MD Πρόγραμμα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με το DTMU

David Tvildiani Medical University είναι το πρώτο μη κυβερνητικό ιατρικό πανεπιστήμιο στην περιοχή. η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τριτοβάθμια εκπαίδευση στην ιατρική που βασίζεται στην επιστήμη και τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές. Πιστεύουμε ότι οι μορφωμένοι άνθρωποι συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, καταστρέφουν τα στερεότυπα και δημιουργούν ελευθερία στην κοινωνία που βασίζεται στην ηθική και την πνευματική ανεξαρτησία. Οι φωτισμένοι άνθρωποι μειώνουν τη φτώχεια, αυξάνουν την προσβασιμότητα και την αποτελεσματικότητα της υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο, φροντίζουν το περιβάλλον και μαζί δημιουργούν κοινή ευημερία.

MD Πρόγραμμα

Το 6ετές πρόγραμμα MD χωρίζεται σε 3 στάδια: Βασικές Ιατρικές Επιστήμες (2,5 έτη)? Κλινικές Επιστήμες (2,5 έτη) και Κλινική Κληρονομιά (1 έτος).

Η διάρθρωση και η μορφή των προγραμμάτων σπουδών της ΜΔ και του συστήματος διαχείρισης της διδασκαλίας είναι πρωτότυπα, διατηρώντας τα πνευματικά δικαιώματα. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και τη δυνατότητα κατανόησης της διαδικασίας μάθησης:

Οι ενότητες ενσωματώνονται σε περιστροφές προσανατολισμένες προς το σύστημα. Ένα ακαδημαϊκό έτος αποτελείται από 40 διδακτικές εβδομάδες (240 διδακτικές ημέρες) χωρισμένες σε δύο εικοσαετή πτώση και εαρινά εξάμηνα. Τα εξάμηνα χωρίζονται από αργίες. Με βάση το ECTS (Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων) 30 πιστωτικές μονάδες επισυνάπτονται στο φόρτο εργασίας κάθε εξάμηνο 20 εβδομάδων.

Έτσι, ένα ακαδημαϊκό έτος περιλαμβάνει 60 μονάδες. μία πίστωση ισούται με 30 ώρες εργασίας, 16 ώρες από τις οποίες είναι ώρες επαφής και 14 ώρες προορίζονται για ανεξάρτητη εργασία του σπουδαστή. Η διαδικασία μάθησης πραγματοποιείται 6 ημέρες την εβδομάδα, 4 ώρες την ημέρα. Κάθε περιστροφή ολοκληρώνεται με ένα σύνθετο τεστ - κουίζ. Η εκτίμηση της γνώσης των σπουδαστών εκτελείται με έλεγχο με βάση υπολογιστή που εξασφαλίζει μέγιστη αντικειμενικότητα.125922_3.jpg

Προγραμματισμένο από το σύστημα MD Πρόγραμμα με e-PBL

Από το 2014 έως το 2015, στο DTMU έχει πιστοποιηθεί ένα νέο πρόγραμμα MD που βασίζεται σε πρότυπα βασισμένο σε προβλήματα (PBL) . Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου Πανεπιστημίου ERASMUS - «Δημιουργία του Supra-Περιφερειακού Δικτύου των Εθνικών Κέντρων Ιατρικής Εκπαίδευσης, με επίκεντρο την PBL και τους Εικονικούς Ασθενείς».

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 έτη και αποτελείται από 376 μονάδες. Νέα μεθοδολογία διδασκαλίας - Πρόβλημα (περίπτωση ασθενούς, σενάριο) Η Βασική Μάθηση έχει εφαρμοστεί στη βασική (θεωρητική) διδασκαλία των ιατρικών επιστημών, η οποία θα βοηθήσει στην:

 1. Η μάθηση των βασικών ιατρικών επιστημών στο πλαίσιο,
 2. Αύξηση της ετοιμότητας για τα επόμενα στάδια της μελέτης (κλινική φάση του προγράμματος, μεταπτυχιακά / προγράμματα παραμονής) και ιατρική πρακτική.125924_small5.jpg

Γιατί να επιλέξετε DTMU

 • Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατάρτιση ειδικευμένων ιατρών
 • Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συμμορφώνεται με τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα
 • Περισσότεροι από 200 από τους πτυχιούχους μας εργάζονται ως κορυφαίοι ιατροί σε μερικές από τις καλύτερες κλινικές του κόσμου
 • Οι ιδιαιτερότητες του προγράμματος διδασκαλίας στο DTMU επιτρέπουν στους φοιτητές να περάσουν τις εξετάσεις παραμονής πριν από την αποφοίτησή τους .
 • Κλινική εκπαίδευση που διεξάγεται στα καλύτερα νοσοκομεία με διαπίστευση JCI
 • Χρηματοδοτική υποστήριξη για εξετάσεις διεθνούς αδειοδότησης για τους καλύτερους φοιτητές
 • Συνεχής βελτίωση της ποιότητας της έρευνας και της διαχείρισης
 • Πλήρης υποστήριξη των φοιτητών και του ακαδημαϊκού προσωπικού προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το δυναμικό τους

Πρόγραμμα βασισμένο στο USMLE

Το πρόγραμμα διδασκαλίας στο DTMU συντίθεται σε πλήρη συμφωνία με τα πρότυπα των ΗΠΑ. Αυτό είναι εξαιρετικά επωφελές για όσους φοιτητές σκοπεύουν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, οι κλάσεις προπόνησης USMLE διεξάγονται σε DTMU που είναι εντελώς δωρεάν.

Παγκόσμια αναγνώριση

Κατά τη διάρκεια της 30ετούς ιστορίας της, η DTMU κατάφερε να λάβει αναγνώριση από διεθνείς οργανισμούς όπως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WFME), η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιατρικής Εκπαίδευσης (WFME), η ECFMG (Εκπαιδευτική Επιτροπή Εξωτερικών Ιατρών), η MCI Ινδία) και πολλοί άλλοι.

Πρόσφατα, η DTMU έγινε μέρος του EQAR (Ευρωπαϊκό Μητρώο Διασφάλισης Ποιότητας για την Ανώτατη Εκπαίδευση). Όλα μαζί, μαζί με το τεράστιο επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων που μας δίνει το πρόγραμμα διδασκαλίας, μας επιτρέπει να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους στα κορυφαία ιατρικά ιδρύματα του κόσμου. Επί του παρόντος, η DTMU έχει εκατοντάδες πτυχιούχους που ασκούν ιατρική στο υψηλότερο επίπεδο παγκοσμίως.125923_small8.jpg

Πανεπιστημιούπολη

Η νεότερη προσθήκη στο DTMU είναι η πρόσφατα κατασκευασμένη πανεπιστημιούπολη Rustavi, η οποία προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες για μάθηση, έρευνα και αναψυχή. Βρίσκεται στο ήσυχο προάστιο της Τιφλίδας και είναι εξοπλισμένο με τα υψηλότερα σύγχρονα πρότυπα και προσφέρει οικονομικά καταλύματα στους ξένους φοιτητές της DTMU.

Ζωντανή και ενδιαφέρουσα φοιτητική ζωή

 • Το DTMU έχει πολλές φοιτητικές οργανώσεις που στοχεύουν στην παροχή υποστήριξης σε όλες τις πτυχές της ζωής των φοιτητών. Η συμμετοχή σε τοπικά και διεθνή συνέδρια και ερευνητικά σεμινάρια ενθαρρύνεται ιδιαίτερα.
 • Η DTMU έχει επίσης πολλές αθλητικές ομάδες που ανταγωνίζονται με μεγάλη επιτυχία σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Υποτροφίες

Κάθε φοιτητής έχει την ευκαιρία να λάβει από 25 έως 100% υποτροφία βάσει των ακαδημαϊκών αποτελεσμάτων. Οι δικαιούχοι της υποτροφίας, καθώς και το ποσό καθορίζονται με βάση τα αποτελέσματα του πρώτου έτους σπουδών.

Εύκολη και γρήγορη διαδικασία εισδοχής

Έχουμε εργαστεί σκληρά για να ελαχιστοποιήσουμε τη γραφειοκρατία και να κάνουμε την εισαγωγή στο DTMU απρόσκοπτα και γρήγορα. Οι φοιτητές μας δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν τέλη εισόδου και οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης είναι ελάχιστες.

Δίδακτρα / Τέλη διαμονής

 • Ετήσια δίδακτρα στο DTMU είναι 8000 δολάρια ΗΠΑ
 • Το ετήσιο τέλος διαμονής ξεκινάει από 3000 δολάρια, (πλήρης διατροφή)

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

David Tvildiani Medical University is the first nongovernmental medical university in the region; our mission is to provide higher education in medicine that is based on science and best international ... περαιτέρω

David Tvildiani Medical University is the first nongovernmental medical university in the region; our mission is to provide higher education in medicine that is based on science and best international practices. We believe that educated people help raise society’s awareness, destroy stereotypes and create freedom in the society that is based on morals and intellectual independence. Enlightened people reduce poverty, increase healthcare accessibility and effectiveness in the world, take care of the environment and together they create common welfare. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη