MBChB στην ιατρική και τη χειρουργική επέμβαση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο University of Birmingham σας δίνει τη δυνατότητα πρώτης κατηγορίας θα πρέπει να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να γίνει ένας ιατρός.

Ακαδημαϊκά θέση με μια φυσική ικανότητα για την επιστήμη, θα έχετε ένα έντονο ενδιαφέρον στις ανθρώπινες υποθέσεις, μια ανησυχία για την ευημερία των άλλων, ένα ταλέντο για την επικοινωνία και την επιθυμία να κάνει μια πραγματική διαφορά. Θα χρειαστείτε επίσης ένα πολύ κίνηση για να ολοκληρωθεί αυτό το απαιτητικό μάθημα βαθμό. Σε όλο το χρόνο σας μαζί μας, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως άτομο και θα σας ενθαρρύνει να αναπτύξουν και να εξερευνήσουν τα δικά σας επαγγελματικά συμφέροντα.

Με πέντε-και-α-μισό εκατομμύριο άνθρωποι στην περιοχή West Midlands, θα πρέπει να σπουδάζουν στη μεγαλύτερη περιφέρεια της υγειονομικής περίθαλψης της χώρας, προσφέροντας μια ποικιλία κλινικών τοποθετήσεων. Ένα από αυτά είναι η βασίλισσα Ελισάβετ Νοσοκομείο του Birmingham, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην Ιατρική Σχολή, το οποίο άνοιξε το 2010 και διαθέτει state-of-the-art εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να αποκτήσουν εμπειρία στην ποικιλία των ιατρικών ειδικοτήτων, μαθαίνοντας πώς να διαχειριστεί ένα ευρύ φάσμα ασθενών από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς. Δεξιά από την αρχή, θα έχετε την εμπειρία της πρακτικής της υγειονομικής περίθαλψης στην κοινότητα με δεκαπενθήμερη προσκόλληση σε μια γενική πρακτική, η οποία σας επιτρέπει να δείτε πώς τις σπουδές σας μεταφράσει στην κλινική πρακτική.

την εκπαίδευσή σας σε νοσοκομεία και γενικά πρακτικές λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα άκρως οργανωμένη δομή ακαδημία. Αρχηγοί των Ακαδημιών είναι ανώτεροι σύμβουλοι και γενικοί ιατροί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την Ιατρική Σχολή για να εξασφαλιστεί ότι θα λάβετε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε κάθε ειδικότητα.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε από διάφορες προαιρετικές προγράμματα παρεμβολής, η οποία θα λάβει μετά το δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο έτος των σπουδών σας. Αυτές σας επιτρέπουν να συμμετάσχουν σε νέες εργαστηριακά ή με βάση την κοινότητα ερευνητικές εργασίες είτε σε βασική ή εφαρμοσμένη ιατρική έρευνα.

Το 2016, τα αποτελέσματα της Εθνική Έρευνα Φοιτητών (NSS) έδειξε ότι το 93% των μαθητών μας ήταν ικανοποιημένοι με τη διδασκαλία σε αυτήν την πορεία.

Ο Μπέρμιγχαμ Ιατρική και Χειρουργική πορεία είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βασίζεται modular σχεδιαστεί για να σας δώσει τις απαραίτητες γνώσεις και το υπόβαθρο για να αρχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση τους στόχους σας καριέρα.

Αποτέλεσμα του μαθήματος

Μεταπτυχιακή εκπαίδευση και πέρα ​​από την ίδρυσή

Στο τέλος του προγράμματος προπτυχιακών θα λάβετε MBBS σας (ή ισοδύναμο) πτυχίο, το οποίο είναι ένα πρωτοβάθμιας ιατρικής προσόντα (pMQ). Κρατώντας ένα pMQ σας δίνει το δικαίωμα να προσωρινή εγγραφή με το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο, με την επιφύλαξη μόνο για την αποδοχή του ότι δεν υπάρχουν Γυμναστήριο σε Εξασκήστε τις ανησυχίες που χρειάζονται προσοχή. Προσωρινή εγγραφή είναι χρονικά περιορισμένη σε ένα μέγιστο τριών ετών και 30 ημερών (1.125 ημέρες συνολικά). Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα προσωρινής εγγραφής σας κανονικά θα λήξει.

Προσωρινά εγγεγραμμένοι γιατροί μπορούν να ασκούν μόνο σε εγκεκριμένες θέσεις Έτος Ίδρυσης 1: ο νόμος δεν επιτρέπει προσωρινά εγγεγραμμένοι στους γιατρούς να αναλάβει οποιοδήποτε άλλο είδος εργασίας. Για να αποκτήσετε μια Έτος Ίδρυσης 1 δημοσίευση θα πρέπει να εφαρμόσει κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους του προπτυχιακού προγράμματος σας μέσα από το σύστημα επιλογής Γραφείο του Προγράμματος του Ιδρύματος του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο κατανέμει αυτές τις θέσεις για πτυχιούχους σε ανταγωνιστική βάση. Όλα τα κατάλληλα προσόντα των αποφοίτων του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν βρει μια θέση στην 1η πρόγραμμα Έτος Ίδρυσης, αλλά αυτό δεν μπορεί να εγγυηθεί, για παράδειγμα, εάν επρόκειτο να είναι μια αύξηση του αριθμού των ανταγωνιστικών αιτήσεων από τους αποφοίτους μη-UK εκεί.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος Έτος Ίδρυσης 1 επιτυγχάνεται κανονικά εντός 12 μηνών και χαρακτηρίζεται από την απονομή Πιστοποιητικού Εμπειρίας. Στη συνέχεια, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την πλήρη εγγραφή με το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο. Χρειάζεται πλήρης καταχώριση με άδεια άσκησης επαγγέλματος για τους χωρίς επίβλεψη ιατρικής στο ΕΣΥ ή στο ιδιωτικό ιατρείο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν και αυτές οι πληροφορίες είναι σήμερα σωστό, οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν ότι οι κανονισμοί σε αυτόν τον τομέα μπορεί να αλλάξει από καιρό σε καιρό.

Υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το αν θα καταργήσετε προσωρινά την εγγραφή για τα νέα προσόντα τους γιατρούς. Αν συμβεί αυτό τότε οι απόφοιτοι του Ηνωμένου Βασιλείου θα λάβουν πλήρη καταγραφή μόλις έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς MBBS (ή ισοδύναμο) πτυχίο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό ότι οι απόφοιτοι του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει ακόμα να υποβάλουν αίτηση για ένα πρόγραμμα κατάρτισης παρόμοιο με το τρέχον πρόγραμμα του Ιδρύματος και ότι θέσεις σε αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να εγγυηθεί για κάθε απόφοιτος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το GMC εξετάζει επί του παρόντος την εισαγωγή μιας επίσημης αξιολόγησης που UK αποφοίτους ιατρικών σχολών θα πρέπει να περάσει προκειμένου να χορηγηθεί εγγραφή με άδεια άσκησης επαγγέλματος. Παρά το γεγονός ότι καμία οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ως προς το εάν ή πότε θα εισαχθεί ένα τέτοιο εξετάσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η GMC προβλέπει ότι οι μελλοντικές ομάδες των φοιτητών ιατρικής μπορεί να χρειαστεί να περάσουν μέρη ιατρική αξιολόγηση αδειοδότησης πριν από την GMC θα τους χορηγήσει εγγραφή η άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Πρώτο και δεύτερο έτος

Τα πρώτα σας δύο χρόνια που σε μεγάλο βαθμό με ενότητες για τη δομή και λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Θα μάθετε πώς κάθε σύστημα ελέγχεται και είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής και πώς αυτές επηρεάζονται από την ασθένεια και ιατρικές θεραπείες. Μεγάλο μέρος της ανατομίας έχει μάθει σε συνεδρίες μικρών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων σημαντική εμπειρία prosection.

Θα μάθετε για την ψυχολογία και την κοινωνιολογία της υγείας και της ασθένειας και πώς, καθώς και των μεμονωμένων ασθενών, αξιολογείται η υγεία των ολόκληρων πληθυσμών,. Θα πρέπει επίσης να εισαχθούν σε κάποια από τα βασικά ζητήματα στον τομέα της βιοϊατρικής ηθικής, για παράδειγμα, η γενετική μηχανική.

Σε κάθε έτους, θα περάσουν δέκα ημέρες στην κοινότητα με παθολόγους και τους ασθενείς, που συνδέει τις βιολογικές και συμπεριφορικές θεωρητική εκπαίδευση σε κλινικές καταστάσεις με πραγματικούς ασθενείς. Πλέον, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τους τομείς της μελέτης για τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Τρίτος χρόνος

Θα πρέπει να βασίζονται σε συνεργάτη μας Διδασκαλία Νοσοκομείο Trusts να αναπτύξουν περαιτέρω τις βασικές κλινικές δεξιότητες σας στη λήψη ένα καλό κλινικό ιστορικό και την εξέταση των ασθενών, καθώς και τη μελέτη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αποτελεσματική ασθενή-γιατρού σχέσεις. Θα μάθετε επίσης για κοινές ασθένειες και πώς να τη διάγνωση και τη διαχείρισή τους, και να συνεχίσει θεωρητική εργασία σας σχετικά με την παθολογία, φαρμακολογία, τη δημόσια υγεία και την επιδημιολογία. εξαιρετική βάση την κοινότητα Ιατρικής σκέλος μας συνεχίζεται και θα αυξήσει την κατανόηση σας για το πώς οι ασθενείς κατάφεραν στη Γενική Ιατρική.

Τέταρτο και πέμπτο έτος

Θα προχωρήσουμε τώρα σε κλινικές συνημμένα στην ιατρική, χειρουργική και άλλες ειδικότητες, όπως η Καρδιολογία, Νευρολογία, Ψυχιατρική, οστών και των αρθρώσεων, Ογκολογία, αυτιά, τη μύτη και το λαιμό και περιεγχειρητική φροντίδα. Θα κάνει επίσης την περαιτέρω συνημμένα στη Μαιευτική και Γυναικολογία, Παιδιατρική και Γενική Ιατρική. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, θα είστε σε θέση να φέρει το σύνολο της μάθησης και των δεξιοτήτων σας μαζί με το συνημμένο οξεία νόσο του ασθενούς, όπως σας προετοιμάσει για να γίνει ένας ιατρός.

Σπουδών Επιλογής: Δύο μήνες την άνοιξη του τέταρτου έτους που κατανέμεται σε πλήρους φοίτησης της δικής σας επιλογής, είτε σε ένα τμήμα της Ιατρικής Σχολής ή σε άλλο κέντρο στη Βρετανία ή, όπως η πλειοψηφία των φοιτητών να επιλέξουν να κάνουν, στο εξωτερικό . Μπορείτε να επιλέξετε να εδραιώσει τις γνώσεις σας σε ένα θέμα που έχετε ήδη μελετηθεί, να αποκτήσουν περαιτέρω εμπειρία από την κλινική πρακτική ή ίσως να αναλάβει τις δικές σας κλινικές ερευνητικό έργο.

Αυτά είναι μια επιλογή από τις διάφορες θέσεις που οι μαθητές μας έχουν επισκεφθεί, ως μέρος της επιλογής τους.

Κατάρτισης στην έρευνα

Ως γιατρός σας θα πρέπει να αναμένεται να κρατήσει up-to-ημερομηνία με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής, αλλά χρειαζόμαστε τους κλινικούς ιατρούς να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επίτευξη αυτών περίπου. Το μάθημα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να μάθουν τις δεξιότητες της έρευνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καριέρα σας για την ενίσχυση και ανάπτυξη της κλινικής πρακτικής. Μπορείτε να αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες σε σημαντικό βάθος κατά τη διάρκεια μιας παρένθετα πρόγραμμα.

παρένθετα προγράμματα

Εάν έχετε επιτύχει ένα καλό επίπεδο στις εξετάσεις που μπορεί να επιθυμούν να επωφεληθούν από την εξαιρετική εύρος της διεθνώς ανταγωνιστικής έρευνας εντός της Ιατρικής Σχολής μέσω μιας σε βάθος μελέτη των θεμάτων που επιλέγεται για ένα έτος. Πολλά διαφορετικά προγράμματα παρεμβολής παρέχει την ευκαιρία για συμμετοχή σε νέα ερευνητική εργασία είτε σε βασική ή εφαρμοσμένη ιατρική έρευνα. Αυτό μπορεί να συμβεί μετά το δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο έτος των σπουδών σας. Προγράμματα διαθέσιμα περιλαμβάνουν είτε εργαστηριακά είτε με βάση την κοινότητα έρευνας. Θα μάθετε να αναλύουν και να ερμηνεύουν την ιατρική έρευνα δεδομένων και, το σημαντικότερο, να αναλάβει τις δικές σας πρωτότυπες και ουσιαστικές ερευνητικό έργο. Οι δεξιότητες που θα αποκομίσετε θα σας επιτρέψει να συμβάλει στην ανάπτυξη της τεκμηριωμένης κλινική πρακτική. Μπορείτε στη συνέχεια επιστρέφουν για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα MBChB.

Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα

Μεγαλύτερη περιφέρεια της υγειονομικής περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύπτονται από μία ιατρική σχολή: Με πέντε-και-α-μισό εκατομμύριο άνθρωποι στην περιοχή West Midlands, θα πρέπει να σπουδάζουν στη μεγαλύτερη περιφέρεια της υγείας της χώρας, δίπλα στο Queen Elizabeth Hospital Birmingham, το οποίο σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να αποκτήσουν εμπειρία σε μια ποικιλία των ιατρικών κλάδων και τη θεραπεία ένα ευρύ φάσμα ασθενών από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς.

Πρώιμες κλινικές και ασθενής επαφή: Σε καθένα από τα δύο πρώτα χρόνια του μαθήματος θα περάσουν 10 ημέρες στην κοινότητα με παθολόγους και τους ασθενείς, που συνδέει τις βιολογικές και συμπεριφορικές θεωρητική εκπαίδευση σε κλινικές καταστάσεις με πραγματικούς ασθενείς. Αυτό αυξάνει κατά τα τρία τελευταία έτη, όταν θα περάσουν εκτεταμένες περιόδους στις κλινικές τοποθετήσεις σε νοσοκομεία εταίρους μας.

Προαιρετικά παρεμβολή: Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από διάφορες προαιρετικές προγράμματα παρεμβολής κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Αυτά παρέχουν την ευκαιρία για να συμμετάσχουν σε νέες ερευνητικές εργασίες είτε σε βασική ή εφαρμοσμένη ιατρική έρευνα, η οποία μπορεί να συμβεί μετά το δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο έτος των σπουδών σας. Προγράμματα διαθέσιμα περιλαμβάνουν είτε εργαστηριακά είτε με βάση την κοινότητα έρευνας.

Προετοιμασία για την κλινική πρακτική: την εκπαίδευσή σας σε νοσοκομεία και γενικά πρακτικές λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα άκρως οργανωμένη δομή ακαδημία. Αρχηγοί των Ακαδημιών είναι ανώτεροι σύμβουλοι και γενικοί ιατροί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την Ιατρική Σχολή για να εξασφαλιστεί ότι όλοι οι μαθητές λαμβάνουν άριστη κατάρτιση σε κάθε διαφορετική ειδικότητα.

Εξαιρετική Αποφοίτων: Πολλοί απόφοιτοι MBChB Ιατρική και Χειρουργική έχουν πάει για να είναι ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς τους. Είμαστε περήφανοι να πούμε ότι διακρίνονται και αξιοσημείωτη αποφοίτους μας περιλαμβάνουν:

 • Charles George (MBChB, 1965) Πρόεδρος, η διαδρομή σύνδεσης
 • Jane Collins (MBChB, 1978? MD 1988) Διευθύνων Σύμβουλος, Marie Curie Cancer Care
 • Richard Horton (MBChB, 1986? BSc, 1983? MD, 2008), Editor, The Lancet
 • Rowan Hillson (MBChB, 1974) Εθνικό Κλινική Διευθυντής για το διαβήτη, Τμήμα Υγείας
 • Steve Field (MBChB, 1982) Πρόεδρος, Royal College of Γενικών Ιατρών
 • Peter Weissberg (MBChB, 1976), Ιατρικός Διευθυντής, Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιάς
 • David Haslam (MBChB, 1972) Πρόεδρος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου

Ενεργά MedSoc: Στο Πανεπιστήμιο του Birmingham πιστεύουμε ότι η φοιτητική ζωή δεν πρέπει να είναι όλες οι εργασίες και υπάρχει αφθονία για να μπορείτε να ασχοληθείτε με τόσο εντός της Ακαδημίας και του Πανεπιστημίου έξω από τις σπουδές σας. Το Κολλέγιο έχει τη δική της Κοινωνίας της είναι γνωστή ως MedSoc. MedSoc είναι μια οργάνωση ομπρέλα για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών, κοινωνικές, μουσικές και φιλανθρωπικές - υπάρχει κάτι για όλους.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Αριθμό των επιπέδων Α που απαιτούνται: 3
 • Τυπικά προσφορά: Α * AA. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προβλέψει ΑΑΑ, συμπεριλαμβανομένων Βιολογίας και Χημείας (Σημ. Ανθρώπινη Βιολογία είναι αποδεκτό ως εναλλακτική λύση στην Βιολογία).
 • Γενικά Σπουδές: δεν γίνονται δεκτές. Κριτικής σκέψης δεν είναι επίσης αποδεκτή. Άλλα μη τυποποιημένα θέματα που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για συμβουλές.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει:

 • προσφέρουν αποδεκτή ακαδημαϊκά προσόντα (βλέπε παρακάτω) και
 • καθίσει το Ηνωμένο Βασίλειο Κλινική δοκιμασία επάρκειας (UKCAT) και
 • παραστεί σε συνέντευξη σε περίπτωση που προσκληθεί.

Πληροφορίες για τη Διεθνή (συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ) αιτούντες παρέχεται στο διεθνές τμήμα.

Οι αλλοδαποί φοιτητές:

απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν άριστη γραπτή και προφορική αγγλική γλώσσα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τυπικές απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας του πανεπιστημίου είναι ελάχιστα πρότυπα, τα οποία μπορούν να προβληθούν μέσω του ανταγωνισμού. Κατ 'ελάχιστο, οι γλώσσας IELTS αγγλικά, για παράδειγμα, πρέπει να είναι 7,0 σε κάθε συστατικό.

αιτούντες Ευρωπαϊκής Ένωσης

Υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες που καθορίζουν το καθεστώς αμοιβής, αλλά υπήκοοι της ΕΕ μπορούν να θεωρηθούν ως οι μαθητές «σπίτι» για τους σκοπούς της καταβολής μισθών (βλέπε παρακάτω). Επειδή οι αιτούντες έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο επιλέγονται βάσει των αποτελεσμάτων σε κάθε ένα από τα δύο εθνικά προσόντα (για παράδειγμα, τα επίπεδα Α και GCSEs), οι αιτούντες σπίτι / ΕΕ έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να προσφέρει προσόντα εξέταση με βάση τα οποία είναι ισοδύναμα με αυτά. Μερικά παραδείγματα είναι οι παρακάτω:

Ιρλανδική Απολυτηρίου

Ελάχιστο βαθμό Α σε έξι θέματα όπως Βιολογία, Χημεία, Αγγλικά και Μαθηματικά, να συμπεριλάβει βαθμού Α1 στη Βιολογία και Χημεία. Το ίδιο πρότυπο ισχύει στο Πιστοποιητικό Τζούνιορ.

ευρωπαϊκό απολυτήριο

Η γενική βαθμολογία 85%, με ένα ελάχιστο 85% στις επιστήμες, ώστε να συμπεριλάβει Χημεία και Βιολογία ως πλήρη επιλογές. Αποδεικτικά στοιχεία που πληρούν το πρότυπο αυτό πρέπει να παρέχονται για τα ενδιάμεσα αποτελέσματα.

Απαιτούμε ότι τα προσόντα δεν είναι ευρείας βάσης και λαμβάνονται μέσω της αξιολόγησης των επιδόσεων σε επίσημες, εθνικές εξετάσεις. Για καθοδήγηση, τα ακόλουθα προσόντα δεν είναι αποδεκτές από μόνοι τους, χωρίς, για παράδειγμα, A-επίπεδα. Αυτά περιλαμβάνουν: Αυστριακή Matura? Βουλγαρική Δίπλωμα? Γαλλικά Απολυτηρίου (συμπεριλαμβανομένης της OIB)? Γερμανικά Abitur? Ελληνικά (συμπεριλαμβανομένης της κυπριακής) Απολυτήριο? Ιταλικά Esame di Stato? Λιθουανική Brandos Atestats? Ολλανδία "Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs" (VWO) Δίπλωμα? Πολωνικά Matura? Πορτογαλικά Diploma de Ensino Secundario? Ρουμανικά απολυτήριο? Ισπανικά Título de graduado en Educación secundaria Obligatoria (ESO) και Título de Bachiller? Σουηδική Slutbetyg från Gymnasieskolan (Απολυτηρίου).

Διεθνές Απολυτήριο

 • Υψηλότερο επίπεδο: 766 από Χημείας και Βιολογίας και ένα άλλο εγκεκριμένο θέμα (με οποιαδήποτε σειρά)
 • επίπεδο θυγατρικής: Τα θέματα πρέπει να περιλαμβάνουν αγγλικά και μαθηματικά, αν δεν προσφέρονται στο υψηλότερο επίπεδο (Μαθηματικά Σπουδών είναι αποδεκτό).
 • Τουλάχιστον 32 σημεία πρέπει να επιτευχθεί
 • Θα πρέπει να παρέχουν αποτελέσματα είτε από το Πρόγραμμα της Μέσης Χρόνια »ή ένα αποδεκτό GCSE-ισοδύναμο προσόν. αποτελέσματα MYP θα σημειωθούν σύμφωνα με τις ακόλουθες ισοδυναμίες με GCSEs: 7 = Α *? 6 = Α? 5 = Β Ένα ελάχιστο 5 πρέπει να έχουν επιτευχθεί στην επιστήμη, Αγγλικά και Μαθηματικά

Διεθνής αιτούντες

Έχουμε μέχρι 28 διαθέσιμες θέσεις για τους φοιτητές οι οποίοι αξιολογούνται ως διεθνείς για σκοπούς καταβολής μισθών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς αμοιβής, παρακαλώ επισκεφθείτε www.ukcisa.org.uk. Παρακαλούμε σημειώστε ότι, σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με το καθεστώς αμοιβής σας (για παράδειγμα, είστε ένας Βρετανός υπήκοος που ζουν εκτός της ΕΕ), το πανεπιστήμιο θα διερευνήσει την κατάσταση αμοιβή σας πριν από την εξέταση της αίτησής σας για την ιατρική. Αν η κατάσταση αμοιβή σας δεν μπορεί να οριστεί σε χρόνο μπορεί να χάσετε έξω από την ευκαιρία για μια συνέντευξη.

Τα προσόντα εγκατάλειψης του σχολείου πρέπει να είναι ισοδύναμο με ένα επίπεδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είναι ευέλικτη για τους διεθνείς αιτούντες που σπουδάζουν σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα χωρίς ισότιμο προσόν σε GCSE. Όμως, πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι δύσκολο να γίνει μια αποτελεσματική απόφαση της ακαδημαϊκό δυναμικό με βάση και μόνο προέβλεψε βαθμούς. Αποτελέσματα σχολείο πρέπει να παρέχεται ως ένα απόλυτο ελάχιστο.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... περαιτέρω

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη