ένα από τα θέματα μεταξύ των μαθηματικών, της φυσικής και της χημείας.
 6. Εγγραφή καλής συμπεριφοράς 7. Η καλή υγεία (συμπεριλαμβανομένων χωρίς αχρωματοψίας) 8. Οι υποψήφιοι που έχουν αποφοιτήσει από το λύκειο, αλλά δεν έχουν ακόμη λάβει τα διπλώματα αποφοίτησης θα πρέπει να παρέχει συμπληρωματικά έγγραφα από τα σχολεία έλεγχο την κατάστασή τους.
 7. Οι μαθητές καλούνται να λάβουν εισαγωγικές εξετάσεις που διοργανώνονται από την Sun Yat-sen University, το οποίο καλύπτει τα μαθηματικά, χημεία, και τη φυσική.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Sun Yat-sen University, originally known as Guangdong University, was founded in 1924 by Dr. Sun Yat-sen (also called Sun Zhongshan), a great democratic revolutionary leader of the 20th century. The U ... περαιτέρω

Sun Yat-sen University, originally known as Guangdong University, was founded in 1924 by Dr. Sun Yat-sen (also called Sun Zhongshan), a great democratic revolutionary leader of the 20th century. The University is located in Guangdong Province, an area neighboring Hong Kong and Macao, which is at the forefront of China's reform and opening up... Διαβάστε Λιγότερα
Guangzhou , Guangzhou , Zhuhai , Guangzhou + 3 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη