Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

headerΑπό την αρχή, το Πανεπιστήμιο συνειδητοποίησε ότι ο τρέχων ρυθμός ανάπτυξης και η ιδιαιτερότητα της σύγχρονης ιατρικής (εισαγωγή μοριακής και εξατομικευμένης ιατρικής) απαιτούν εκπαιδευτικούς γιατρούς με επαρκείς γνώσεις σε διάφορους επιστημονικούς τομείς. Ως εκ τούτου, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Γενικής Ιατρικής βασίζεται σε μια προσέγγιση που συνδυάζει υψηλής ποιότητας ιατρική κατάρτιση από κορυφαίους ειδικούς σε διάφορους τομείς της ιατρικής με μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις φυσικές επιστήμες, τους κοινωνικούς και οικονομικούς κλάδους, τα μαθηματικά και τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τη συμμετοχή των φοιτητών σε ερευνητικά έργα. Η ιδέα πίσω από την εισαγωγή αυτής της ειδικότητας είναι να εκπαιδεύσει ιατρούς / ερευνητές υψηλής ειδίκευσης με εξειδίκευση σε κλινικούς κλάδους και να έχουν ερευνητικές δεξιότητες και γνώσεις φυσικών επιστημών που απαιτούνται για τη βιοϊατρική έρευνα.

Στόχος της εξειδικευμένης κλινικής κατάρτισης είναι η προετοιμασία ιατρών με απαραίτητες συμπεριφορικές και κρίσιμες κλινικές δεξιότητες για την εφαρμογή αλγορίθμων παροχής ιατρικής περίθαλψης σε επείγουσες και απειλητικές για τη ζωή συνθήκες, πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση. Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι διατεθειμένοι να επιδιώξουν προληπτικές, διαγνωστικές, θεραπευτικές, εκπαιδευτικές, οργανωτικές και ερευνητικές σταδιοδρομίες. μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε πρόγραμμα πρακτικής εξάσκησης, διδασκαλίας, διδακτορικού προγράμματος σύμφωνα με μεταπτυχιακά προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης.


Στόχος προγράμματος

Στόχος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει ιατρούς υψηλής ειδίκευσης με εξειδίκευση σε κλινικούς κλάδους και να έχει ερευνητικές δεξιότητες και γνώσεις για τις φυσικές επιστήμες που απαιτούνται για τη βιοϊατρική έρευνα.109979_DSC_7458.jpg


Διάρκεια σπουδών

Έξι ακαδημαϊκά έτη.


ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ

Η αγγλική είναι η γλώσσα διδασκαλίας κατά τα δύο πρώτα έτη σπουδών. Κατά την ίδια περίοδο, οι μαθητές λαμβάνουν εντατική πορεία στα ρωσικά. Αρχίζοντας από το τρίτο έτος της μελέτης, η διδασκαλία οργανώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε τα μαθήματα να διδάσκονται σε νοσοκομεία όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν με τους πραγματικούς ασθενείς και τους δικούς τους επιβλέποντες (καθηγητές) στα ρωσικά.109980_DSC_0147.jpg


Πώς να εφαρμόσει

Απαιτήσεις εισόδου

Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να είναι ενδιαφέρον για όσους έχουν αποφοιτήσει από σχολείο, κολέγιο ή άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα και επιθυμούν να χαρακτηριστούν ως γιατρός - Γενική Ιατρική.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και οι προθεσμίες

Μέχρι τις 15 Ιουνίου, συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης στην ιστοσελίδα μας και δώστε τα απαιτούμενα έγγραφα.

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να παρακολουθήσουν εξετάσεις χημείας και βιολογίας στα αγγλικά
  • Αντίγραφο διαβατηρίου (όλες οι σελίδες)
  • Ανάγνωση πιστοποιητικού εκπαίδευσης με apostil
  • Ακαδημαϊκά αντίγραφα (μεταγραφικό σημείωμα, πανεπιστημιακό δίπλωμα / α, συμπληρώματα διπλωμάτων)
  • 2 φωτογραφίες
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Επιστολή κινήτρων (1-2 σελίδες)
  • Αντίγραφο ιατρικού πιστοποιητικού γενικής κατάστασης υγείας
  • Αντίγραφα των πιστοποιητικών για το AIDS


Δίδακτρα

Το κόστος είναι $ 6000 ανά έτος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποNovosibirsk State University »

Τελευταία ενημέρωση February 13, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2019
Duration
6 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,000 USD
ανά έτος
Deadline
Ιούνιος 15, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2025
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 15, 2019

Σεπτ. 1, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 15, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2025
Άλλη